• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitti guzelim elbisee offf

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Triko elbise.ūtuleyince önū dalgalandi.ne yapcam kizlar .yok zamanimda bir suru para verdim .onca gun kargo pesi kovaladim. Kargoda kirismis utuledim..bi gun bile giyemeden gitti yaa cocuk gibi ūzuluyorum.Allah baska dert vermesin de .varmi bi cozumu.sicak suylami yikasam tekrar gerginlesmesi icin .

Triko elbise.ūtuleyince önū dalgalandi.ne yapcam kizlar .yok zamanimda bir suru para verdim .onca gun kargo pesi kovaladim. Kargoda kirismis utuledim..bi gun bile giyemeden gitti yaa cocuk gibi ūzuluyorum.Allah baska dert vermesin de .varmi bi cozumu.sicak suylami yikasam tekrar gerginlesmesi icin .

Önü dalgalanan kısmın üstüne bi bez, bi kumaş koyup ütülesen ?

Bi dene bakalım, bi kere öyle kurtardım ben.

O değil de, trikoysa zaten ütülerken üstüne bişey örtüp ütülemen lazımdı be canım :(

yıkamak işe yarayabilir. benim de pamuklu bi ceketimde öyle bi parlama olmustu annem yıkayıp tersten ütülemiş tülbentle baya düzelmişti. aklında bulunsun trikoları ütülerken mutlaka tülbent kullan

Son düzenleyen: Moderatör:

Önü dalgalanan kısmın üstüne bi bez, bi kumaş koyup ütülesen ?

Bi dene bakalım, bi kere öyle kurtardım ben.

O değil de, trikoysa zaten ütülerken üstüne bişey örtüp ütülemen lazımdı be canım :(
cok haklisin. ama bi anlik gaflet ve utuyu severek yapmadigimdan ...tmm denicem yarin bezle canim sagol.

ya da iade et paketten böyle cıktı de :37: fotograf ekleme sansın var mı durum ne kadar vahim merak ettim kurtarma sansın var mı bakalım

yıkamak işe yarayabilir. benim de pamuklu bi ceketimde öyle bi parlama olmustu annem yıkayıp tersten ütülemiş tülbentle baya düzelmişti. aklında bulunsun trikoları ütülerken mutlaka tülbent kullan
kullancam artik.ilik su ile yikamak sonuc vermedi.hani sicak biraz sıkılastirirmi diye umudum ondan.

ya da iade et paketten böyle cıktı de :37: fotograf ekleme sansın var mı durum ne kadar vahim merak ettim kurtarma sansın var mı bakalım
tumden yanik degil de hafif dalgalandi.ne bileyim oluyo ya hani püf noktalari vs.

tumden yanik degil de hafif dalgalandi.ne bileyim oluyo ya hani püf noktalari vs.
annem benim ceketimi yıkayıp nemli iken tülbentle tersten ütülemiş. kuruyken ütüleme, ütüyü de çok yüksek derecede kullanma, ıslakken uygulayacağın ısıyla birlikte kururken toparlaması muhtemel

Back
X