Kaynanadan şakayla gelen tokat !!!

kayınvalidenizin tokat filan attıgı yok...ne kayınvalideler gördük sizde bunu dert edinmeye çalışıyorsunuz..bi arkadaş demiş kendi annen yapsa yine aynı şeymi olurdu diye hayır olmazdı..

azcık ön yargısız olun illa kaynana ya adı kadının kötü olmak zorunda değil..

asıl bu konuda sizin yaptıgınız çok yakışıksız ve terbiyesiz olmuş..şaka bile değil sözlediğiniz söz bence..evli bir bayana hiç yakışmamış...hatayı azcıkta kendinizde arayın lütfen

kötü bir kayınvalidenin gelini olsaydınızz o zaman görürdünüz siz kayınvalideyi siz demediğini bırakmazdı.

kızlar ben sandelyede oturuyodum kayınvaledımde ayakta dıkılıyordu yanımda hanı karsımızdakı ıstemedıgımız bır sey soyledıgımızde bır daha duymıyım dıye dudaklarına vurusunuzya bence onu yapmaya calıstı son anda yanagıma geldı dıye dusunuyorum acıkcası

iyi de bunu keşke baştan yazsaydın,bu tokat değil ki..ben de sandım ki baya baya vurdu,ders vermek istedi.

bunda birşey yok ki,kızı olarak görmüş ve gerçekten şaka yapmış o zaman.ağzına biber sürerimin uygulamaya geçmiş versiyonu bu :)

gerçekten büyütme derim,bunu okuyunca art niyet olmadığını gördüm.

annelerimiz hiç bölye şeyler yapmayor mu sanki?sorun davranışı mı yoksa bunu yapan kişinin k.valide olması mı?

Bir derdim var bölümüne dert yazılır.
Burada bir dert göremedim.
Kadın tokat atmamış ,
Evli bir kadının bir şaka yapması tek garip olan bu konuda.

Hem eşinin hem kaynananın yanında nasıl diyebildin öyle:53:
Benim kaynanadan önce eşim oracıkta bakışıyla boğardı beni:ssz:

Şakayla da karışık vuramaz ama bunlar hep mesafeli ilişkiyi koruyamamaktan..
Önce şakalara gülüyoruz,içli dışlı oluyoruz. Kaynananın kaynana olduğunu
unutup espriler patlatıyoruz sanki yanımızda 5 yıllık kankamız..
Sonra şakayla karışık tokat da gelir, laf da..
Öyle güzel bir mesafe koymalı ki söylemeye çekinmeli bazı şeyleri,
Şaka yapmadan evvel bile düşünmeliler ama ben de ya aşırı sıcak oluyorum ya aşırı soğuk..
Ortasını bulabilene helal olsun:31:

Bu arada şakayla karışık bile olsa görümceme,kp e patlatsam rahatlardım sanırım:9:

iyi de bunu keşke baştan yazsaydın,bu tokat değil ki..ben de sandım ki baya baya vurdu,ders vermek istedi.

bunda birşey yok ki,kızı olarak görmüş ve gerçekten şaka yapmış o zaman.ağzına biber sürerimin uygulamaya geçmiş versiyonu bu :)

gerçekten büyütme derim,bunu okuyunca art niyet olmadığını gördüm.

annelerimiz hiç bölye şeyler yapmayor mu sanki?sorun davranışı mı yoksa bunu yapan kişinin k.valide olması mı?

kaynana ya adı büyük.aslında şakayla karışık vurduğunu söyledi ama yapılan yorumlara bu konuda önce açıklama yapmadı.gelinim bana böyle birşey dese,kucağından çocuğu alır,hadi kızım çöpsüz üzüm olarak istediğin hayatı yaşa diye şakaya!!! devam ederdim:51:

Tamam iste dedigim gibi kayinvalidenin tokat attigi falan yok :)

Ben sakaniza da bir sey demiyorum ,
aranizdaki samimiyete bagli olabilir ,
zaten oyle olmasa ne siz boyle bir saka yapabilirsiniz , ne de kayinvalide boyle bir tepki verir

Sonrasinda olayi buyuten siz olmussunuz ...

sebebi her ne olursa olsun ilk anlatımınızda algıladığımız gibi tokat olsaydı tepki verilecek bir durum derdim..ama sizin durumunuz etkiye tepki olmuş..şanslısınız ki eşiniz, kv niz ve eşinizin de olduğu bir aile ortamında söylediğiniz bu talihsiz şeye tepki vermemiş..siz o ortamda böyle bir cümle kurabiliyorsanız kv deninizinde gösterdiği tepkiyi normal karşılamalısınız..çok daha ağır sözlerle sizi incitebilirdi de..

