Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

kızlar yeni bişey okudum her sabah aç karnına soğan kürü zayıflatıyoumş 1 haftada 2 kilo. ben lahana diyetimii bozdum bugün çünkü diyet yapınca iyileşemiyorum 1 haftadır hastayım :( ve davet falan derken kırmamak için biraz biraz almak gönlünü kırmamak lazım geliyo :)

Canim ben icmem onu

Ayy canim dusunsene sabah kalkion zaten dilin damagin kurumus aciknissin soganli bi su iciosun:-)böö

annem cocukken icirirdi bana grip oldugumda, tadi cok kotu zaten, onugectim, ictikten yarim saat tuvaletten cikamiyosun, cunku her an cikarabilme ihtimalin var. ustelik mide agrisi yapiyor sogan suyu:)

neyse annemi zor ikna etmistik aslinda iyi bi sey olmadiginada sonra tekrar limon suyuna geri donmustu.

bir arkadas yulaf kepegi pogacasi istemis, bu benim hep yaptigim tarif, diger tarifleri o kadar iyi tutturamiyorum, bu guzel ekmek yerine bi sey oluyo

POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1.yemek.kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)

bide dukandiyetitariflerim diye bi site var, aallahim burdaki tatli tariflerine bayiliyorum, ama dukanin her evresi icin tarifleri bulabilirsiniz. bu site gercekten cok iyi.

dunku menum,

sabah ayni

ogle, bi tavuk ust budu yogurt

aksam: bol sarimsakli yogurtlu dukan usulu manti,(annem yapti, ilk defa hamurunu tutturmus:)

ara doktor oetkerin sekersiz sakizli muhallebisine tatlandiriciyla yapip yedim, ne zamandir canim cekiyodu, kendime hakim oluyodum bi 64 goruyum sonra diye de, dun canim cok cekti:)

kilo da hala oynama yok.

bende katılmak istiyorum. yarın sabah tartılıp yazayım kilomu........

hoşgeldin canım :) kızlar kusura bakmayın giremedim anca bitirdim dersleriii
bugün serbestti önüme ne gelirse yedim doğruya doğru regl dönemim şişince motive olamıyorum
ama şöyle bi kara aldım sabahları kürümü çayımı içip çıkıcam öğlen hazır yememek için kepekli tost ekmeğiyle 1 tane tost yapıcam hatta çıkıp aldım bugün. eve gelince bütün yemeklerden tadımlık alıcam ve çorba içicem asıl yemeğim o olucak akşamda sadece meyve ve bitki çayları kararlıyım regl olsamda şiş olssamda yarından tezi yok başlıycam düzenli ve hafif yemeye

saat 12 de kalktım :) Ne yedim içtim bilmiyorum. Bakalım üstümde bir agırlık var ama hayırlısı.

günaydın herkese sabah kalkıp tartıldım 64.5 kiloyum. 28 yaşında ve 160 boyum var.
sabah kahvaltıda
1 dilim köy ekmeği
4 zeytin
yarım domates
bir buçuk yumurtalı omlet
2 kiprit kutusu peynir
biraz pekmez
yarım kupa 5 i bir arada çay içtim(ağzımda yara var sıcak olduğu için içemedim)

psikolojim bozuldu taktım bu kilolara acilen vermem lazım......

günaydın herkese sabah kalkıp tartıldım 64.5 kiloyum. 28 yaşında ve 160 boyum var.
sabah kahvaltıda
1 dilim köy ekmeği
4 zeytin
yarım domates
bir buçuk yumurtalı omlet
2 kiprit kutusu peynir
biraz pekmez
yarım kupa 5 i bir arada çay içtim(ağzımda yara var sıcak olduğu için içemedim)

psikolojim bozuldu taktım bu kilolara acilen vermem lazım......

kaç kilo vermek istiyosun ?
bende de vardı o takıntı 51 e gelince duruyo biraz rahat ol vericeksin ama sağlıklı şekilde :) kızlar bu arada lahana çorbasının diyetiyle 1 kilo 200 gram vermiştim ya gerçekten kalıcı bi kilo verme olmuş dün baya bi yedim hemde 12'ye kadar ders çalışırkende yedim sabah bi baktım aynı kilom lahana diyetinden midir yoksa lahana yağından mıdır bilemedim 2 gündür lahana yağı sürüyorum :34:

kaç kilo vermek istiyosun ?
bende de vardı o takıntı 51 e gelince duruyo biraz rahat ol vericeksin ama sağlıklı şekilde :) kızlar bu arada lahana çorbasının diyetiyle 1 kilo 200 gram vermiştim ya gerçekten kalıcı bi kilo verme olmuş dün baya bi yedim hemde 12'ye kadar ders çalışırkende yedim sabah bi baktım aynı kilom lahana diyetinden midir yoksa lahana yağından mıdır bilemedim 2 gündür lahana yağı sürüyorum :34:

Herkese selamm. Dilviin öncelikle tebrik ediyorum seni... Su lahana çorba tarifini rica etsem :17: bir deneyeyim lahanayı çok ama çok seviyorum....Unutmadan lahanayı kac gün yaptın 1.200 gram verdin ...?....

Son düzenleme:
Herkese selamm. Dilviin öncelikle tebrik ediyorum seni... Su lahana çorba tarifini rica etsem :17: bir deneyeyim lahanayı çok ama çok seviyorum....Unutmadan lahanayı kac gün yaptın 1.200 gram verdin ...?....

