Gittim, geldim veee...

Elanur1987

Kokun bende, aklim sende kalıyor...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
195
1
31
----------------------------------------

Son düzenleme:
Ne güzell , sevindim gitmenize aslında ailenizden saklı gitmiş olmanız biraz sakıncalı ama bazen insanlar böyle durumlarda kalabiliyorlar.
Sizi çok iyi anlıyorum benimde erkek arkadaşım benden tam 24 saat uzakta ama ailemle yaşıyorum gitme imkanım yok maalesef.
Sizin gibi olsaydı şartlarım diye kendime sordum evet bende giderdim.:16: Beni çok kızdırsada sinir edicek şeyler yapsada insan yanında olmak istiyor oyüzden sizi anlıyorum.

Fakat hani şu kendime hakim olamamaktan korktuğum dediğiniz konuya dikkat edin , sonradan pişman olacağınız birşey yapmayın.Onun dışında gitmeniz gelmeniz ve tekrar gidecek olmanız güzel :34: :16::16::16:

Sagol cnm :34: Ben de istemezdim öyle gizli sakli olmasini ama baska carem yoktu. Kendime hakim olmama korkusunu atlattim. Beni incitmemek icin herseyi yapiyor gercekten- HERSEYI !!! Cok ince fikirlidir kendisi. Allah´in ailemden sonra bana vermis oldugu en güzel hediye O! Insallah belasiz kazasiz yakalanmadan gidip gelirim... Ama dedim O´na BU SON!!!

cnm seni hatırladım konunu hatta merak ediyordum ne odu acaba gitti mi diye çok sevindim sonucun ii olmasına dilerim hiç bozulmaz sakın asla birbirinizi üzmayin saçma basit şeyler için kavga edip ilişkinizi yıpratmayın bu arada adalar demişsin ben eskişehirde yaşıyorum burdaki adalarmı cnm senin o yaşadığın korkularını bende yaşamıştım benimki 18 saat uzağımda terminalde beklerken biri görecekte laf çıkacak faln diye çok korkmuştum şimdi biz aramız kötü ayrılma noktasındayız günlerdir acı çekiyorum icim çok buruk konunu okuyunca yaşadığımız güzel günleri hatırladım ne heyacan dolu günlerde şimdi hepsi geride kaldı sevgilim beni basit şeylerden dolayı hakkımı yedi canımı yaktı cnm sen sen ol basit şeyleri sakın takma mutlu olmaya tadını çıkarmaya bak rabbim bozmasın :nazar::nazar:

@bgmm:
Amiinn... sagol cnm benim. Hayir Büyükadaya gitmistik biz. Senin son actigin konuyu da okudum ben. Sana da yazmistim. Dur simdi ben sana tekrar bi yaziyim:) Sen de benim gibi cok hassas birisisin anladigim kadariyla. üzmemeye calis cnm kendini eger gercekten o senin icin hayirli insansa dilerim ki Rabbim´den en kisa zamanda hersey yoluna girer. Allah kimseyi sevdiginden ve sevdiklerinden ayirmasin! Hasretlik valla cok zor...

canım kimseye yakalnmazsın merak etme :) yakalanacağını düşündükçe dah a çok yakalanabilirsin gibime gelir benim hep o yüzden pozitif düşün :) umarım her şey gönlünce olur, bence de kesinlikle anın tadını çıkar :) mutluluklar dilerim!

@bgmm:
Amiinn... sagol cnm benim. Hayir Büyükadaya gitmistik biz. Senin son actigin konuyu da okudum ben. Sana da yazmistim. Dur simdi ben sana tekrar bi yaziyim:) Sen de benim gibi cok hassas birisisin anladigim kadariyla. üzmemeye calis cnm kendini eger gercekten o senin icin hayirli insansa dilerim ki Rabbim´den en kisa zamanda hersey yoluna girer. Allah kimseyi sevdiginden ve sevdiklerinden ayirmasin! Hasretlik valla cok zor...

amin cnm inş onu halen çok seviyorum deseki özür dilerim bi daha yapmayacam hiç düşünmeden dönerim ondan sadece bi adım bekliyorum ama umudum kalmadı o laflardan sonra ewt cnm çok hassas birisiyim herkeze üzülürüm içiim acır anla yani o derece umarım yoluna girer üzülmem :43:

canım kimseye yakalnmazsın merak etme :) yakalanacağını düşündükçe dah a çok yakalanabilirsin gibime gelir benim hep o yüzden pozitif düşün :) umarım her şey gönlünce olur, bence de kesinlikle anın tadını çıkar :) mutluluklar dilerim!

Evet haklisin :34: bosuna dememisler biseyi 40 kere dersen olur diye. Bende 40 bin kere "yakalanmiyim yakalanmiyim,..." diyorum o yüzden :1: pozitif düsün demissin ya, huyum kurusun illaki negatifleri sayicam aklimda sonra pozitiflere gecicem. Negatiflere ragmen gidiyorum yine de :10:

Back
X