Gittiğim baloya gizlice beni izlemeye gelmiş

Rozegl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
212
87
48
26
Şu an tanışma aşamasında olduğum biri vardı henüz flört ediyorduk.Mezuniyet balomuz vardı haliyle o kişiyi davet edemem çünkü sevgili değildik.Balomuz başladı ve ben bir ara lavaboya gitmek istedim,gittim.Çıktığımda bu çocuk gizlice gelmiş onu gördüm beni görünce birden kaçtı.Ben de tepki verdim ve devam edemeyeceğimi söyledim.Yaptığı yanlış gizlice gelmek nedir?

Gerekcesi buysa elbette degil yorumda göremedim bu ayrıntıyı flörtözlükte bu tür tatlı diyaloglar olur tarzinda düsündüm.Dediginiz sekildeyse zaten tırtmıs.
Valla öteki türlü de normal değil. Kızı görmek istiyorsa anlaşırlar buluşurlar görür. Kız sevgili olmadıkları için baloya bile çağırmamış röntgenci gibi peşine takılmış. Her görmek istediğinde böyle habersiz, sapık gibi takip mi edecek

Gerekcesi buysa elbette degil yorumda göremedim bu ayrıntıyı flörtözlükte bu tür tatlı diyaloglar olur tarzinda düsündüm.Dediginiz sekildeyse zaten tırtmıs.
Haklısınız konu sahibi 2. Yazısında belirtmiş asıl sorunu.
Özgüvensiz bu şekilde takip eden biriyle ömür geçmez ki

Valla öteki türlü de normal değil. Kızı görmek istiyorsa anlaşırlar buluşurlar görür. Kız sevgilisi olmadığı için baloya bile çağırmamış röntgenci gibi peşine takılmış.
Flörtlesirken bazı cılgınlardan beklenen hareketler ama sahsen flörtüm beni görmek icin gelseydi ben sevinirdim.Mevzu kıskanclık temali degilse hosuma giderdi.

Haklısınız konu sahibi 2. Yazısında belirtmiş asıl sorunu.
Özgüvensiz bu şekilde takip eden biriyle ömür geçmez ki
Kesinliklee.
Bir de bazı insanlar sahiplenmeyi bu zannediyor.Bir kadin erkegin sahiplenmesini ister ama icerigi konusunda erkekler yanılıyor işte.

Bunu da ilk defa duyuyorum. Daha neler okuyacak bu gözler. Niye böyle bir şey yapmış. Gelmek istiyorsa soyleseydı senle gelirdi. Ayrıca mezuniyete dışardan biri böyle rahatça gelebiliyor mu ?

Gerekçesi de şu sana güveniyorum ortamdaki erkeklere güvenmiyorum.
Devam edemeyeceğinizi söylemekle çok doğru bir karar vermişsiniz, daha şimdiden “sana güveniyorum erkeklere güvenmiyorum“ demeye başladıysa, sevgili olmanız halinde şu arkadaşına güvenmiyorum görüşmeyeceksin, erkek arkadaşlarına güvenmiyorum görüşmeyeceksin, etek giyme sana güveniyorum ama erkeklere güvenmiyorum, şuraya gitme, bununla görüşme vs vs sevdiğim için kıskanıyorum adı altında bir takım kısıtlamalar listesi sunacak biri çünkü.

Bu çok korkunç bir şey. Görüşmeyin bence de. Kıskanmak çok normal ve insani bir duygu ama idare yolu bu değil. Size açıkça söylenmeyen her hareket, açıkça yapılmayan bir davranış doğru değildir. Size birlikte gitmeyi veya balodan almayı teklif etmek yerine son derece korkunç bir yol tercih etmiş. Kesinlikle oluru yok bu ilişkinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…