3. gün bıraktım bırakmak zorunda kaldım baya üşütmüşüm bugün gitmedim derse falan 2 haftadır hastayım kilo vereyim derken vitamin alamıyorum. geçen gün annemle lahana sarması sarmıştık (ben ilk defa sardım) kalın orta taraflarınıda atmayayım tekrar deneyeyim dedim başladım yapmaya. öncelikle herkez blendırdan geçirmiş ben yaparken annem biraz iri doğra ki yerkende kalori harca enerji harca iyi olur metabolizman içinde dedi bende öyle yaptım tencerenin yarısı kadar çıktı lahana zaten sonra 1 büyük boy soğan doğradım ben gece yaptığım için biraz sade oldu maydonoz falan alamadım yani :D istersen 2 acı biber bir avuç maydonoz da konabilir. benim tarifim aynen şu: 3 tane hani şu küçük çerkez domateslerinden doğradım kabugunu soyup, lahanayı, soğanıda doğrayıp tencereye koydum sonra üstünü geçeçek kadar şu ilave ettim 2 tane et bulyon kattım birazda tuz kattım yarım saat kadar harlı ateşte pişti yani içindekiler yumuşayıncaya kadar 2 gün diyete harfi harfiyen uydum ama. 1 gün lahana çorbamı içip sadece sınırsız olarak meyvemi yedim ve yeşilçay içtim 2 gün haşlanmış patatesi limon ve baharatla yedim çorbamıda içtim hiç aç kalmadım ve sonuç olarak kalıcı 1 kilo 200 grammmmmm :)

Mrh. arkadaşlar, benimde vermem gereken 5 kilom var, son 10 senedir hiç 60 kg ı görmemiştim, kaderde buda varmış.Sizlerden tiyoları aldım,lahana çorbasınıda tuttum.Çalıştığım için gün boyu bu çorbayı içmem zor ama akşamları sorun yok. Bu arada boyum 1.65 kilomda maalesef 60kg. desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Mrh. arkadaşlar, benimde vermem gereken 5 kilom var, son 10 senedir hiç 60 kg ı görmemiştim, kaderde buda varmış.Sizlerden tiyoları aldım,lahana çorbasınıda tuttum.Çalıştığım için gün boyu bu çorbayı içmem zor ama akşamları sorun yok. Bu arada boyum 1.65 kilomda maalesef 60kg. desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

canım öncelikle hoşgeldin çantan için küçük bi termos alıp yağ yakan çay yapıp onu içebilirsin gün boyu ben gün derste öyle yapıyorum bizim cagla ablayla yaptığımız sodalı yeşilçayı yapıp koyuyordum bi ara. dışarıda olduğumuz zaman mecburen hazır yiyoruz değil mi ve onlarda yağlarımız ile öyle güzel dostlarki biz yiyoruz onlar çoğalıyo. kepekli yada çavdarlı tost ekmeği alıp kendin evde tost yap daha saglıklı :) ve hedeflerini küçük tut örnegin ben 60 kiloyum 5 kilo verip 55 olacagım deme ilk önce 58 ol sonra 55 i hedefle. istenildiği zaman yapılamayacak bir şey yok inanın hele biz kızlar için. biz değil kilolarımız pes etsin :92:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım. Yağ yaktıran çayının tarifinide verirsen sevinirim. Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka içiyorum. Ara ara form çayıda içerim, çünkü ne zaman diyete başlasam tuvalete çıkma sıklığım azalıyo.Birde ben lahana çorbasını yaparken içine bir tutam bulgur atıyorum, hem daha içilebilir oluyor hem de tokluk süremi uzatıyor. Uzun zamandır yapmadım ama yarın başlıycam artık.

öğlen yemekhanede çıkan yemekten yedim
1 kase çorba
1 porsiyon adana kebap ve yanında az bulgur pilavı
ve ayran içtim

akşam yemeğinde
1 kase çorba
4 tane zeytinyağlı kuru biber dolması
7 kaşık yoğurt

bugün spor yapamayacağım çok yorgunum, normalde nerdeyse hergün spor yaparım

57-58 olunca iyi oluyorum ama ilk hedefim 60 olmak uzun zamandır gram veremiyorum....

Teşekkür ederim canım. Yağ yaktıran çayının tarifinide verirsen sevinirim. Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka içiyorum. Ara ara form çayıda içerim, çünkü ne zaman diyete başlasam tuvalete çıkma sıklığım azalıyo.Birde ben lahana çorbasını yaparken içine bir tutam bulgur atıyorum, hem daha içilebilir oluyor hem de tokluk süremi uzatıyor. Uzun zamandır yapmadım ama yarın başlıycam artık.

1 buçuk litre suyu kaynatıp içine yeşilçay bi yarım limonu ilk önce sıkıp posasınıda atıyorum sonr karanfil yada tarcın atıyorum 5 dakika sonra çıkarıp süzüyorum sonra 1 şişe maden suyu döküyorum içine onu gün içinde içiyorum :)

Dilvinn ellerine saglik canım.... Tarif için tesekkurler....

afiyet olsuun :)

kızlar bugün kalkınca mantar çorbamı içtim sonra öğlen meyve ve braz tavuk yedim yanında biraz yogurt ve çorba sonra iki tane hazır küçük kek yedim annem en sevdiğimden alınca yedim ama 6 olmamıştı yani geç yemedim şimdide komşu en sevdiğim etli acı mı acı çiğ köfte getirmiş 5 tanede ondan yedim yani yemiycekttim ama annem yeki metabolizman hızlansın hem bu hakiki çiğköfte acısı yağlarını yakar dedi ondan yedim kalanınıda sabah yerim :D günüm baya hafifti çiğ köfte ve keki saymazssak

Back
X