- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
tatlım o düşünce çoktan oluştu zaten. belki de o yüzden bu kadar rahat bütün ipler onun elinde nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. ben ayrılmak değil emeklerimin karşılığını almak istiyorum sadece..mutlu olalım istiyorum.
tatlım o düşünce çoktan oluştu zaten. belki de o yüzden bu kadar rahat bütün ipler onun elinde nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. ben ayrılmak değil emeklerimin karşılığını almak istiyorum sadece..mutlu olalım istiyorum.
aynen ortak face de neymiş bana da çok saçma geliyor
çift taraflı güvensizlik bence de
seni anlıyorum, dün gece açtığım konuyu eğer okuduysan aynı durumda olduğumuzu görmüşsündür.. ama bunun sonu yok tatlım 1-2-3-4 derken bi bakıyorsun ipler onun elinde.. ben erkeğin ilişkide her zaman baskın olmasından yanayım ama tabii belirli bir dozu olmalı .. ayrıca sana BİTTİ demiş bu kadar basit görmüş 24 yaşında bi adamın bu kadar basit sebepten bitirmesi de düşündürücü .. ergen olsa bi ihtimal verebilirim ama 24 yaşında yani ..
erkekler geç olgunlaşıyor :44::44: ortada bitmesini gerektirecek en ufak bir problem bile göremedim .. ne zamandır birliktesiniz ? belki başkasından hoşlanıyordur .. ama umarım bu kadar küçülmemiştir .. bitecekse de mutlaka yüz yüze görüşülmeli diye düşünüyorum bitti ne demek ???
demek ki seninle olan ilişkisini bu kadar basit bi sebepten bitirmeyi göze almış.. boşver derimama çok seviyorum dersen de aramasını bekle sonra al karsına konus..
öncelikle sorunuza cevap vereyim gerçi bu soruyu sormanız bile arayacak olmanızı gösteriyor ama aramayın bence.
benim anlamadığım bu ortak hesaplar. ortak face, ortak mail bilmem ne. neden ortak kullanıyorsunuz? sizin arkadaşlarınız ile onunkiler farklı değil mi? sizin beğendikleriniz, okulunuz, sevdikleriniz ile onunkiler farklı değil mi? hani önceden kullanmayıp beraberken face kullanmaya başlasanız neyse ama o istedi face kapattım, o istedi saçımı kestirdim, o istedi, ruj sürmedim.... bana acayip geliyor anlayamıyorum bu yaklaşımlarınızı, neden kendinizden, hayatınızdan, seçimlerinizden bu kadar ödün veriyorsunuz? tabi ki belli şeyler karşılıklı anlaşılarak kısıtlanabilir ama her şey ortak olmaz, o ayrı bir birey siz ayrı.
bitmiş gitmiş unutt
biraz ağırdan al ya
kadınsın sen
düzeltme çabasında siz olmayın diyoruz canım
emeklerinin karşılığı senin üzülmen olmamalı bunu demek istiyoruz
hepiniz çok haklısınız kızlar ama canım yanıyor kabullenmek istemiyorum. dua ediyorum inş sadece beni cezalandırıyordur diye...
zamanın alıstırmadıgı ne var kiiii
sakin ol hayırsızsa olmasın,dua et
Haftanin 4 gunu kavga olan iliskinin bitmesi normal ve dogal bence.
Yurumuyormus, mutsuzmussunuz, daha fazla yipranmaya gerek yok diyip gitmis adam, dogrusunu yapmis.
Cabalanmaya deger bir sey goremedim burda.
Bazen zorlamamak gerekir
Haftanın 4 günü kavgayla giden bir ilişkide zaten dönülmez bir noktaya gelinmiştir
Bundan sonrası sadece ikinizi de yıpratmaya yarar
Madem bitti demiş, sende arkasını arama artık
Belli ki yürümüyor
hiç sağlıklı değil bu şekilde
insanın hayata bakışı hatta kişiliği değişiyor
psikolojik şiddet gördükçe
taviz tavizi doğuruyor
ama geçiyor sonra dışardan bakıyorsun kendine hayretle
rahat olamayacaksan kendin gibi olamayacaksan mutluluk getirmez sana o ilişki
mutlaka bir noktada patlarsın emeğine zamanına yazık
hakkında hayırlısı olur inşallah
haklısınız bende mantığımla düşündüğümde aynı sonuca varıyorum ama çok seviyorum kızlar. biliyorum aptal olduğumu düşüneceksiniz ama mutsuz da olsam onunla olayım istiyorum
evet canım aşırı kıskanç hayatıma o girdiğinden beri etrafımda arkadasım kalmadı doğru düzgün. kendisi her istediğini yapıyor bana herşey yasak. giydiğimden sürdüğüme kadar karışıyor. bende hep dinledim onu bu güne kadar. bütün fedakarlıklarımı tek bi hatada unuttu.
