Y
yalnizasli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yalnizasli
-
Slm KızlarMüsadenizle ben de yazıp rahatlamak istiyorum Belki uzun belki kısa olur ama rahatlamaya çok ihtiyacım var
Bugün tam 25 gün oldu biz ayrılalıVe ben bu sabah bende neyi var neyi yok hepsini kargoyla yolladım ona O da biliyodu yollayacağımı Biliyorum içten içe yollamamı istemiyodu ama bişeyde diyemiyodu Yolladım ve onu aradım. Yollayınca arıcam demiştim çünkü. Uzun uzun çaldırdım açmadı Açtığında çok heyecanlıydı sesi Hani bişeyi istemeyizde olmasın diye dua ederiz ya öyle bi heyecandı Yolladığımı söylediğimde çöktü Sesi felan gitti çok kötü oldu Beni çok seviyor biliyorum ama hiç barışmaya yanaşmadı Tüm gururumu ayaklar altına serdim yinede barışmadı Abisi uğruna kendini feda etti Abisi de hiç utanmadan sevgilisiyle nispet yapıyor gözümüzün önünde Kardeşine akıl verdi verdi ayırdı bizi şimdi kendisi mutluluk pozları atıyor Yengesi olucak kişide aşkıma çok şımarıkca davranıyo Aşkım hiç sevmiyo o kızı ve aşkımı çok ezicekler biliyorum ama elimden bişey gelmiyo Tek diyebildiğim kendini ezdirme oldu Aramızdaki son bağ da kargoyla koptu gitti Gitmesin istedim kızlar Çok sevdim halada seviyorum ama ellerimden kayıp gitti Nasıl ayakta kalıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?