Gitti gelmedi deli etti beni

EvBoregi

Miskin Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
3.665
4.361
83
eşim akşam kv ye gitti gelmek bilmedi neredeyse gece yarısı oldu ki evde yalnız korktuğumu biliyor ve ben komşu falan kimseyle gidip gelmiyorum yakınım da yok bu şehirde. Geldiğinde ben de sinirlendim ağladım bir sürü, ne var bunda ailemle vakit geçirdiysem dedi. Ben de daha uygun bi vakitte geçirseydin ya da yarın birlikte gitseydik falan dedim hiç cevap vermedi gitti tv izledi. Ben de yastığımı aldım başka odaya gittim orda yatırıyorum şu an o da horul horul uyuyor. Abarttım mı acaba ben ama bunu hep yapıyor beni çok yalnız bırakıyor fikirlerinize ihtiyacım var

Ders olmaz ki ağlama ile.
Korkuyorum de,saat ver o saatte eve gel de bişey de,ama trip,hele ki ağlamalı hiç gereği yok.

Ya evet ağlamasam iyiydi ama demez miyim korkuyorum diye saatlerce anlatıyorum, anneme bi bakayım der gider gelmez, kardeşim nöbetçi bi bakayım der gider gelmez, ararım duymaz.

Ya evet ağlamasam iyiydi ama demez miyim korkuyorum diye saatlerce anlatıyorum, anneme bi bakayım der gider gelmez, kardeşim nöbetçi bi bakayım der gider gelmez, ararım duymaz.
O zaman ciddi konuş,kesin ol.
Ki adam gelmiş eve ,gittiği yer de ailesi,kankalarıyla rakı balık değil yani.

Ben bebiş oldun diye ilaç kullanıyorum kasıklarım çok agrıyordu gidemedim
Madem öyle ben olsam ya baştan bu akşam ben rahatsızım yarın akşam gidelim derdim yada geç gelmesini çokta takmazdim.annesinden geliyor sonuçta ama siz hep aynı şeyi yapıyor demişsin iz ailesine hep yanlizmi gider yada her dışarı çıktığında geç mı gelir ozaman oturulup konuşulması gerekiyor tabi

gece yarısı oldu ki evde yalnız korktuğumu biliyor
Bende bunu anlamiyorum. Burda çoğu kişi bunu yaziyo. Ya evlenmeseydiniz? Ya aileniz olmasaydi? Tek yasasaydiniz? Bende korkuyorum ama oturuyorum yani evimde açıp birşeyler izliyorum yada forumda geziyorum. Korkunun ecele faydası yok

Annesine bi şey almaya ya da vermeye gider mesela saatlerce kalır orda, kimse de demez ki karın evde yalnız hadi git.. defalarca konuştum İnan'ın, artık çaresiz kaldım napiim bu umursamazlıklarına boşanayım mı bilemedim. Ben onun için bu şehirdeyim sonuçta ve annesine giderken beni götürmek zorunda değil anlıyorum belki ben yokken daha rahattırlar ama bilemedim ne yapayım size danışıyorum o yüzden

Yani ben de evlenmeden önce yalnız kalıyordum, bazen korkuyordum ama katlanıyordum. Şimdi eşim varken ve dağ basında bi evde oturuyoruz sözde site diye ama tepeye iki daire dikmişler çevresinde başka bişi yok, korkmam normal değil mi yalnızken

Hep böyleyse tamamda yok ilkse bayagı abartmışsın.
Gerginsin sanırım.

Sürekli böyleyse can sıkıcı tabi iyi alışmış.sizi evde bırakıp annesinde zaman geçirmeye

Hatasını anlayıncaya dek muhabbetinizi maslahatgüzar seviyesinde tutun bence. Mrb mrb nbr ii sndn nbr. Adamı tersleyin vs demiyorum. Ama önüne bir tabak yemek de koymayın atıyorum. Kıyafetleri mi ütülenecek ütülemeyin. Uyuyo taklidi yapın

Evlenmeden önce nasıl tek kaliyorduysan şimdide öyle kal bence senin orda kimsen yok ve eşinde tek bıraktığı için alınganlık yapmissin. Biz niye kocasız birsey yapamıyoruz niye kendimize güvenimiz yok niye güçlü degiliz anlamiyorum. Kötü niyetli yazmıyorum yanlış anlama

Abartmissin, yatak ayırmaya gerek yoktu ..hadi ayırdın ,sen niye taşınıyorsun ? Ver eline yastığı ,vurdumduymaz beyzade yatsın kanepede ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…