Gitsem mi gitmesem mi kızlar

basaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
144
0
46
İstanbul
ya kızlar yine kavga ettik sevgilimle yine yine yine!!!bıktım wala bu çocuktan çok kızgınım ona ama yarın ablasının sözü var ve ablası beni ısrarla davet etmişti söz vermiştim yarın onlara gitmem lazım gitmesem ablasına ayıp,ama sevgilimle çok pis kavga ettim kızgınım ona eee yarın nasıl gidicem evine.sanki ona meraklıymişim gibi of şimdi yarın orda kendimi dış kapının mandalı gibi hissederim ben..küsüz sevgilimle napıcam orda ya

canım bence git ama sevgiline hiç pas verme. gitmezsen ablasına çok ayıp olur, onun önemli bir günü çünkü

Ablasının sözü mü?:53:
Ne işiniz var canım elalemin sözüydü,nişanıydı?
Hangi sıfatla orada bulunmayı düşünüyorsunuz?:9:
Allah aşkına şuradaki gelin-kayınvalide dertlerini okumuyor musunuz?
Yüz göz olmaya ne kadar meraklısınız?:15:

yüzgöz olmaya merakım faln yok!:41:

canım bence git ama sevgiline hiç pas verme. gitmezsen ablasına çok ayıp olur, onun önemli bir günü çünkü

saol canım yorumun için.gece bend öle karar vermiştim.şimdi gtmesem ablası kız sevgilisi için gelio buraya der.okadar davet ettim tm dedi sevglisiyle kavga edince teklifimi de geri çeviriyo diyip alınablir.haklısın

ben gitme diyorum :6:aranızda resmi bir ilişki yok yani orda olmanı gerektirecek bir durum yok üstelik bozuşmuşsunuzda şu durumda gitsen orda kendini çok kötü hissedeceksin.:31:
bence ablasını arayıp uygun bir mazaret bildir ve gitme.hem bu şekilde sevgilin ona ne kadar kırgın olduğunu da anlamış olur:34:

ben gitme diyorum :6:aranızda resmi bir ilişki yok yani orda olmanı gerektirecek bir durum yok üstelik bozuşmuşsunuzda şu durumda gitsen orda kendini çok kötü hissedeceksin.:31:
bence ablasını arayıp uygun bir mazaret bildir ve gitme.hem bu şekilde sevgilin ona ne kadar kırgın olduğunu da anlamış olur:34:

hımm.acaba öle mi yapsam ya 1 2 saate çıkmam lazım ama şimdi kafam karıstı:59: ooooof tam da zamanında kavga ettik ya.ama ben onların ailesini senelerdir çok iyi biliyorum alınabilirler böle bişiye.ve ablasıylada arkadasız kuaföre gel benimle diyoduuu pppoooooof

Gitme tabikide.

Ne işin var?

Neyisin ki sen onların ?

Sözlü- nişanlı ?

Sevgilinlede kavgalısın.

Yok hiç gitmene gerek yok bence..

Ağır ol biraz.:40:

canım madem sevgiline kızgınsın ablası için git sözünü tut sevgilinede hiç pas verme o gelsin ayaklarına o sana pas verirse sende ona ver ve ona ablan için için geldim de tersle sinirini alırsın hem ama sen git bence ablası için sözünü tut

Biç bi özel vasfı olmasa bile arkadasımızın sonucta diyalogları var dimi?
Bu cocugun ablası arkadasın degil mi?
Arkadasının sözüne gidiceksin..
Sevgilinlede öyle çok muhabbete girme kendini bişey sanmasın.
Hatta inatla ablası için orda oldugunuda belirt..
Unutma sen arkadasının yanında olucaksın..:34:

Gönlünüz gitmekten yana, diyeceklerimizin fikrinizi etkileyeceğini sanmıyorum ama söylemeden geçemedim...

Neden tartıştığınızı söylememişsiniz ama "yine yine yine" kavga etmiş olmanız gitmemek için yeterli bir sebep...

Erkek arkadaşınız tekrarlanan sıkıcı kavgalar üzerine -dostu bile olsa- sizin ağabeyinizin sözüne gitmezdi bence... Erkekler bu tip durumlarda daha makul daha mesafeli bir duruş sergiliyorlar... Kadınlarsa "o benim arkadaşım" diyerek duygusal davranıyorlar... Bu yüzden kadınlar hep "kolay ikna edilir, ne derse sineye çeken" varlıklar olarak algılanıyor ve kırılmaya, tavır görmeye mahkum oluyorlar...

