• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsem mi Gitmesem mi? Acill önerilerinizi bekliyorum Kızlaaar !

Evet canım en azından aklımda 0 sıfır soru işareti ile hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim.

Aşkta inat olmaz hayır olur da şuan sizin durumunuzda gurur yapılacak birşey göremedim babası rahatsız diye ilgi beklemişsiniz hatanızın da farkındasınız he hayırlıdır değildir bilemem ama seviyorsam içimde kalmasın deneyeyim derdim ve giderdim sonucu olumsuz olacaksa ya da düşündüğüm gibi gelişmeyecekse bu sefer ben siler yoluma bakardım bu şekilde daha çabuk kabullenir insan :112:

Geçen haftalarda benzer saçmalıkta bi'konu yüzünden ağzını bile açmasına fırsat vermeden hatta beni iki kere yoldan çevirmeye çalışmasına rağmen kapıyı çarpıp uzaklaştım. Sonra eve geldim tabii sakinleştim bekle Allah bekle aramıyo. O aramadıkça hem suçlu hem güçlü kendimi doldurdum da doldurdum.

İkinci gün aklım başıma geldi, fevrilikten ölen bi'tip olduğumu hatırlayıp mantığımı devreye sokunca en büyük aptalın ben olduğunu anlayıp aradım ve buluşup konuşmak istediğimi söyledim. Sonrası malum iki soğuk cümle, sonra gülüşme veee sarılmaca(:nazar:). Şimdi düşünüyorum çok büyük saçmalayan ben olmama rağmen aradığımda sesimi duyup yumuşamasaydı veya görüşmek istemeseydi büyük konuşmak istemiyorum ama pes edebilirdim. Çünkü bence gerçek aşk varsa sesini duyduğunda veya onu gördüğünde yelkenlerin iniyor hemen suya...
Kızacaksın belki ama 7 ay da çok az bir süre. Belki de çevremde benim dışımdaki diğer ilişkilerin en azının 5 senelik olmasıdır. Bilemedim 7 aylık bi'ilişki için hadi onu da geçtim çabalayıp o tuhaf cevabı aldığım için daha uğraşmazdım sanırım.

Numara değiştirecekmiş bilmiyorum burun sürtmek isteyen adam bunu der miydi, çok gemileri yakan bi'cümle bence. Sinirle söylüyo desem 3 haftada seni özleyip, aptal aşık moduna tekrar dönmesi gerekirdi. Bence özletsen kendini daha iyi olur gibi...

Hakkında hayırlısı olsun:44:

Evet canım bende senin gibi düşünüyorum ayrıldığımızdan beri sadece mesajlaştık aradığımda açmıyordu çünkü sesimi duyduğu zaman yumuşayacağını oda biliyordu. Seninde dediğin gibi gitmesem ilerde hep aklıma gelir acaba o zaman gitseydim herşey daha farklı olurmuydu diye .. En azından şimdi gidersem; gittim elimden geleni yaptım fakat olmadı derim içim rahat etmiş olur .

bence de git ve demişti dersin barışacaksiniz öyle hissettim ben unutma ki aşk herşeye değer

Gitmeyi çok istiyorum fakat son attığı mesaj kızgınlıkla mı yoksa gerçekten de öyle mi düşünüyor kafamı karıştırıyor :( ben hiç kimse için bu kadar dil dökmemiştim. Artık gururumdan ödün vermeye başladığımı hissediyorum

Canım benim, neticede kırmışsın, üzmüşsün. Benimle ilgilenmiyorsun demişsin en olmadık zamanda. Sen onu çok kırdın, bunun da farkındasın. Son mesajı kızgınlıkla değil kırgınlıkla attı sana haklı olarak...Yani diyeceğim şudur ki; sen kızıp benle ilgilenmiyorsun diyebildiğine göre, o da sana kızıp hattımı değiştireceğim diyebilir...Hepimiz bir anlık sinirle ya da kırgınlıkla bir takım laflar ediyoruz, sonra da pişman oluyoruz.Bu da öyle bir şey işte. Cumartesi git, gör, zorla da olsa konuş. Israr et. Dinlemek zorunda, ne yapacak, kovacak mı seni?..Gelişmeleri hemen yaz bize, merakta bırakma olur mu?..Sevgi emek ister diyorlar ya hani, bazen de peşinden gitmek ister :)))

Cnm eski konunu okudum ve sadece 2 aydir tanidigini yazmissin anlamadigim 2 ayda hangi ara nisan hazirliklarina basladin zaten arada 10 saat mesefe var bence sen bu iliskiyi gozunde da fazla buyutmussun

Merhaba Canımlar,
Daha önce bi kaç konu açmıştım erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.Haksız olan benim kendimi affettirmek için 3 haftadır çabalıyorum fakat o çok net bi şekilde kararının arkasında dur diyor ve barışmıyor.
Geçen haftaya kadar birer arkadaş gibi konuşuyorduk ara ara .. ama konu ilişkimize gelince olmaz diyip kestirip atıyordu. Geçen hafta kalbimi kıracak bir kelime söyledi ve o günden beri bende ona yazmadım.Bana Özge lütfen uzatmayalım artık hattımı kapattırmak zorunda bırakma dedi şok oldum .. Bütün nişan hazırlıklarım yarım yamalak kaldı.Bütün Hevesiim içime oturdu .. 1 Kez olsun kavga etmeyen bir çifttik şimdi bu şekilde ilişkimin bitmesini kabul edemem ..

