artık evliliğimle ilgili düşüncem bu oldu. 6 aylık evliyim 2,5 aylık ta hamileyim. başındada sorunlarım oldu sonra 3-4 ay düzgündü herşey şimdi eşimle yine 1 haftadır küsüz. ama bu sefer ben gidip sırnaşıp barışma çabasında değilim ve onun bir gül alıp 2 dakika sırnaşıp barışalım teklifini red ettim. gittiği yere kadar gider bu iş. ya o adam olacak ya da o adam olacak. borçlar eşimin memleketinde olmam, onun ailesine düşkünlüğü, aşırı asoyal uykucu biri olması ve benim ailemi kıskanması toplum içine giremeyecek kadar cahil olması ezik ezik davranması benim canıma tak etti. hamileyim ve 1 aydır kusuyorum evde yemek yapamıyorum ve yiyemiyorum. sağolsun beyefendi ses etmedi hergün dışardan yemek getirdi idare ettik ama ben çok naz yapıyormuşum ben abartıyormuşum yengesi 6 tane doğurmuş tık dememiş vs. vs. bende böyle olmak iterdim ama bulantı laf dinler mi? en son pazar günü çorba içmeye çıktım ama bitkindim yolda yürürken sendeledim oturdum eşimde ilgisiz ilgisiz dayan az kaldı diyor kalktım yürüyemedim ya yürü yada defol eve git dedi. gerizekalı dedim ve evedöndüm dura kalka eve geldim ve anladımki Allah sağ eli sol ele muhtaç etmsin eş dediğin çiğ süt emmiş annesi beni 1 kez aramış duymamışım sonra arayıp hamilesin canın birşey istiyormu bile demedi? ama oğlunu arar. bu aklıma geldi hani ben tek gelindim ne garezi var bana insan sormaz mı? tanımadığım yaşlı bir teyze bile bana canın ne istiyor söyle diyorsa kv. niye yapmıyor. açıklaması cahillik olmaz. ben o hastayken yanına gittim köyüne yemek götürdüm. annem hastaneye yatmış eşim annemi aramadı bana geçmiş olsun dedi neden aramadı? çünkü ben annesine geri dönüş yapmamışım. canı cehenne. evlendiğimiz günden beri eşim ailesine yardım eder maaşı borcu ve kişisel harcamalarına gider benimki kira-mutfak ve evlilik borçlarına gider. ben neyin derdindeyin geçinmenin e o zaman o da olsun.bu aydan sonra ben kirayı ödemeyeceğim erkek o bir zahmet o ödesin ailemi aramış aramamış yanına gitmiş gitmemiş önem vermemeye çalışacağım. ve o hatasını anlayana kadar konuşmayacağım ondan sonrasıda soğuk ama tepkili olur. ben iyice dolmuşum. ailesinin yanına 3 haftadır gitmedim diye surat asık iyi o zaman gitmiyorum hadi yarın sen git annesi bugün hastanedeymiş aramadım geçmiş olsun da demeyeceğim denk gelirse beni aramamalarını belirteceğim. benden kimse birşey ummasın artık bende kendi ailem dışında kimseden birşey beklemiyorum. annem yanıma gelecek inşallah yemek yapar rahatlarım. bende elimdeki paramı biriktiririm. gerekirse anneme yardım ederim. benim ailemin canı yok mu? ev almak fikri çöööööööööööööööpppppppppppppppp. benim artık evim olsa ne olur o düşünsün ayağını ona göre uzatsın. çocuğu aldırmayı düşündüm ama sırf kendi ailem bu durumu kabullenemz diye yaptırmıyorum eşimin fikrinin benim açımdan önemi yok. o babalığı anlamaya çalışmalı bence. bu karalarım bir anlık öfkeyle değil 1 haftalık düşünmeyle belirdi. herşeyin hayırlısı olsun.
Eşinizin cahilliğinden bahsetmişsiniz ama 3.5 ncu ayda hamile kalmak ne peki? Daha oturmamış bir ilişki..hani doğum kontrol yöntemleri?? Dur tahmin edeyim korunmana rağmen hamile kaldın??