gitsem mi gitmesem mi bana yardım edin

ayy canıııım hep gamsız olsaydım azıcık keşke diye düşünüyorum. sende dermisin bunu hiç? kendimden başka herkesi düşünmem ağır geliyor bazen. ama yine de içsel nasıl mutlu olacaksın diye soruyorum kendime. gitsen mi gitmesen mi.. ve gitmesen bir şey kaybetmeyeceksin ki diye cevap veriyorum. ama gitsen de moral depolayacaksın diyorum. kuzenim de kanıma giriyor. 2 kere kanıma girdi gitmeme kararı aldım bu 3.sü son 2 ay içerisinde. hazır kuzenimizde sizde gel işte diyor. annemde git istiyorsan diyor. ben hala kararsız. bu kararım da öncekiler gibi olacak galiba bu gidişle
Şükür ki artık yoğun bir şekilde yaşamıyorum ben kaygılarımı. Ama çok değil 1 ay öncesinde kendim hariç herkesi düşünmekten iyice sıyıracaktım. Mesela kardeşim uçakla yolculuk yapıyor. Uçağı inene kadar dokuz doğuruyordum. Aklımda hep en kötü senaryolar... Bence ilgini başka şeylere ver. Boş kaldıkça insan kendini dinlemeye başlıyor ve böyle düşüncelere kapılabiliyor. Ki bence gitmen bunun için büyük bir fırsat.

Şükür ki artık yoğun bir şekilde yaşamıyorum ben kaygılarımı. Ama çok değil 1 ay öncesinde kendim hariç herkesi düşünmekten iyice sıyıracaktım. Mesela kardeşim uçakla yolculuk yapıyor. Uçağı inene kadar dokuz doğuruyordum. Aklımda hep en kötü senaryolar... Bence ilgini başka şeylere ver. Boş kaldıkça insan kendini dinlemeye başlıyor ve böyle düşüncelere kapılabiliyor. Ki bence gitmen bunun için büyük bir fırsat.
o oooo bende aynıyım. hatta şunu bile düşünüyorum.. ben uçağa binip uçarken annem strese girecek, bunu ona yaşatmaya hakkım var mı ki diye düşünüyorum. yine annemi düşüyorum. hatta ya bir şey olursa uçakta annem ne yapar diye bile düşünüyorum. yani her şartta kendimi düşündüğüm yok! kafayı yiyorum galiba ben :) seni gayet iyi anladım sende beni bulduk birbirimizi :)

o oooo bende aynıyım. hatta şunu bile düşünüyorum.. en uçağa binip uçarken annem strese girecek, bunu ona yaşatmaya hakkım var mı ki diye düşünüyorum. yine annemi düşüyorum. hatta ya bir şey olursa uçakta annem ne yapar diye bile düşünüyorum. yani her şartta kendimi düşündüğüm yok! kafayı yiyorum galiba ben :) seni gayet iyi anladım sende beni bulduk birbirimizi :)

o oooo bende aynıyım. hatta şunu bile düşünüyorum.. ben uçağa binip uçarken annem strese girecek, bunu ona yaşatmaya hakkım var mı ki diye düşünüyorum. yine annemi düşüyorum. hatta ya bir şey olursa uçakta annem ne yapar diye bile düşünüyorum. yani her şartta kendimi düşündüğüm yok! kafayı yiyorum galiba ben :) seni gayet iyi anladım sende beni bulduk birbirimizi :)
Ben de her uçağa bindiğimde ne zaman düşecek de ölecem diye bekliyorum :KK48:
Ben öğretmenim tercih yaptım birkaç güne atamam olacak inşallah. Doğu'ya gideceğim. Kafamdaki senaryoları sen düşün :KK15:
Güzelce hazırla eşyanı bikaç günlük tatilinin keyfini sür. Nasipten ötesi yok bunu hep tekrarla

Ben de her uçağa bindiğimde ne zaman düşecek de ölecem diye bekliyorum :KK48:
Ben öğretmenim tercih yaptım birkaç güne atamam olacak inşallah. Doğu'ya gideceğim. Kafamdaki senaryoları sen düşün :KK15:
Güzelce hazırla eşyanı bikaç günlük tatilinin keyfini sür. Nasipten ötesi yok bunu hep tekrarla
hayırlı olsun doğuda görevin.
bana söylediklerini kendin de uygula lütfen :cry:
kısmet artık buradan yazışırız yine gidip gitmediğimi ama etiketleme olayı yok sanırsam burada :)
derdimiz sadece gerçekleşmeyecek korkularımız olsun.
hayırlı olsun şimdiden yolculuğun da görevin de tekrardan teşekkürler ilgin için :KK54: :KK15:

hayırlı olsun doğuda görevin.
bana söylediklerini kendin de uygula lütfen :cry:
kısmet artık buradan yazışırız yine gidip gitmediğimi ama etiketleme olayı yok sanırsam burada :)
derdimiz sadece gerçekleşmeyecek korkularımız olsun.
hayırlı olsun şimdiden yolculuğun da görevin de tekrardan teşekkürler ilgin için :KK54: :KK15:
Teşekkür ederim canım. Ben artık kötü düşünmeye başlayınca kendimle dalga geçip aklımdan atıyorum. İşe yarıyor mu yarıyor valla. Allah beterinden korusun hepimizi.

