gittiiii......

• Konu Sahibi Konu Sahibi solemaree
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

solemaree

Ziyaretçi
selam herkese,

evet terkedildim .....9 ay gitti

kavga anında damarıma bastıııııı soledigim cumlenın ustune bitirdi herseyi GURUR anlıcaıınıs gbiii...beni facebooktan silmiş ...ama blocklamamıs işte resim falan deısmeler.baska bı sıtede benı sılmemıs ark lıstınden ama medenı durum deıstırılmıs hicbirisi işaretlenmiş ilişkide yasarken.msnde de silmio. dun karsısında salya sumuk aglarken ki su an pişmanım bana kesınlıkle bıttıgını soledııı kaldıramazmıs edılen lafı...ama arabadan ındıgınde bı on dakka agladım ben gitti sandım durmus benı ızlıomus ole sona geldı falan.aksam gene gittim gene geldı falan ama bitti işte ben napıcam nasıl davranmalıyım: :(

bitmesne sebep neydi daha açık anlatırsan yardımcı olucam. ayrıca bir sözle bittiyse ilişkiniz o ilişki bitmemiştir zaten acele etme dönücektir. ama sakın ısrarcıı olmaaaaaa... arama msj atma fazla niye böyle oldu deme en önemlisi ağlamaaaaa

tartışmanız ve söylediğiniz söz neydi peki ona göre yardımcı olalım neden olmuş hem gurur varsa umarım geri gelir........

nereye gittin nereye geldi

karmaşık mı biraz ne ?

hata yapıp özürünü diledi isen bu kadar çaba yeterlidir. fazla peşinden koşmaya değmez

Back
X