Kaç kaç hemen. Bu kadar kıskanç biriyle hayat geçmez. Kıskançlıkları başta tatlı gelir ama zamanla sana hayatı zindan ederGerekçesi de şu sana güveniyorum ortamdaki erkeklere güvenmiyorum.
Kızı değil ortamı izlemeye gelmişNe güzel işte görmek istemis neyin tribi bu anlamadım?
Sizi gözleyerek sizi korumuş mu oluyormuş yani.Gerekçesi de şu sana güveniyorum ortamdaki erkeklere güvenmiyorum.
Gerekcesi buysa elbette degil yorumda göremedim bu ayrıntıyı flörtözlükte bu tür tatlı diyaloglar olur tarzinda düsündüm.Dediginiz sekildeyse zaten tırtmıs.Kızı değil ortamı izlemeye gelmiş
Ve hiç doğru bir hareket değil
Valla öteki türlü de normal değil. Kızı görmek istiyorsa anlaşırlar buluşurlar görür. Kız sevgili olmadıkları için baloya bile çağırmamış röntgenci gibi peşine takılmış. Her görmek istediğinde böyle habersiz, sapık gibi takip mi edecekGerekcesi buysa elbette degil yorumda göremedim bu ayrıntıyı flörtözlükte bu tür tatlı diyaloglar olur tarzinda düsündüm.Dediginiz sekildeyse zaten tırtmıs.
Haklısınız konu sahibi 2. Yazısında belirtmiş asıl sorunu.Gerekcesi buysa elbette degil yorumda göremedim bu ayrıntıyı flörtözlükte bu tür tatlı diyaloglar olur tarzinda düsündüm.Dediginiz sekildeyse zaten tırtmıs.
Flörtlesirken bazı cılgınlardan beklenen hareketler amaValla öteki türlü de normal değil. Kızı görmek istiyorsa anlaşırlar buluşurlar görür. Kız sevgilisi olmadığı için baloya bile çağırmamış röntgenci gibi peşine takılmış.
Kesinliklee.Haklısınız konu sahibi 2. Yazısında belirtmiş asıl sorunu.
Özgüvensiz bu şekilde takip eden biriyle ömür geçmez ki
Şu an tanışma aşamasında olduğum biri vardı henüz flört ediyorduk.Mezuniyet balomuz vardı haliyle o kişiyi davet edemem çünkü sevgili değildik.Balomuz başladı ve ben bir ara lavaboya gitmek istedim,gittim.Çıktığımda bu çocuk gizlice gelmiş onu gördüm beni görünce birden kaçtı.Ben de tepki verdim ve devam edemeyeceğimi söyledim.Yaptığı yanlış gizlice gelmek nedir?
Devam edemeyeceğinizi söylemekle çok doğru bir karar vermişsiniz, daha şimdiden “sana güveniyorum erkeklere güvenmiyorum“ demeye başladıysa, sevgili olmanız halinde şu arkadaşına güvenmiyorum görüşmeyeceksin, erkek arkadaşlarına güvenmiyorum görüşmeyeceksin, etek giyme sana güveniyorum ama erkeklere güvenmiyorum, şuraya gitme, bununla görüşme vs vs sevdiğim için kıskanıyorum adı altında bir takım kısıtlamalar listesi sunacak biri çünkü.Gerekçesi de şu sana güveniyorum ortamdaki erkeklere güvenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?