anacığım benim her zaman kimse yokken bile git hava al değişiklik olur sana diyor.
zaten bu yüzden de hiç kıyamıyorum ya. bu farklı bir şey vicdan mı nedir tam bilemiyorum adını, ama öyle bir iç çelişki işte. annenizin nesi vardı? yalnız bırakma dedi doktor ki zaten asla bırakmam. olay kuzenimin burada oluşu. ha o ne yapa bilir, benim gibi tabi ilgilenemez asla. insülinini öğrendi mesela 2 aydır yanımızda çünkü. ağrı kesicilerini öğretirim diyorum telefon ile zaten saat başı irtibatta kalırım diyorum eğer ki gidersem. ama bu kaçıncı bileti ayırıp onaylamadan vazgeçmem. bu arada annem daha ne kadar yaşayacak diye düşünüyorum. babamdan sonra korkularım da arttı. ama biliyorum ki bir psikoloğa gitsem bana git diyecek!
bu arada annenizede geçmiş olsun. paylaşırmısınız nesi var?
Canım valla vicdan da bağlılık da herşey olabilir başka birşey bu
Benim annem beni göndermez ben nolcam der zaten yalnız bırakmam hiçbirzaman bırakamadım bi yere gitmek için izin bile almadım kuzenim izin almak istemişti aynı senin gibi bişey olmuştu ben yalnız napcam tarzında muhabbet yapmıştı
Yani birazda annemin bu tavrı yalnız bırakmama engel oluyo
Öyle işte hayatım
Bir kere gitmek mecburiyetinde kaldım 1 haftalığına gidemedim hep gönlüm onda kaldı
Napıyodur ne yiyodur ağrısı var mıdır
Ben çok zayıf hassas biriyim
Annemin şekeri var:( reflü var guatr var tansiyon var
O yüzden yemesine içmesine dikkat etmesi gerekiyor üzülmemesi gerekiyor
Bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Seninde annene çok geçmiş olsun canım

bence gidin değişiklik olsun anneniz siz bakkala gidincede hastalanabilir Allah a emanet edin ve gidin siz iyi olursanız o da olur anne bu...

bence gidin değişiklik olsun anneniz siz bakkala gidincede hastalanabilir Allah a emanet edin ve gidin siz iyi olursanız o da olur anne bu...
bugün biletimi aldım 2 günlüğüne gidicem. fazla değil zaten inşallah birşeycikler olmaz bu süreçte. tabi saat başı telefonda olacak elim kulağım. şimdiden bi hoş hissettim kendimi biletimi onaylayınca

Madem aklınız kalacak oradan bir şey anlamazsınız gezdiğinizden filan. Ben de gidemezdim öyle bir durumda olsam. Çünkü ya ben yokken bir şey olursa kendimi affedemem diye düşünürdüm sanırım.

olmaz olurmu panik atak var anksiyete ile birlikte tam üstüne bastınız.
sanırım o neden ile acaipim değilmi bu konuda?
dediklerinizi de düşünüyorum geniş çapta sadece doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor kendi içimde. Allah razı olsun amin aslında gaza gelmek istiyorum galiba :)

Evlenince ne yapacaksiniz ? Calismiyormusunuz ? Hic okula falandami gitmediniz annenizin hastaligi baya varmis ama bu sekilde yapisik ikiz gibi sonsuza kadar yasamaniz zaten imkansiz.

Canım valla vicdan da bağlılık da herşey olabilir başka birşey bu
Benim annem beni göndermez ben nolcam der zaten yalnız bırakmam hiçbirzaman bırakamadım bi yere gitmek için izin bile almadım kuzenim izin almak istemişti aynı senin gibi bişey olmuştu ben yalnız napcam tarzında muhabbet yapmıştı
Yani birazda annemin bu tavrı yalnız bırakmama engel oluyo
Öyle işte hayatım
Bir kere gitmek mecburiyetinde kaldım 1 haftalığına gidemedim hep gönlüm onda kaldı
Napıyodur ne yiyodur ağrısı var mıdır
Ben çok zayıf hassas biriyim
Annemin şekeri var:KK43: reflü var guatr var tansiyon var
O yüzden yemesine içmesine dikkat etmesi gerekiyor üzülmemesi gerekiyor
Bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Seninde annene çok geçmiş olsun canım
anneciğine de anneme de tüm hastalara Allah şifa versin muhtaç etmesin kimselere. zor evlatlarada. bende çok hassas olduğum için yıllardır kimseye hiç bir yere gittiğim yok. ama bu sefer gidicem aldım biletimi bir aksilik çıkmazsa. ufacık bir tereddütüm olursa iptal ederim bakalım haftaya gidicem Allahın izniyle 2 günlüğüne. uzun bir süre değil zaten hava değişikliği olsun bana da. yanında güvendiğim erkek kuzenim olmasa hayatta gidemezdim. ama o öğrendi az çok. 2 günlük yemeklerinide hazırlıcam :) e tamam işte. inşallah pişman olmam gidince. gerçekten yıllarca tam 6 yıldır evde tek başına hem babama koşturdum (kanserdi) eve geldim annemi alıp doktorlara koşturdum (annemde kanserdi) 2 kere kemoterapi sonrası eve geldiğimizde annemin şekeri düşmüştü hooop acile koş.. buna benzer geçti hep yıllarım. anlatsam bitsem. başınızıda şişirmeyeyim. kendimi bunları yazarak sanırım rahatlatmaya çalışıyorum nefes almam için. yani içten pek de rahat değilim sözler nasıl da belli ediyor dimi. zor beeee

Evlenince ne yapacaksiniz ? Calismiyormusunuz ? Hic okula falandami gitmediniz annenizin hastaligi baya varmis ama bu sekilde yapisik ikiz gibi sonsuza kadar yasamaniz zaten imkansiz.
40 yaşındayım ben ne okulu :) asır oldu okul biteli ki zaten mevzu bu değil burada. neyse gidicem bir hava değişikliği iyi gelir artık Allaha emanetiz her daim olduğu gibi

Back
X