-Şimdi gel gelelim asıl mevzuya Erkek arkadaşımla aramda 10 saatlik bir mesafe var, fakat şimdi onun bi arkadaşı söyledi iş nedeni ile Bursa'ya geliyormuş.Bursa bize 2 saat falan, ve çok ısrar etti git ve gönlünü al o ilkkez bi kızla evlilik planları yaptı vs diye. Aklımda dönüp duran onca soru işaretleri var. Sizce gitmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ..

"Kimse kimseyi sonsuza kadar sevmek zorunda değil" Kafasında birşeyleri bitirmese bir erkek asla bu kadar net konuşmaz. Israrınla onu tekrar kazansan bile aranızdaki büyünün tamamen bozulduğunu sana her seferinde hissettirecek. . Adam hattını iptal ettirmeyi bile düşünüyor. Bu onu bunalttığını gösterir. Bundan sonraki her hamlen seni onun gözünde değersizleştirecek.. Çek kendini arama, sorma o özlerse arasın. Özlemez ve aramazsa zaten artık sen ve o diye bir şey kalmamış demektir.

NUMARA MI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA BIRAKMA!!!!!!!!
yani açık açık bitti istemiyorum ve benimle iletişime geçme çabaların artık beni rahatsız ediyor öyleki: bu rahatsızlığım nedeni ile numaramı bile değiştiririrm demiş

yavrum neyin çabası bu
bazı erkekler nazdan cilveden kadınsal triplerden anlamıyor işte
sen REST İ ÇEKİNCE
oda GÖRDÜM demiş

ve malesef bu iş bitmiş :50:
pişmalığını dile getirmişsin
artık adım atma sırası onda
ama sana doğrumu senden uzağamı atıcak
bunun kararını onun içindeki sevgi vericek

peşinden gitme asla

Bence git. Icinde kalmasin. Gor hanyayi konyayi. Fazla buyutmussun icinde biseyleri. Adam istemiyor. Evlenmeyi dusunmek ne kolay olmus. Arkadsi da hangi akla hizmet sana oyle akillar veriyor bilmiyor ama bu kusluk simdi bu kadar cabaya bitse bile adami cok guzel tepene bindirmis bundan sonra yapacagi tum restleri simarikliklari tripleri kabullenmis olacaksin. Ama sen git.

Kuzum yaa, nasıl üzülmüşsün öyle. Bilmiyorum ama ben de tek tek okuma gereği duydum bütün kpnuyu, yorumları; ve iyi haber vereceğini hissettim sanki, rabbim en iyisini bilir ve hayırlısını verir. Allahım benim için en hayırlısını bana yakın et de ve içinden ilk ve en çok gelen hangisiyse onu yap. Düşünüp durma ayrıca erkekler cesareti severler, bana öyle geliyor ki arkadaşın sana güzel bir ders vermeye çalışıyor, aradığı bahaneyi bulmuş ve seni bitirmiş olsaydı asla aramazdı, işine gücüne bakardı ama bak bişeyleri bahane edip seninle iletişimde kalıyor. Git ve ağır oturaklı bi konuşma yap bakalım, bu son çabam artık seni zorlamicam, hayır dersen güzel güzel kırmadan kırılmadan vedalaşırız, yok devam dersen oturup konuşuruz sorunları ve birdaha yapmama niyetiyle olanların üstüne bi sünger çekip devam ederiz de.

Canım bnim, arkadaşlar doğal olarak ilişkimizin boyutunu, birbirimize karşı asla sevgimizin saygımızın bitmediğini bilmedikleri için bahane aramış vs gibi yorumlar yapabiliyorlar hakveriyorum onlara aslında. Fakat dün gece ayrılmadan 1 gün önce ki attığı mesajları okudum nasıl içten sevgi dolu, ve kendi kendime Özge bu konuda asla tereddütün olmasın ve kafan karışmasın dedim. Ayrılık niyeti olan adam Zaman geçse de evleneceğimiz güne gelse, doyasıya kokunu alacağım kadar yakınımda ol. Artık sana olan özlemimi her düşündüğümde yüreğime sızı doğmasın, tam tersi oğlum bi kaç saate eve gideceksin göreceksin prensesini az sabret lan diyeyim kendi kendime falan yazmış :) çok duygulandım gerçekten inanılmaz özledim :((

Ozgecim git sen sonra pisman olursun en iyisini sen bilirsin ne yasadin nasil sevildin belki son firsattir gonlunu alir cok mutlu olursun insaallah

