Gitti

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuan msjlaşıyoruz ama kavgalı gidiyoruz bu çocuk sebebim olucak benim

Son iki günde gene olanlar oldu cnm ya Ya bana çok yanaşıyo mesajlaşıyoduk çok güzel gidiyodu. Bi sabah msj attı günaydın die 4 ya da 5 kere msjlaştık ve sonra bütün gün sesi soluğu çıkmadı üstelik son mesajımın karşılığınıda vermemişti. Önceki gece bana face den msj atmış maşallah arkadaş listesine bak die. Bende sabah ona msj atmıştım. Neyse bütün gün sesi soluğu çıkmadı benden msj atmamı onu merak etmemi bekledi ama tuttum kendimi atmadım msj felsan. Akşam nete girmiş direkt faceden msjımı cevaplamış. Bana bağırmış bide bende ona diklendim öle öle kavgalı gittik. Gecenin 1inde gene msj atıyoruz birbirmize yolla sende neyim var neyim yoksa dedim. Yollamam diye tuturdu. Bi msj daha attım sonra yattım. Ertesi sabah nete girdiğimde bana mail atmış. Sen aptalsın beni hiç anlamıyosun diye. ben cvp vermedim hemen 5 saa sonra felan cvp vermeden msn yi açık yaptım onun görebile şekilde ve hemen bana face den msj attı. Bi baktım face e ikimizin resmini koymuş. Şok oldum duygulandım kızlar. Orda bi inatlaşma başladı ve bu seferde ben seni annene şikayet edicem dedim. O hırsla gittim annesini aradım. Kadın öle güzel konuşuyoki benle. Oğlunu savundu haliyle biraz ama banada iltifat edio öle. Neyse o gün gene msjlaşmaya başladık beyfendiyle. Bana öyle güzel adımlar atıyoki.. Tam yavaş yavaş barışcaz derken bi konu açıldı. Bana canım diyeni msn den silerim die. Kim dedi sana dedim. Anlattı fazla tepki vermedim. Neyse bi baktım msj hakkı bitiyo dedi. Bende alındım msj atmam dedim. Meğere nete girice vakit onu rahatsız etmeyim die msj atmamı önlemek istemiş. Sonra ben farkettim nette oldunu. Ordan gene kavga çıktı telefonda baya bi atıştık derken şunu söledim ona. Bana olan sevgini ispat et diye. Ben hazır yemeyi seviyorum dedi. Bu da kavgayı yice ateşlendirdi. Benim sevgimde öyle emin ki. Bende bugün msj attım Hareketlerin bende ne nefret ne sevgi bıraktı mutlu ol die. O hala beni eşşekler gibi seviyomuşta bilmem ne. Bitti yani Sevgim bitti.

Bugün bi konu daha açıldı öle beni ikna etmeye çalıştı ankaraya gelip seni isteticem die tutturdu ama gene kendi başına karar alıyo yok abisini bekliyomuş yok şu. Ya kızlar bana sabrediyorum bekliyorum diyo ama bu sürede insan birbirine kenetlenmez mi ya? Ben bu süreci beraber geçirmek isterdim. Ama o kafasına göre gidiyo kızdım en sonunda bu sefer bana sormaya başladı bende istemedimi söledim. Birgün karşına çıkıp seni sevdimi sölicem diyo ama hepsi palavra nasıl bi insan ya

canm sen aydındasın herlde peki sevgilin nerde hani ankaraya gitti faln diosunya askerde faln mı neden uzaksınız.belkide uzak olduğunuz için çıkıyodur bütün bu sorunlar.yanyanayken bi sarılıp öpmek bile hallediyo büyük kavgaları..

seninkide afedersin ama amma safmış..ohh abisi onun parasıyla gezsin tozsun o da saf çalıştığı parayı hep ona versin..kendi mutluluğunu hiçe saysınnnn...:uhm: ilginççç çok ilginnççç eminmisin bu insanın seni sevdiğine..abisinin mutluluğu için çalışan birine benziooo:mymeka:abisini eversinn sonra bi ara senle evlenir unutmazsa :s

Son düzenleme:

birazda dengesizlik var sanırsammm :uhm:CADIARZU yinede hakkında hayırlısı olsunn

kaydirigubbakcemile bu konuyu havuzla birlestirsin nasılsa aynı yere cıkar

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir... (çok arabesk oldu galiba:1rolleyes: ) kusura bakma ama bu kadar dengesiz bi insana nasıl tahammül edebiliyorsun? ayrıca sen niye onun ezileceğini düşünüyorsun ki kendi kişiliği yok mu onun bırak kendisi düşünsün kişiliği oturur belki eziklikten kurtulur. bütün parasını her ay niye abisine veriyo ne zorunluluğu var veremem diyemiyor mu böyle bi insanla sen nasıl evlilik düşünürsün ki evlenince de verir evini de verir arabasını da abisi de amma bedavacıymış. hep sen çabaladın ayrıldınız barışalım diyorsun o hyr diyor sense hala onunla msj da olsun msn de olsun tartışıyorsun sen bu çocuğu hayatından çıkarmadığın sürece daha çok üzülürsün. annesine de hala anne diyorsun...! niye bu kadar gururunu ayaklar altına alıyorsun ki acı çekmek hoşuna mı gidiyor?

evettttt...çok saçma..arkadaş için sevgiliyi satmak..insanlar bi tuhaf...gelecekleriyle oynuyolar kanka ayağı adamlar için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…