Ablasıyla aranız iyi olabilir ama muhabbetinizin kaynağı erkek arkadaşınız... Ondan ayrılsanız nasıl ablasıyla da aranıza mesafe koymanız yerinde olacaksa onunla sorun yaşarken de durumu açıklayarak mesele hallolana kadar sağlam bir tavır sergilemeniz gerekir... Aksi halde bu gün ve "yarın" yaşanan tüm sorunlarda erkek arkadaşınızın (eşinizin) anne, baba, abla ve tüm akrabalarına sınırsız anlayış göstermeniz beklenecek... Artı, aranızda resmi bir bağ olmaksızın hiçbir şey olmamış gibi orada bulunursanız, bundan sonra yaşayacağınız tüm problemlerde "sorun çıkarmadan sessiz kalmanız" gerekir ve tavır yapmaya kalksanız da gereğince ciddiye alınmaz... :68:

herkesin gelini-kaynanası bir değil canım. bu kadar önyargılı olursa gelinler kaynanalar sonuç bu olur işte

sizin yerinizde olsaydım arardım uygun bir dille gelemeyeceğimi anlatırdım uygun bir dille
sonucta resmi bir il,şkiniz yok

yüzgöz olmaya merakım faln yok!:41:

Doğrudur..
Zaten yüz göz olmuşsunuz sanırım..
Kavgalı olduğunuz sevgilinin ablasının sözüne gitmek size dert olduğuna göre..:32:

herkesin gelini-kaynanası bir değil canım. bu kadar önyargılı olursa gelinler kaynanalar sonuç bu olur işte

Evet ben önyargılıyım arkadaşım..
Ben ağırlığımı koruyayım da erkek tarafı bir mi olur iki mi olur kendi düşünsün!:19:

Doğrudur..
Zaten yüz göz olmuşsunuz sanırım..
Kavgalı olduğunuz sevgilinin ablasının sözüne gitmek size dert olduğuna göre..:32:

Evet ben önyargılıyım arkadaşım..
Ben ağırlığımı koruyayım da erkek tarafı bir mi olur iki mi olur kendi düşünsün!:19:

senin gibi bir zihniyetin "ağırlığını koymak" dediği şirretlikten başka bir şey değil. valla senin gibi gelin düşman basına

diğer konunda da durumlar ne oldu die sormuştum canım ama yine bi kavga olmasına üzüldüm...
ilişkinizin boyutu ne bu önemli.eğer evliliği düşünüyosanız git bence.ilişkilerinizi koparma sevgilinle elbet barışırsın ama onlarla araya bi kere soğukluk girdimi bida zor..
benim düşüncem böyle..gitme ne sıfatla gitceksin kaynanasından çekenlerin dertlerini okumuyomusun diyenleri anlayamıyorum cidden.her kaynana mı bu kadar kötü canım sizin ilişkinizi biz nerden bilebiliriz.benim sevgilimin annesi gayet iyidir mesela kaynanam olucaa içinde çok mutluyum.böyle önyargılar gereksiz:19:

umarim gitmemissindir. soz denilen kiz isteme olayi degil mi? Ve sen ordasin.. Kimsin peki? Daha seni istemeye gelmemis ailenin, istenilen kizini seyirci olarak izlemeye gelen ogullarinin kavgali oldugu sevgilisi belkide potansiyel eski sevgilisi. Ayy dusuncesi bile korkunc. Neyse walla kendi bilecegin sey..

kızlar hepiniz çok saolun yorumlarınız için yardımcı olmaya çalıstığınız için:54:.ben dün giittim ve iyiki gitmemezlik yapmamısım çok eğlendim.Sevgilime başlarda hiç pas vermedim annesiyle ablasıyla ordaki kızlarla takıldım onada senle konuşmuyorum dedim ablasıyla kuaföre gittik hazırlandık bi güzel sonra eve geldik söz başladı.. köyden sevgilimin babanesi dedesi gelmiş hep beni sormuslar dünde benide görünce çok sevindiler çok sıcak davrandılar ya acayip hoşuma gitti.ablasının sözü için bi sürü aile fotoğrafı fln çekindiler hepsine benide soktular sende ailedensin diye.Yani kendimi hiç dışlanmıs hissetmedim akşama doğru söz başlaraken sevgilimde gönlümü aldı zaten:34:

diğer konunda da durumlar ne oldu die sormuştum canım ama yine bi kavga olmasına üzüldüm...
ilişkinizin boyutu ne bu önemli.eğer evliliği düşünüyosanız git bence.ilişkilerinizi koparma sevgilinle elbet barışırsın ama onlarla araya bi kere soğukluk girdimi bida zor..
benim düşüncem böyle..gitme ne sıfatla gitceksin kaynanasından çekenlerin dertlerini okumuyomusun diyenleri anlayamıyorum cidden.her kaynana mı bu kadar kötü canım sizin ilişkinizi biz nerden bilebiliriz.benim sevgilimin annesi gayet iyidir mesela kaynanam olucaa içinde çok mutluyum.böyle önyargılar gereksiz:19:

saol canım.sevgilimin annesi adı gibi melek gibi kadındır ya.gitmeseydim darılırdı biliyorum o kadınıda ablasınıda..:63: bende ailesi bana darılsın istemem tabiki oyüzden gidim dedim.Wala evlilik konusu açılıo dünde inş sizinkide olcak şöle şöle yaparız fln diye konuşuldu ama daha çoooook erken.Bende aşırı tepki verenleri pek anlayamadım ama nse

Back
X