- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
Merhaba arkadaşlar.
gücüme giden birşeyi yazmak istiyorum.
Eşim dün 2 günlük bir iş seyahatinden yolda dönerken benim 2 defa aramam üzerine gergin cevaplar verdi.
Ben evde yemek yaparken bu tarzına darıldım ve iftardan sonra markete gittim biraz hava alayım diye.
Kendisi o sırada eve gelmiş olması gerekiyordu. Ben eve dönerken uzaktan kendisinin yaya olarak dışarıya çıktığını gördüm..
Merak eder beni arar belki nerdeyim diyec düşündüm. Aramadı. 30 dakika sonra geri döndü. ben ise yatmıştım.
Gelip nerdeydin diye sordu. Markete gittim dedim. Sonra da oturma odasına girip kız kardeşini aradı.
bu 2 oluyor. aramız gerginken kız kardeşini arıyor hep her nedense..
eskiden elinden telefon düşmeyen adam artık aramaz oldu.
Beni merak edip aramaması çok gücüme gitti. Bu ne demek oluyor..
gücüme giden birşeyi yazmak istiyorum.
Eşim dün 2 günlük bir iş seyahatinden yolda dönerken benim 2 defa aramam üzerine gergin cevaplar verdi.
Ben evde yemek yaparken bu tarzına darıldım ve iftardan sonra markete gittim biraz hava alayım diye.
Kendisi o sırada eve gelmiş olması gerekiyordu. Ben eve dönerken uzaktan kendisinin yaya olarak dışarıya çıktığını gördüm..
Merak eder beni arar belki nerdeyim diyec düşündüm. Aramadı. 30 dakika sonra geri döndü. ben ise yatmıştım.
Gelip nerdeydin diye sordu. Markete gittim dedim. Sonra da oturma odasına girip kız kardeşini aradı.
bu 2 oluyor. aramız gerginken kız kardeşini arıyor hep her nedense..
eskiden elinden telefon düşmeyen adam artık aramaz oldu.
Beni merak edip aramaması çok gücüme gitti. Bu ne demek oluyor..