Gitsem mi

Miss Salvatore

Bir kedi annesi 🐈 29 & ♑
Pro Üye
16 Temmuz 2023
5.005
13.597
168
Bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum kafam çok bozuk. Hem kız arkadaşlarımla yaşadığım sorunlar, hem bunalmışlık hissi. Dün profilime de yazmıştım beni bilen bilir. 6 yıl önce boşandığım eski eş, bana dün sosyal medyadan , düğün davetiyesi atmıştı. Her ne kadar kendime boşver takma desem de sinirlerim hâlâ bozuk.

Yabancı dil öğrenme uygulamasından biriyle tanıştım. 32 yaşında, hiç evlenmemiş, benimle aynı şehirde yaşıyor. Sohbet ettik, sonra telefon numaramı istedi, telefondan da konuştuk. Dış görünüşünü beğendim ama karakter olarak nasıl birisi bilmiyorum.

Normalde ben hep aşık olup severek cinsellik yaşayan biriyim. Ama şimdi hiç bir şeyi detaylı düşünmeden, içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum. Cinsellik yaşamayı da özledim bir yandan.

Antidepresanım bitti, libidom yine eski haline döndü. Ama yine de görüşsem mi görüşmesem mi, korunarak ilişkiye girsem mi diye düşünüyorum. Cinsellik yaşarsam ruh halim de düzelir belki kendime gelirim.

ne tur bir keko eski esine düğün davetiyesi atar acaba? zavalli karisi görse davetiyeyi rulo yapar adama sokar ama haberi yok. keske kadini bulup ss atip "merhaba, eski esim davetiye gonderdi ama katılamayacağım. size mutluluklar dilerim" yazsan ama asla yapmazsin...
diğer konuda da bilmiyorum teomanin dedigi gibi "her zaman kolay değil sevmeden sevismek"
ben evlilik disi cinsellige okeyim, sevgililerimle de yatarim severim bunu ama hic tanimadigim, paylasimim olmayan, bana deger vermeyen birileriyle "one night stand" takilmak bana dogru gelmiyor. Cinsellik benim icin "şak şak şak oh tamam" gibi bir olay degil - böyle netten tanisip yatip dönmenin kendime olan sevgimi azaltacagini bildigim icin hic denemeyi düşünmedim bile
o yüzden sana da önermem .
ama kendine iyi gelecegine inaniyorsan deneyebilirsin tabii ki

Son düzenleme:
Bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum kafam çok bozuk. Hem kız arkadaşlarımla yaşadığım sorunlar, hem bunalmışlık hissi. Dün profilime de yazmıştım beni bilen bilir. 6 yıl önce boşandığım eski eş, bana dün sosyal medyadan , düğün davetiyesi atmıştı. Her ne kadar kendime boşver takma desem de sinirlerim hâlâ bozuk.

Yabancı dil öğrenme uygulamasından biriyle tanıştım. 32 yaşında, hiç evlenmemiş, benimle aynı şehirde yaşıyor. Sohbet ettik, sonra telefon numaramı istedi, telefondan da konuştuk. Dış görünüşünü beğendim ama karakter olarak nasıl birisi bilmiyorum.

Normalde ben hep aşık olup severek cinsellik yaşayan biriyim. Ama şimdi hiç bir şeyi detaylı düşünmeden, içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum. Cinsellik yaşamayı da özledim bir yandan.

Antidepresanım bitti, libidom yine eski haline döndü. Ama yine de görüşsem mi görüşmesem mi, korunarak ilişkiye girsem mi diye düşünüyorum. Cinsellik yaşarsam ruh halim de düzelir belki kendime gelirim.
Daha karakterini bilmediğin insanla kafan bu kadar doluyken cinsellik yaşama.

