Gittiğim düğünde rezil oldum 🤣🤣

Yaa ben başimdan geçenleri anlattım adamla ilgili tarafta emin degilim orda dolanıyodu ve fermuar açıktı zaten adam tamam sorun yok diyince gitti kamera görüntülerine baksak zaten o fermuarıda açan o adam çıkacaktı büyuk ihtimal ve kavga orda başlayacaktı milletin düğünüde mahvolacaktı yüzeysel anlattım ve komik zaten olay ben adamın peşinden bağırıyom adam beni görüp hemen tuvalete giriyo görümcemin cantasıni değilde benimkini acsaydi orda para vardı. Bak emin olmadığım şeyler hakkında ihtimal dahi vermek istemiyorum ama adamın sizin dediginizgibi bi üzüntüsü bişeyi yoktu bidahada görmedim zaten hemen gitti.

Hee bi arkadaşınız yakınınız anlatsa eminim daha çok akıl yürüterek mantıklı cevaplar yazarrdıniz ve gülerdiniz ama sizin derdiniz LİNÇlemek hoş zaten ummrummda bile değil

Hee bi arkadaşınız yakınınız anlatsa eminim daha çok akıl yürüterek mantıklı cevaplar yazarrdıniz ve gülerdiniz ama sizin derdiniz LİNÇlemek hoş zaten ummrummda bile değil
Sen burda niye tepki gördüğünü bile anlamamışsın ki. Ayrıca ummrunnda bile değil ama sürekli kendini açıklama gereği duyuyorsun. Bide umrunda olsa neler olur acaba

Sen burda niye tepki gördüğünü bile anlamamışsın ki. Ayrıca ummrunnda bile değil ama sürekli kendini açıklama gereği duyuyorsun. Bide umrunda olsa neler olur acaba
Anlamadım değil ama kendimi ifade ettiğimde bile verdiğiniz tepkiler inanılmaz adeta bı sidik yarışı kim daha çok lincler umrumda olmayanda o zaten bak ne güzel cvp veriyorum sende lincledikce enerjini atıyosun

Cocukla yalniz basiniza oturdunuz diye panik atak gecirdiginizi yazan sizsiniz ve bi de dramatize etmeyin mi diyorsunuz? Biri bir anda anasini babasini toplayip pesinize dusup parami ver diye hirsizlikla suclasa kac panik atak gecirirdiniz acaba bu nasil bi empatisizlik, bencilligin kacinci seviyesi ya koca kadin oturudgu yerde yalniz diye panik geciriyor yok regl olmus bilmem ne ama durduk yere sucsuz birinin dustugu durum cok komik hayret bisey

Tamamen suçsuzdu demedimki ya sen bı bak ondan sonra gel bence

Ben gördumya adamı gitti koştu arkasından çantayı bı dur abi bekle dedim beklemedi hemen tuvalete koştu hatta dönup arkasına baktı ben o an çantaya elimi attım ve para yoktu dedim görümcemin bide kendi çantama bakayım tamam burda dedim sorun yok dedim gitti nie öle dedim adam babamla kavga edebilirdi anlatabildimmi kameralara baksak milleti düğunü rezil rüsva olabilirdi zaten paramda burda dedim tamam buraya kadar anladıkmi adam suçsuzda olsa suçluda olsa o an derdim konuyu kapatmaktı

Esyalariniza sahip cikcaksiniz, duzgun kontrol edeceksiniz daha kendi cantanizdan haberiniz yok milletin hareketlerini analiz ediyorsunuz önünüze baksaniz bu kadar olay yasanmazdi.
Tanimadigi insan size neden dursun?
Ortaligi ayaga kaldiran siz degilsiniz gibi kahramanlik yapip kavga önlediniz dimi.

Waaww kız sen ne diyon ne anlatıyoz biz bir yandan cocukların peşinde koştur bir yandan çantaları gözle uykusuzsun hoşunuza gitmedi ama olsun söyliycem regl dim ne kadar mukemmelsiniz bee

Bence ilk iş düğün salonuna gidip güvenlik kameralarına bakın. Çünkü herkese "adam hırsızdı ama delilim yok "gibi anlatacaksınız belli.

Bence ilk iş düğün salonuna gidip güvenlik kameralarına bakın. Çünkü herkese "adam hırsızdı ama delilim yok "gibi anlatacaksınız belli.
Evet bunu bende düşundüm gerçekten mantıklı verirlermi peki görüntuleri ? Öle anlatacak olsaydım buradada öle anlatırdim zaten ha siz gene bişey bulurdunuz ya neyse olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…