Cnm eski konunu okudum ve sadece 2 aydir tanidigini yazmissin anlamadigim 2 ayda hangi ara nisan hazirliklarina basladin zaten arada 10 saat mesefe var bence sen bu iliskiyi gozunde da fazla buyutmussun

Bi arkadaş daha senin dediğin gibi söylemişti baktım Evet 2 ay yazmışım şimdi düzelttim canım yanlış yazmışım 7 aydır birlikteyiz :)

Canım benim, neticede kırmışsın, üzmüşsün. Benimle ilgilenmiyorsun demişsin en olmadık zamanda. Sen onu çok kırdın, bunun da farkındasın. Son mesajı kızgınlıkla değil kırgınlıkla attı sana haklı olarak...Yani diyeceğim şudur ki; sen kızıp benle ilgilenmiyorsun diyebildiğine göre, o da sana kızıp hattımı değiştireceğim diyebilir...Hepimiz bir anlık sinirle ya da kırgınlıkla bir takım laflar ediyoruz, sonra da pişman oluyoruz.Bu da öyle bir şey işte. Cumartesi git, gör, zorla da olsa konuş. Israr et. Dinlemek zorunda, ne yapacak, kovacak mı seni?..Gelişmeleri hemen yaz bize, merakta bırakma olur mu?..Sevgi emek ister diyorlar ya hani, bazen de peşinden gitmek ister :)))

Tatlımm :) Bol bol dua edin bende yüzümde gülücüklerle yazayım inşallah :)

Ben gitmemenden yanayım. Erkekler bizim gibi değil, hissettiklerini söyleyebiliyorlar. Biz genelde açık kapı bırakırız ayrılırken ama, erkekler öyle değil. Sana öyle bir cümle kurduysa gerçekten bunalmıştır, eğer bu kadar şeye rağmen gidersen senden iyice soğuyabilir. Bunları göze alabiliyorsan git, en azından elimden geleni yaptım dersin.

buraya neden konu açtın ki nası olsa kim ne derse desin gidiceksin.
erkekler ne söyler kadınlar ne anlar diye bi film vardı aklıma geldi.
orda da aynen şöyle anlatır bi erkek seni aramak istiyosa arar, seni görmek istiyosa bi şekilde görür.
yani kısaca onlar bizler gibi komplike canlılar değiller, kafaları trip atmaya öyle süründürmeye falan basmaz.
netler, ne istiyolarsa onu söylüyolar ve öyle de davranıyolar.
yani seninle olmak istese olur, barışmak istese barışır.
bence seni artık gerçekten istemiyor.
ayrıca olaya sırf ben babası hastayken böyle böyle yaptım ondan bitti şeklinde bakma.
sen bilemezsin, belki evlenmek istemiyodu belki nişanlanmaktan kendince sebeplerden vazgeçti
başka sebepleri var, belki gözü korktu bilemezsin ki.
bu senin yapmak istediğin şeyi erkekler kızlara yapar.
lafa söze kanıp barışan çok kız gördüm, ama erkekler hiç böyle değiller gayet netler ve
bi karar aldılarsa artık duygusal davranmıyolar.
bence gitme, gururun daha çok kırılacak.

Çok sevıyorsam ve onunda benı sevdiğine ınanıyorsam giderdim. Son şans. Yıllar sonra içimde kalmaz en azından.

10 Gündür falan hiç bi yaşam belirtisi vermiyorum :) Facebookta falan ekliydi.Beni düşündüren şu canım, ben bir insanı gerçekten istemiyorsam normal attığı sıradan bi mesaja cevap vermem. Kuzenimin bebeği hastaydı bunu öğrendi ve bana nasıl destek oldu anlatamam. Annemin bi rahatsızlığı vardı bunun için özür diledi soramadım şimdi nasıl falan dedi. Daha geçen Gs, BJK maçında maçtan sonra görüşelim özge hanım yenileceksiniz şimdiden mağlubiyetinizi kutlarım vs şakalaşan mesajlar attık birbirimize. Twitterda hala takip ediyor, facede falan silmemişti hattımı kapatırım muhabbetinden sonraben onu sildim .. Bilemiyorum bu olanlar kafamı karıştırıyor.

onun sana yaptığı inceliği maalesef sen yapamamışsın.babasının hastalığında yanında olmamışsın,üstelik trip yapmışsın.yazık çok yazık:50:

Valla herkes git demiş, çabala demiş de konu sahibi zaten 3 haftadır yani 21 gündür evet koca 21 gündür çabalıyo.

Oldu olacak ayaklarına kapansın hata yaptı diye sanırsın konu sahibi aldatmış.

Seven adam ya da kafasında duyguları aynı olan adam bu kadar süreye çoktan yumuşamış barışmıştı. Seven insan dayanamaz çünkü. Barışsanız bile garip yani bu kadar basit olaya 3 hafta üstüne hattımı değiştircem bilmem ne demeler resmen düş yakamdan demiş.

Back
X