Eşin aynı soruya başkalarının yanında darısı başıma dese sen de alınabilirdin. Kayınvaliden de bulunduğu iyi dileğe böyle bir cevap alınca bu tarz bir tepki göstermiş.
Kadın zaten daha önce bir tartışma yaşamış, sırf daha hassas olacağını düşünerek böyle bir espri yapmamalıydın. Yanında arkadaşların olur anlarım da kayınvaliden ve eşinin yanında abes kaçmış biraz.
Eğer el-kol şakalarından hoşlanmıyorsan, ki ben de hoşlanmam, arada her zaman bir mesafe bırakmalısın. Bence büyütülecek bir olay yok, iş sende bitiyor canım. Sen ona nasıl davranırsan öyle karşılık verecek demek ki kayınvaliden.

Bu bir şaka ne var bunda her hoşumuza gitmeyen şaka da yada yorum da tokat mı atacağız ?

Ancak buradaki kişiler gelin ve kaynana. Bu had saftada yanlış anlaşılmayı getiriyor.

Şöyle düşünelim eğer bu lafı siz değil kaynana söyleseydi.

"Darısı oğlumun başına" deseydi siz ne hissederdiniz ? Eminim ki "kaynanam ne demek istedi" diye düşünürdünüz, kurardınız, sadece gülüp geçmezdiniz.

İşte onun haddini bilmezliği de burada başlamış, ne demek istediğinizi anlamayınca da, kendince tepki vermiş.

Hiç kimse özür dilemesin, karşılıklı unutun gidin.

Şimdi gördüm , kadın tokat atmamış ki, haddini bilmez demem mi geri alıyorum.

Son düzenleme:
dinsizin hakkından imansız gelir atasözü aklıma geldi nedense
senin dediğinde doğru değil onun yaptığıda
ikinizde şaka yapcam derken işi hepten sarpasarmışsınız

Büyüklerinizin yaninda söylediginiz sey hic hos degil.Yani evli cocuklu birinin diyecegi sey degil soylediginiz.Saka degildir bu,bos konusmadir,düsünmeden konusmadir,odur budur lakin saka degildir
:34:

Neden boyle bir saka yapma geregi duydunuz ki?? Ustelik kv yaptigi harekette hic hos olmamis...bundan sonra cok yuz goz olmayip araya biraz mesafe koyun bence...beni yanlis anlamayin lutfen ama sizde de hata var,,karsinizdaki arkadasiniz degilki kv.....

neyse anlaşılan o ki sende pişman oldun söylediğin lafa
bundan sonra dikkat edersin artık.aslında kaynananda yapmamalıydı ama olan olmuş.
birdaha öyle şeyler deme zılgıtı yersin yine:64:

Kızlar uzun süredir formda yenı konu acmıyodum her sey mukemmeldı taki dün akşama kadar ...

Olay şöyle gelişti malumunuz eşim avrupa yakasında ben anadolu yakasında oturuyodum evlendık eşim anadoluya yakasına yerlestı bebek oldu annem bakıcak dıye ev falan aldık burdan derken dun annemın avrupa yakasında oturan arkadasına gittik ziyarete eşimde eskı mahallesıne arkadaslarının yanına gıttı akşam altı gıbı eşimi aradım dayısı halası annesı dedesı aynı apartmanda farklı dairelerde oturuyolar eşimin dayısının kızını istemeye geliceklermiş eşimde tesaduf annesının yanına gıtmıs sonra dedım benı nıye almadın hazırlan gelıyorum hem annemler bebegı gorur dedı .

