- 28 Haziran 2017
- 48
- -109
- 86
- 29
- Konu Sahibi belizzzz06
Yaa ben başimdan geçenleri anlattım adamla ilgili tarafta emin degilim orda dolanıyodu ve fermuar açıktı zaten adam tamam sorun yok diyince gitti kamera görüntülerine baksak zaten o fermuarıda açan o adam çıkacaktı büyuk ihtimal ve kavga orda başlayacaktı milletin düğünüde mahvolacaktı yüzeysel anlattım ve komik zaten olay ben adamın peşinden bağırıyom adam beni görüp hemen tuvalete giriyo görümcemin cantasıni değilde benimkini acsaydi orda para vardı. Bak emin olmadığım şeyler hakkında ihtimal dahi vermek istemiyorum ama adamın sizin dediginizgibi bi üzüntüsü bişeyi yoktu bidahada görmedim zaten hemen gitti.Bu şekilde anlatmadınız işte olayı ay ben çok kötü rezil oldum biliyomusunuzdiye bol gülme emojili, üstelik komik olaylar diye etiketleyip mizah sayfasında paylaştınız. 'Bana delirmişim gibi baktılar' diyorsunuz ya konu burda siz değilsiniz ki hanımefendi adamın başına gelenler. Bu olay başka birinin başından geçse konu bdv de açılır, başlığa da 'çok mahcup oldum birinin günahını aldım dün gece vicdan azabından uyuyamadım' yazılırdı.