Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senin şakan da kayınvalidenin tepkisi de yersiz ve anlamsız olmuş sanırım ikinizinde boş bir anına denk gelmiş
iki tarafta hatalı olduğu için bence sen bu olayı unut kimseye tavır yapma
Bence siz şaka yapmayı bilmiyosunuz.. Kayınvalideniz iyiki yüzünüze tokatatmış şakayla, içinde tutsa bunu birçok yerde dillendirebilirdi.. Siz kötü olurdunuz sonunda..
kayınvalideniz yaptığınız şakaya bir anda cevap veremeyince şakayla karışık indirmiş sanırım eşiniz indirseydi bu kadar kızmazdınız şöyle düşünün oğlunuz olsa ilerde ve gelininiz yapsa bu şakayı rahatsız olursunuz hele de onca insanın içinde sizin yaptığınız şaka da onun tepkisi de kötü olmuş ne demişler bin düşün bir konuş..olan olmuş artık konuyu eşinize de açmayın unutun ve dikkatli davranın sonucta anneniz sayılır..
Kızlar daha öncede belirttiğim gibi ben bu şakayı eşimede yaptım benı tekrar ıstemeye gel söz nişan yapalım falan dıye dalga gectım o da tamam hazırlan yarın senı kızmızdan ıstıycez falan dedı kalkıpta el şakası falan yapmadı neyse sonuc olarak dun eşimle annesı telde konusmuslar annesı yanagı acıyomuymus hala demıs eşime eşimde bana sordu bende kayınvalıdemı aradım hıc bır sey olmamıs gıbı konstum konu kapandı bundan sonra nerde durmam gerektıgını ögrendım bende
Kızlar daha öncede belirttiğim gibi ben bu şakayı eşimede yaptım benı tekrar ıstemeye gel söz nişan yapalım falan dıye dalga gectım o da tamam hazırlan yarın senı kızmızdan ıstıycez falan dedı kalkıpta el şakası falan yapmadı neyse sonuc olarak dun eşimle annesı telde konusmuslar annesı yanagı acıyomuymus hala demıs eşime eşimde bana sordu bende kayınvalıdemı aradım hıc bır sey olmamıs gıbı konstum konu kapandı bundan sonra nerde durmam gerektıgını ögrendım bende
sen kocana beni tekrar istemeye gel demişsin,kaynanana darısı başıma demişsin yeniden isteyin dememişsin.evli çocuklu bir kadına yakışmayan bir şaka! yapmışsın.kaynananın şakayla vurmasını da büyütüyorsun.bu lafı annene söylesen eminim o da tepki verir ne demek istiyorsun diye
oyle şaka yapmasaymışsın keşke durduk yere yeseydin o dayağı ağzını gözünü indirmeden mekanı terk etme derdim.nre olursa olsun milletin ıcınde vurması hoş değil. ben bişe yapmadan aynı terbiyesizliği bir akrabam yapmaya kalktı bana tekme tokat dövdüm üstü başı yırtıldı hep.
Şakanız epey bir yersiz olmuş. Ben aynı şakayı eşimin ve kayınvalidemin yanında yapmış olsam sanırım kayınvalidemin tepki vermesine gerek kalmadan eşim yeterli tepkiyi verirdi. Ayrıca bir yorumunuzda anlattığnızı gibi kayınvalideniz size tokat atmamış ağzınıza vurmak istersen yanağınıza gelmiş ağzınıza vurması da şaplatmak için değildir "Ağzından çıkanı kulağın duysun tepkisidir".
ben kadına bişey diyemem. böyle patavatsızca şakamı olur bide eşinin ailesi yanında. senin yaptığında onun yaptığıda hata. sen zaten bi tepki vermişsin. kadında şakadan yapmış.
kaynananda işini bilen kv olsaydı. o ne biçim laf burda o lafı söylememesi gereken tek kişisin sen. eşinin ailesiyiz biz ayıp kendine gel derdi. sende yerin dibine geçerdin. dua et azı laf yapan kaynanan yok.