Neyse hazırlandım eşim geldı ben ve bebegım gıttık annemde arkadaslarında kaldı dönuste aldık onu neyse gıttık her sey cok guzel komsularıyla tanıstım muabbet falan ettık kayınvalıdemle görümcesı yanı eşimin halası süreklı bır atışma içine gırdıler neyse ben uzak kaldım aradan vakıt gectı herkes yavas yavas dagıldı eşimin sözlenen dayısının kızı ben ve eşimin nişanlı olan dıger dayısının kızı oturuyoduk kayınvalıdem geldı darısı bekalrın basına dedı bende şakaya vrup yanı benım başıma falan dedım gulerek ordan yanagıma bır tokat geldı hemen tepkımı bellı ettım yaptıgın hıc hoş bır sey degıl ınsanların ıcınde hıc şık durmadı dıye aslında daha fazlasınıda soylerdım ama kızın mutlu gununu mahvetmek ıstemedım tamam benım şakam belkı hoş bır şaka olmadı ama onun davranısıda hıc yaşına yakışmadı dıye dusundum ve dusunuyorum eşim karşımda oturuyodu dedım annen şakayla karısık yapıştırdı bır tane neyse ortam gerılmesın dıye dayısının kızı vurdugun yerı öpün barıssın dedı cunku ben baya bozuldum neyse sonra hıc bır sey olmamıs gıbı ordan uzaklastım balkona gıttım bı sıgara ıctım dondugumde görumcem eşimin teyzesı ve gene aynı nişanlı ve kızlar toplanmıstı kayınvalıdem bozuldugumu anladı görümcem başladı gör işte şakayla karısık bana neler yapıyor bu kadın falan eşimin teyzesıde yapılırmı öyle şaka yapmasa ıyıymıs falan fılan yanı laf söz

Şimdi size sorarım ey Kadınlar Kulubü kadınları ben bu kadına nasıl davranmalıyım bundan sonra ???

hatayı darısı bana diyerek sen başlatmışsın kayınvalidene hiç cephe almaya calısma şimdi,nasıl davranman konusuna gelince bundan sonra evliliğin ile ilgili şaka yapmazsın olur biter kayınvalidede öyle yapmasaymış iyi olurmus ama etki tepki olayı

Son düzenleme:
ortada espri olsun dıye söylenen bır söz var darısı basıma...denmese daha ıyı olurdu ama yınede şaka bu sonucta..ayrıca kvnın tepkısıde saka amaclı olabılır bılemıyorum.hanı oluryaa döverım senı bak gıbılerde şakalaşmalar..orda degıldım bılmıyorum..ama eger cıddı cıddı bır tokat atılmıssa hadsizlik yapmıs..senın basında kocan varken kv kp e hıcbırsöz düşmez..bırak şakayı gercekten öyle bır durum olsa dahı senın kocandır tavrını koyacak kv sana tokat atamaz..burda bende olsam öyle yaaprdım benım gelınım olsa söyle olurdu diyenlern mantıgını anlamıyorum.kv kp evlilikte kendılerıne bukadar hak görmemelıler..o tokatı kocan atsa bırderece derdım.senın koca cıtını cıkarmamıs kv kendını bişi sanmış..hayret ettım..şaka kaka olmuş..

kaynana ya adı büyük.aslında şakayla karışık vurduğunu söyledi ama yapılan yorumlara bu konuda önce açıklama yapmadı.gelinim bana böyle birşey dese,kucağından çocuğu alır,hadi kızım çöpsüz üzüm olarak istediğin hayatı yaşa diye şakaya!!! devam ederdim:51:

egem abla sen son zamanlarda biraz sinirlendinmi ne ben sende beklemem oyle bı davranıs..

sen bi köşeye çeker ayıp öyle şaka olmaz kızım bi daha yapma filan gibi söylersin diye düşünürdüm..:51:

son zamanlarda bu konulara bakıp bakıp fena olmaya başladın gibi hissettim bi an :27::1:

Son düzenleme:
Şimdi size sorarım ey Kadınlar Kulubü kadınları ben bu kadına nasıl davranmalıyım bundan sonra ???[/QUOTE]

bence siz şaka yapmayı öğrenin sorun kalmaz ortada ....
öyle bir anlatmışsınız ki'' eyy kk kadınları dayak yedim yetişin'' der gibi olmuş..
sonrada ''yani şakayla karışık dudaklarıma vurmaya çalıştı aslında'' diye çevirmişsiniz..
kvnizde açık aramaya çalışırsanız nefesi bile fırtına olur..

egem abla sen son zamanlarda biraz sinirlendinmi ne ben sende beklemem oyle bı davranıs..

sen bi köşeye çeker ayıp öyle şaka olmaz kızım bi daha yapma filan gibi söylersin diye düşünürdüm..:51:

son zamanlarda bu konulara bakıp bakıp fena olmaya başladın gibi hissettim bi an :27::1:

yok canım.sabah gayet mülayim şekilde açtım okudum konuyu hatta dalga geçtim gelinim söylese çimdiririm diye.ama yorum yapan herkes kaynanaya saydırıyor o demiyorki şaka yaptı.bende o zaman sinirlendim.:1:

Back
X