Kız sakın hpv hiv Allah korusun sonra uğraş dur.
Aşık ol sev sevil seviş 😂💐

İnancım gereği günah olduğu için evlilik dışı cinsel ilişkiye girmek istemiyorum

Şaşırtıcı..

ne tur bir keko eski esine düğün davetiyesi atar acaba? zavalli karisi görse davetiyeyi rulo yapar adama sokar ama haberi yok. keske kadini bulup ss atip "merhaba, eski esim davetiye gonderdi ama katılamayacağım. size mutluluklar dilerim" yazsan ama asla yapmazsin...
diğer konuda da bilmiyorum teomanin dedigi gibi "her zaman kolay değil sevmeden sevismek"
ben evlilik disi cinsellige okeyim, sevgililerimle de yatarim severim bunu ama hic tanimadigim, paylasimim olmayan, bana deger vermeyen birileriyle "one night stand" takilmak bana dogru gelmiyor. Cinsellik benim icin "şak şak şak oh tamam" gibi bir olay degil - böyle netten tanisip yatip dönmenin kendime olan sevgimi azaltacagini bildigim icin hic denemeyi düşünmedim bile
Cinsellik benim için de şak şaktan ibaret değil elbette. Zaten şimdiye kadar dediğim gibi severek aşık olarak yaşadım. Ama insanların düşüncesi değişebilir bana iyi gelir diye düşünüyorum

Hiç eski eşiyle uğraşmak istemiyorum. Dün ben de düşündüm kadına ulaşsam mı diye ama o şerefsizi sevindirmicem , amacı nispet yapmaktı belliki. Umarım kadın onun hakkından gelir.

Evet daha önce her ne kadar inancım gereği evlilik dışı cinsellik istemesem de yaşadım zaten. Cinselliği seven birisiyim. İnsanların kararları değişebilir. Allah'a inancım var fakat dindar birisi değilim
Ya bacım Allah aşkına o abilerin senin daha arkadaşına gitmene bile izin vermiyor, yeğenine bakıyorsun. İstanbulun Köyünde yaşıyorsun ama burda sorsan her gün biriyle görüşüp cinsellik yaşıyorsun, daha lise arkadaşına gitmene izin vermeyen abin konum atın diyen abinden gizli gidip hiç tanımadığın biriyle mi sevişeceksin?. Yalan söylüyorsun, bir de dil öğrenme platformunda konu cinselliğe nerden geldi? Bir gün libidon yok bir gün var, duyduğun şeyleri konu açarak hayalle anlatıyosun. Amacın ne onu da çözemedim?
Bayadır hep böyle şeyler uydurup duruyorsun, bu açık net belli oluyor. Tamam kadınların da ihtiyacı var ama boşandıktan sonra kimseyle ilişki yaşamadığını kendin söylüyorsun. Evden çıkman bile zulüm, sırf bu yüzden antidepresan bile içip intihara kalkışmışsın. Burda neden bu şekilde kendini lanse ediyorsun?
Şaştım kaldım..

Sizin cidden kafanız karışık. Düşünceleriniz, fikirleriniz, inançlarınız, ruh halinize bağlı değişiyor. Daha da farkli bir şey yazmak istemiyorum.
Bir şey yapmayın mümkünse sonradan pişman olma ihtimaliniz yüksek.
İnanç konusunda birçok kez sorunlar yaşadım bazen Allah'a olan inancım sarsıldı. Kafam karışık evet ve bazen dürtüsel davranıyorum kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum. Ruh halim çok değişken , düşüncelerim de çabuk değişiyor.