haklısınız bende mantığımla düşündüğümde aynı sonuca varıyorum ama çok seviyorum kızlar. biliyorum aptal olduğumu düşüneceksiniz ama mutsuz da olsam onunla olayım istiyorum
mrb arkadaslar. bir dargın bir barışık haftanın 4 günü kavgayla tartışmayla geçen bi ilişkim vardı. çok kavga edip bir türlü ayrılamıyorduk ama ikimizin de tahammülü tükenmişti. bana her kavga sonrası ne olursa olsun bizim ilişkimiz bitmez derdi. ben ilişkimizin başında onun isteğiyle facebook hesabımı kapatmıştım onun hesabını ortak kullanıyorduk ve ikimizin adı yazıyodu. bende dün ne var ne yok bi bakim diye açtım arada açıyodum o da biliyodu bakıp geri kapattığımı. dün başka konulardan dolayı sinirliydi o esnada facebook hesabına girmiş ve beni görmüş. çılgına döndü yani tepkisini görseniz başkasıyla yatakta mı yakaladı acaba derdiniz. o derece sinirlendi. hemen kendi hesabından benim ismimi falan sildi aradım açmadı birsürü msj attım cevap vermedi ilk defA BİTTİ dedi bana. o kadar şey atlatmışken böyle bi sebepten ayrılmak çok zoruma gitti... bi msjla bitirecek kadar basit ömi ilişkimiz dedim yüzyüze konuşmak istedim kabul etmedi. bana demediğini bırakmadı kavgalı olduğu adam benim fotoğrafımı beğeniyomuş bilmem ney-miş olaydan haberim bile yok :/ bu arada kavgayı ergen kavgasına benzeteceğinizi biliyorum ama adamın yaşı 24.
bir insanın her dediğini yapmaya alıştırıp bir kez yapmayınca sizden kötüsü olmuyor gerçekten.. aramalı mıyım sizce ?
mrb arkadaslar. bir dargın bir barışık haftanın 4 günü kavgayla tartışmayla geçen bi ilişkim vardı. çok kavga edip bir türlü ayrılamıyorduk ama ikimizin de tahammülü tükenmişti. bana her kavga sonrası ne olursa olsun bizim ilişkimiz bitmez derdi. ben ilişkimizin başında onun isteğiyle facebook hesabımı kapatmıştım onun hesabını ortak kullanıyorduk ve ikimizin adı yazıyodu. bende dün ne var ne yok bi bakim diye açtım arada açıyodum o da biliyodu bakıp geri kapattığımı. dün başka konulardan dolayı sinirliydi o esnada facebook hesabına girmiş ve beni görmüş. çılgına döndü yani tepkisini görseniz başkasıyla yatakta mı yakaladı acaba derdiniz. o derece sinirlendi. hemen kendi hesabından benim ismimi falan sildi aradım açmadı birsürü msj attım cevap vermedi ilk defA BİTTİ dedi bana. o kadar şey atlatmışken böyle bi sebepten ayrılmak çok zoruma gitti... bi msjla bitirecek kadar basit ömi ilişkimiz dedim yüzyüze konuşmak istedim kabul etmedi. bana demediğini bırakmadı kavgalı olduğu adam benim fotoğrafımı beğeniyomuş bilmem ney-miş olaydan haberim bile yok :/ bu arada kavgayı ergen kavgasına benzeteceğinizi biliyorum ama adamın yaşı 24.
bir insanın her dediğini yapmaya alıştırıp bir kez yapmayınca sizden kötüsü olmuyor gerçekten.. aramalı mıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?