1 yıl sonra birebir aynı konuyu açacağım sanırımkonuyu takipteyim
Apartlar da artık fiyatları yükseltti. Özel veya devlet yurtlarında kalman daha mantıklı olur. Özele para yetiştiremezsin ailenden destek olmazsa.. ama devlet yurtları da iyidir eğer oda arkadaşlarınla sıkıntı yaşamazsan.. benim en yakın kız arkadaşım devlet yurdunda kalıyor yıllardır, gayet güvenli..
Annenizin kıymetini bilin azıcık altan alın
Sizide anlıyorum ama ana gibi yar olmaz
apart veya yurtlar güvenilirdir fakat para yetiştiremezsin
mezun olduğun gibi işe girmeye bak maaşına takılmadan bulduğun işe gir
tüm gün evde olmayınca ve eve gelince de gerekmedikçe annenle konuşmadıkça kavga da etmezsiniz
maaşlarını da mutlaka biriktir kendi geleceğin için
ben anne ve kızın kavga etmesini asla normal karşılayamıyorum arada mutlaka saygı olmalı küçük çocuk değilsin artık
Az alttan alsan olmaz mı
Duysa evden ayrılmak istediğini çok üzülür
üzüldümAlıyorum hatta sinirli değilken annemle düzgünce konuşuyorum anne bak bunu bunu yapıyorsun bunları yapma diye tamam yapmam diyor ardından ilk tartışmada yapıyor. Elbette üzülür ama bu şekilde ben kendimi hep kötü hissediyorum içimde hiç huzur kalmıyor ufak bı tartışmada tüm günümü ölü gibi geçiriyorum.
Ünîversiteden ilk mezun olduğumda hemen iş bulmuştum, ailemden uzaktaydım.. 3-4 kız ev arkadaşlığı yapmıştık.. Sonrasında atandım yalnız yaşamaya başladım..
Bölümünüz ne bilmiyorum ama lojman vs durumunu araştırabilirsinix çalışacağınız yer için.. Yada ev arkadaşı vs düşünebilirsiniz..
üzüldüm
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda
mesela ne için kavga ediyorsunuz, anneniz ne yapmasın size ki siz sinirlenmeyin? anneniz sizden neden şikayetçi?Denedim yazları mesela çalışırım ve gerçekten yorucu işlerdi geldiğim gibi yatardim ama bu şekilde tartisirdik yine. Yok yok saygısızca şeyler demiyoruz tartışırken ama oraya doğru gitmesinden korkuyorum. Hem o kadar yoruldum ki artık sürekli laf soylenmesinden kizilip bagrilmasindan
mesela ne için kavga ediyorsunuz, anneniz ne yapmasın size ki siz sinirlenmeyin? anneniz sizden neden şikayetçi?
Kendi ekmeğini kazanmadığın sürece annenin evindesin , bir anneyi idare edemiyorsan yarın çalışma arkadaşlarının hakkındada gelemiyeceksin ,kendini amada dev aynada görüyorsun , doğar ,besle,büyüt sonra anneyi beğenme ! Kusura bakma ama nankör evlat gibisin
anlıyorum anneyse yalan konuşan hazmetmesi de zor olur haklısınız. peki sıfır iletişim gibi bir şansınız var mı?Çok yalan söylüyor. Deli oluyorum. İnanin artık dediği hiçbir şeye inanmaz hale geldim. Üstüne basa basa da kaç kere uyardım anne bak yalan söyleme ben bunu öğrenince sana hiç inanmaz hale geldim diye ama o zaman tamam dese sonra yine aynı. Bı bundan değil tabi ama çoğu bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?