Ayy canim dusunsene sabah kalkion zaten dilin damagin kurumus aciknissin soganli bi su iciosun

böö
annem cocukken icirirdi bana grip oldugumda, tadi cok kotu zaten, onugectim, ictikten yarim saat tuvaletten cikamiyosun, cunku her an cikarabilme ihtimalin var. ustelik mide agrisi yapiyor sogan suyu:)
neyse annemi zor ikna etmistik aslinda iyi bi sey olmadiginada sonra tekrar limon suyuna geri donmustu.
bir arkadas yulaf kepegi pogacasi istemis, bu benim hep yaptigim tarif, diger tarifleri o kadar iyi tutturamiyorum, bu guzel ekmek yerine bi sey oluyo
POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1.yemek.kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)
bide
dukandiyetitariflerim diye bi site var, aallahim burdaki tatli tariflerine bayiliyorum, ama dukanin her evresi icin tarifleri bulabilirsiniz. bu site gercekten cok iyi.
dunku menum,
sabah ayni
ogle, bi tavuk ust budu yogurt
aksam: bol sarimsakli yogurtlu dukan usulu manti,(annem yapti, ilk defa hamurunu tutturmus:)
ara doktor oetkerin sekersiz sakizli muhallebisine tatlandiriciyla yapip yedim, ne zamandir canim cekiyodu, kendime hakim oluyodum bi 64 goruyum sonra diye de, dun canim cok cekti:)
kilo da hala oynama yok.