• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gittim, aramadı...

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
Merhaba arkadaşlar.

gücüme giden birşeyi yazmak istiyorum.

Eşim dün 2 günlük bir iş seyahatinden yolda dönerken benim 2 defa aramam üzerine gergin cevaplar verdi.

Ben evde yemek yaparken bu tarzına darıldım ve iftardan sonra markete gittim biraz hava alayım diye.

Kendisi o sırada eve gelmiş olması gerekiyordu. Ben eve dönerken uzaktan kendisinin yaya olarak dışarıya çıktığını gördüm..
Merak eder beni arar belki nerdeyim diyec düşündüm. Aramadı. 30 dakika sonra geri döndü. ben ise yatmıştım.

Gelip nerdeydin diye sordu. Markete gittim dedim. Sonra da oturma odasına girip kız kardeşini aradı.

bu 2 oluyor. aramız gerginken kız kardeşini arıyor hep her nedense..

eskiden elinden telefon düşmeyen adam artık aramaz oldu.

Beni merak edip aramaması çok gücüme gitti. Bu ne demek oluyor..

belki de gerginliği size değil..iş durumu kafasını karıştırmış olabilir..
mesela siz evde onu beklememişsiniz.ama o gayet sakin neredeydin demiş ve üzerinde durmamış..
belki abartıyoırsunuzdur...
eğer evliliğinizde herşey normalse bunda büyütecek birşey yok bence...
ha birde belki kız kardeşinin bir sorunu bir derdi vardır o yüzden arayabilir onu sık sık..

Belki isinde bir sorun vardir, tamda senin aradihin ana denk gelmisdir gerginligi.
Eve geldiginizde merak etmis sormus nerde oldugunuzu, bence hemen uzulmeyin.
Konusmayi deneyin, telefonda oyle konusdugu icin uzuldugunuzu soyleyin belki gecerli bi cevap verir.

Aldatıyor demek oluyor malesef......Bir erkek eşine karşı ilgisiz ise altında bişey arayın derim.....Acı ama gerçek....:20:

he adam iş yüzünden stres yapmış olamaz, ya da düşünememiş, eşinin alındığını farketmemiş olamaz. veya atıyorum en basitinden unutmuş ya da gelir şimdi falan diye düşünmüş de olamaz. olsa olsa aldatmıştır, aldatıyodur di mi..
nekadar meraklıyız hemen aldatıyo diye yaftayı yapıştırıvermeye anlamıyorum ben ya..

Aldatıyor demek oluyor malesef......Bir erkek eşine karşı ilgisiz ise altında bişey arayın derim.....Acı ama gerçek....:20:

insanları suçlamadan önce bıraz duşunsen ıyı olur arkadaşım benım eşimde işten gergın gelıyor doğal ama ne zaman soğuk olsa o zaman aldatıyor dıye farklı bır anlam da yüklemenin alemi yok insanı kafayı yedırten sebebler bunlar

Son düzenleme:
belki işte canını sıkacak birşeyler olmuştur.
basit konuları büyütmeyin bence çünkü sadece aranızın soğumasına yarar bu

Bu nasil bir cevaptir böyle!!! Aldatirken siz yanindamiydiniz?

Lütfen böylesi art niyetli kisiler hic yorum yapma zahmetinde bulunmasinlar, burda insanlar dertlerini paylasip cözüm yollari aramaya calisiyorlar sizin gibi sahislar tarafindan daha da demorilize olmak icin degil...

bence bir sıkıntısı var, kendinizi çekmek yerine ılımlı olun konuşturun,
size anlatırsa rahatlar besbelli hem de siz de gerginliğinin nedenini anlamış olursunuz,
işle ilgili bir sorunu var gibi, ablasına anlatıyor besbelli, size açmaya çekiniyor sanırım siz de kendinizi çektiğiniz için.

İş hayatındandır benim eşim gerginse iş yüzündendir etrafta dürüst yok çoğu erkek bunu paylaşmıyor hayat arkadaşıyla

bence sizi aramaması size değer vermediğinden değil size güvendiğinden,biraz sonra geleceğinizi bildiğinden.Anormal bir şekilde geç kalsaydınız emin olun arardı.ben sadece o yarım saat içinde nereye gittiğini merak ettim,sordunuz mu bunu eşinize?

Siz kim oluyorsunuzda ortaya iftira atiyorsunuz!?Cok merak ettim....
Iftiranin gunahindanbi habersiniz sanirim!

Girdiginiz bir diger gunah ise,
sikintisini paylasan bir bayanin kalbine suphe sokmus oolmaniz yada sokucak olmaniz!
Yazik size,,,Cok yazik...

Siz bu dusunce ile evlenemessiniz,yada kirk kez bosanirsiniz....

Hemen kardeşini arıyorsa belki sizin bilmediğiniz ailevi bir sorun vardır. Ben olsam çoktan eşimi karşıma almış, kırıldığımı anlatmış, onun neden böyle davrandığını da öğrenmiştim. Bu gibi durumlarda tahminler ne işe yarar ki, bence biran önce konuşun. En ufak sorun bile ertelendikçe, saçma sapan büyük bir hal alabilir.

Hiç Bir Problem Yok..
Kendi Kendinize Büyütüp Moralinizi Bozmayın..
Bence Sizin Bozulduğunuzu Anlamış..
Bu Sebepten Kardeşini Aramıştır..

Canınızı Sıkmayın..:38:

Eşinizi karşınıza alıp konuşmayı dendiniz mi?
Belki başka bi sıkıntısı vardır
Kırıldığınızı açıkça konuşun,bi ağzını arayın bakalım
İş stresidir büyük ihtimal

Merhaba arkadaşlar.

yorumlarınız için teşekkürler.

Maalesef olaylar daha da büyüdü. benden sıkılmış. Konuşacak birşeyimiz kalmamış.
Bir insan evlendikten sonra bu kadar mı değişir. İlgisizliği çok canımı yaktı.

Sinirlenince çok ağır konuşuyor. ben de haliyle cevap veriyorum. Tartışma çıkmadan arabasını alıp dışarı çıkıyor dolaşmaya. 2 saat sonra dönüyor.

Bir kez ben gittim. Dedim ki: " Neden beni aramadın. demezmi bu saatte evde olması gereken sensin. Niye arayayım "

Ben de atladım otobüse aileme gittim. gözyaşlarıyla anlattım aileme.

Şimdi eve döndüm. Konuşmuyoruz.

Bir de şu var: karı koca ne yaşarsanız yaşayın. Tartışmanın ardından kız kardeşler felan aranıyorsa, emin olun ki, kuştan böcekten bahsetmiyordur. Bu da insanın gururunu kırıyor.

Yazık çok yazık. Ama ben de 1 yıl sonra adımı atıp, yaşadıklarımı babama anlattım.

Son düzenleme:
Back
X