Gitti...

amelieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
213
29
38
35
mrb arkadaslar. bir dargın bir barışık haftanın 4 günü kavgayla tartışmayla geçen bi ilişkim vardı. çok kavga edip bir türlü ayrılamıyorduk ama ikimizin de tahammülü tükenmişti. bana her kavga sonrası ne olursa olsun bizim ilişkimiz bitmez derdi. ben ilişkimizin başında onun isteğiyle facebook hesabımı kapatmıştım onun hesabını ortak kullanıyorduk ve ikimizin adı yazıyodu. bende dün ne var ne yok bi bakim diye açtım arada açıyodum o da biliyodu bakıp geri kapattığımı. dün başka konulardan dolayı sinirliydi o esnada facebook hesabına girmiş ve beni görmüş. çılgına döndü yani tepkisini görseniz başkasıyla yatakta mı yakaladı acaba derdiniz. o derece sinirlendi. hemen kendi hesabından benim ismimi falan sildi aradım açmadı birsürü msj attım cevap vermedi ilk defA BİTTİ dedi bana. o kadar şey atlatmışken böyle bi sebepten ayrılmak çok zoruma gitti... bi msjla bitirecek kadar basit ömi ilişkimiz dedim yüzyüze konuşmak istedim kabul etmedi. bana demediğini bırakmadı kavgalı olduğu adam benim fotoğrafımı beğeniyomuş bilmem ney-miş olaydan haberim bile yok :/ bu arada kavgayı ergen kavgasına benzeteceğinizi biliyorum ama adamın yaşı 24.

bir insanın her dediğini yapmaya alıştırıp bir kez yapmayınca sizden kötüsü olmuyor gerçekten.. aramalı mıyım sizce ?

hayır bence asla aramayın saçma olduğunu siz de biliyorsunuz bence
zaten bitmiş bir ilişki daha fazla kendinizi yıpratmayın evlilikte ne gibi kıskançlıklar yapacağını kestiremiyorum bile

Canım sakınn arama belliki bunalmış böyle bi hamle için bahane arıyomuş sen üstüne gittikçe daha çok geri çeker hiç arama sessiz kal emin ol hırsı geçtikten sonra kendisi yalvarıcak çünkü ilişkiniz de böyle gitmiş anladığım kadarıyla.

aramayın tabikide... bırakın sucunu kendi kendine bilsin ögrensin...

zaten ortak kullanıyormuşsunuz hesabı neden sinirlenmiş anlamadım.. :/ bu kadar badire atlatmışken böyle bi sebepten bitti diyorsa ben hiiç sallamazdım valla . sen bilirsin derdim. sonra hatasını anlayıp o geri dönsün..

Sen üstüne düştüğün için şu an kaçıyor...
Sabretmesi zor bir durum ama bence de aramayın ve bekleyin..
Eğer sizi gerçekten sewiyorsa kaybetmek istemiyorsa, sizi arayacaktır...
Çünkü belliki başka şeye sinirlenmiş acısı sizden çıkmış, saçma sebepten kavga etmiş ve bitsin demişş..
Ve bayağıda kıskanç biri kendisi sanırım...
Uyuz bu erkekler yaa !!

Son düzenleme:
hayır bence asla aramayın saçma olduğunu siz de biliyorsunuz bence
zaten bitmiş bir ilişki daha fazla kendinizi yıpratmayın evlilikte ne gibi kıskançlıklar yapacağını kestiremiyorum bile

aramayın tabikide... bırakın sucunu kendi kendine bilsin ögrensin...

ortak olanı açmadım hayatımda o yokken kullandığım şahsi olanı açtım yarım saatliğine ama tepkisi onu aldatmışım gibiydi. çok alışkınım başka şeylere sinirlenip bana patlamasına ama ilk defa bu kadar ciddi gördüm onu. aramazsam araya daha çok soğukluk girmesinden korkuyorum çünkü haklı olduğuna kendini çok inandırmış. ben sana söz geçiremiyorum kendi başına iş yapıyosun beni takmıyosun diyor. oysa şimdiye kadar hiçbir dediğini ikiletmedim

aramıcaksın madem öyle...
en ufak sacma şeyi size bitti diyerek ödetmemeli.

evet canım aşırı kıskanç hayatıma o girdiğinden beri etrafımda arkadasım kalmadı doğru düzgün. kendisi her istediğini yapıyor bana herşey yasak. giydiğimden sürdüğüme kadar karışıyor. bende hep dinledim onu bu güne kadar. bütün fedakarlıklarımı tek bi hatada unuttu.