Hiç eski eşiyle uğraşmak istemiyorum. Dün ben de düşündüm kadına ulaşsam mı diye ama o şerefsizi sevindirmicem , amacı nispet yapmaktı belliki. Umarım kadın onun hakkından gelir.
zavalli kadin evlenirken bile akli eskisinde olan adam ile ne kadar mutlu olabilir ki?
yazık cidden üzüldüm kadina.
Cinsellik benim için de şak şaktan ibaret değil elbette. Zaten şimdiye kadar dediğim gibi severek aşık olarak yaşadım. Ama insanların düşüncesi değişebilir bana iyi gelir diye düşünüyorum
iyi gelir diye dusunuyorsan dene o zaman. ama sakın korunmayi karsi tarafin inisiyatifine birakma. sonucta bu adam kimlerle yatmis kalkmis bilemezsin. her ihtimale karsi kendi kondomunu götür ve daha en ufak bir temas olmadan taksın.
cinselligi paylaş, adamin viruslerini paylasma

Pis mi temiz mi nefesi kokuyor mu teni nasıl sapık mı manyak mı 🙈kendımden tiksinirdim öyle selam aleyküm diyip biriyle yatağa girseydim üstelikte bunun öyle ihtiyaç gidermek gibi bi düşünceyle yapsaydımm .

önceki yazından da anlaşıldığı üzere sen gecelemeyeceksın de gündüz saatlerinde öyle buluşup iki şakşak sonra görüşürüz olcak, yapma bunu kendıne
Ciddi ilişkiye yürüyemıyor olsan bile en azından duygu beslediğin biriyle ol .nefsini söndürüp söndürmeyeceği bile belli olmayan biriyle nie sevişeceksin sonu pişmanlık olabilir
Hiç zevk almayıp karşıdakini tatmin etme olasılıgın %50

Ya bacım Allah aşkına o abilerin senin daha arkadaşına gitmene bile izin vermiyor, yeğenine bakıyorsun. İstanbulun Köyünde yaşıyorsun ama burda sorsan her gün biriyle görüşüp cinsellik yaşıyorsun, daha lise arkadaşına gitmene izin vermeyen abin konum atın diyen abinden gizli gidip hiç tanımadığın biriyle mi sevişeceksin?. Yalan söylüyorsun, bir de dil öğrenme platformunda konu cinselliğe nerden geldi? Bir gün libidon yok bir gün var, duyduğun şeyleri konu açarak hayalle anlatıyosun. Amacın ne onu da çözemedim?
Bayadır hep böyle şeyler uydurup duruyorsun, bu açık net belli oluyor. Tamam kadınların da ihtiyacı var ama boşandıktan sonra kimseyle ilişki yaşamadığını kendin söylüyorsun. Evden çıkman bile zulüm, sırf bu yüzden antidepresan bile içip intihara kalkışmışsın. Burda neden bu şekilde kendini lanse ediyorsun?
Şaştım kaldım..
O açtığım konu 2 yıl öncesiydi. Evet annem, abim fazla müdahaleci kişiler fakat şimdiye kadar sevgililerim olduğunda da kızlarla görüşmeye gidicem diyip çıktım gittim. Neden yalan söyleme gereği duyayım ki? Akrabam değilsiniz ailemden biri değilsiniz sonuçta. Kimsehe yalan borcum yok burda.

Ayrıca ben burda her gün biriyle görüşüp cinsellik yaşıyorum gibi bir iddiada bulunmadım. Cinsellik konularına yorum yapıyorum bazı üyelerle şakalaşıyoruz, geçmişe dair yaşantılardan bahsediyoruz. Yoksa ben bir gün bunla , başka gün bunla yattım diye sitede anlatmıyorumki zaten.

Evet daha önce intihara kalkıştım çok bunaldığım diplerde hissettiğim bir günde bu da doğru. Ruh halim çok değişken.

1 aydır ilaç kullanıyorum ve antidepresan bende yan etki olarak cinsel isteksizlik yapmıştı. Birkaç gündür ilacım bitti ve eski halime döndüm. İnsanların cinsel isteği ruh haline bağlı olarak da değişiyor bu belli bir şey. Şimdi benim asıl düşüncem kendime iyi gelecek bir şey yapmak.

Şaştım kaldım..
Ayrıca arkadaşıma gitmeme izin vermemek değil bir yerde yatıya kalmamı istemiyordu. Abimin söylediği şey eve çok geç saatte gelmeydi

Back
X