söz geçiremiyorum ne demek
çocukmusunuz size söz geçirsin sizin aklınız yok mu kendi başınıza hareket edemeyesiniz
bu tip erkekler egolarını tatmin etmek için sizi kullanıyorlar
Ben kendimi bildiğim sürece hiç bir erkek bana bu şekilde davranamaz
evet siz sevgilinizi seviyorsunuz ve bu bunu biliyor mu sorun bitmiştir.
her dediğini ona muhtaçmışsınız gibi yaptığınız için böyle şımarıyor işte.
varsın araya soğukluk girsin ama siz alışmışsınız hep altta almaya o yüzden ömür boyu böyle çekmeye mahkum kalacaksınız.
çünkü değişmiyorlar

Böyle bir adam için yaptığın fedakarlıklar için gördüğün gibi madalya takmıyorlar
Daha da sapıtıp hayatını cehenneme çeviriyor
Bu bir sebep olsun , bırak ne hali varsa görsün
Gerçekten kendin için böyle bir gelecek mi düşünüyorsun
Yasaklar, baskı, kıskançlık, öfke patlamaları
Yazık etmeyin kendinize

iş yerinde çay yapan ablamız var kendisi 1965 doğumlu eşi aynen sizin anlattığınız gibiymiş sevgilik ve nişanlılık dönemlerinde.
çok aktif biriydim ama eşim beni köreltti çevremde ne dostum ne akrabam var diyor
onu giyme bunu yapma buraya gitme
hiç unutmuyorum bir kere anlattı hala da aklımdadır aklıma geldikçe de tüylerim ürperir

bir gece duş almak istemiş abla eşi işten gelmiş sen nasıl duş alırsın kim geldi eve yada duruğ dururken ne duşu diye çırılçıplak kapıya koymuş sabunlu köpüklü.
bekledim bekledim 2 saat diyor sonra açmış kapıyı gir demiş insafa gelmiş beyfendi ya düşünebiliyormusunuz kıskançlık başa neler getiriyor
dahası var ancak anlatamayacağım çok uzun

Pardonda sen hala hata yaptığını mı düşünüyosun
Sen ondan gizli bişi yapmadın ki, sadece facebooka hesabına girdin ve bunuda biliyormuş.
Bulsun bakalım senin gibi kukla birini bulabilecek mi..
Sanada kukla dedim kusura bakma ama güzelim etrafımda arkadaş kalmadı ne demek ya..
Sen insan değil misin?
Bu bencillikten başka birşey değil...

bu facebook yüzünden kaç tane ilişki bitmiştir kim bilir .. ortak face hesabı açmayı çok saçma buluyorum , kıskançlığın ve çift taraflı güvensizliğin oluşturduğu bir sonuçmuş gibi geliyor .. asıl sorunuza gelirsek; erkek arkadaşınızın bunaldığını hissettim.. belki ikinizin de biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var.. ama davranışı eğer anlattığınız gibiyse ve yaşı da 24 ise gerçekten çok çocukca.. şu an sevgilisiniz yarın öbür gün evlenirseniz bu adamın bu şekilde tavırlanıra katlanabilecek misiniz ? şu an ayrılmak sizin için ne kadar zor biliyorum ama devam ederse sanırım daha da zorlaşacak.. yerinizde olsam yeni bir sayfa açardım kendime .. araması gereken kişi o .. özür dilemesi gerekiyor .. sakın aramayın yoksa ben ne yaparsam yapayım beni seviyor kabullenir vs gibi düşünceler erkek arkadaşınızın beyninde oluşabiir .. dediğim gibi ..

zamana bırakın

çok haklısınız kızlar ama seviyorum çok zor olacak.. korkuyorum kaybetmekten düne kadar çok emindim beni sevdiğinden herşey yarım saatin içinde alt üst oldu. bende çok sinirlendim telefonlarıma çıkmayınca birsürü msj yazdım ağır konuştum ortalık iyice karıştı..

sence siniri geçince arar mı ? yoksa benim aramamam ona mükafat gibi mi olur.

face hesabını actın diye ceza verebilir konuşmayabilir. ama bitti demek olmamış
o nedenle aramayın kendisi arıcaktır... büyük cocukluk cünkü...

Bence kYbetmekten değil böyle bir adamla hayal ettiğin gelecekten , yaşatacaklarından kork
Bazıları kaderini kendi çiziyor malesef
Hakkınızda hayırlısı olsun

aynen ortak face de neymiş bana da çok saçma geliyor
çift taraflı güvensizlik bence de

tatlım o düşünce çoktan oluştu zaten. belki de o yüzden bu kadar rahat bütün ipler onun elinde nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. ben ayrılmak değil emeklerimin karşılığını almak istiyorum sadece..mutlu olalım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…