Giydiğim hiç bir şey üzerime olmuyor, işsizim herşey üst üste...

canım ben seni anladım zaten:34:
ama umutsuz olma
okul hayatı da öyle bir yıl kaydolmadın diye bitmez emin ol:34:
ben aöf okuyorum geçen yıl kaydolmadım kpssye önlisanstan girmek için...bu yıl yine kaydolcam ve bitircem inşallah yani hemen üzülme belki bu arada iş bulursun seneye kendi paranla okursun yani herşey okumak da değil sen istersen kendini geliştirebilirsin iş hayatına atılır yükselirsin kimbilir
üzme kendini elnden geleni yap herkes ayda 5 kg verirken sen 2 kg ver ama ver... ben kilo veremediğim zamanlarda çok şükür en azından almadım die seviniyorum sen verirsin yeter ki iste ve başla:34:

inşallah dediğin gibi yapabilirim
bugün burda yazanları kulak ardı yapmadım ve yürüyüşe çıktım sürekli su içtim 3 lt filan bulmaya çalışıcam artık
ne olursa bi şekilde uydurmalıyım
yoksa herkesten geçtim ben olmaktan çıkıcam çünkü kendimi suçluyorum hep hemde sürekli
destek olan kimse yok köstek olan çok

eylem bizdede sabah -öglen-aksam yeme aliskanligi yok ..

ama öglen yemegini kendin yap yada ne zaman yapiliyor sizde aksam yemegi,bilmiyorum ama

mesela corba yap,ispanagi kavur yag katma azicik tuz ya da atma ve yogurt dök ye..

bu arada ironihayatin yorumuna katilmiyorum..yani is ha deyince bulunmuyor insanlar keyfinden oturmuyor

yada belkide saglik sorunu var hormonlariyla ilgili sanki kiz yemis yemis oturmus gibi öylede olsa bunu bu sekilde yazma hakkina sahip deiglsiniiz

ya mesela çorba yapar yanına salata yoğurt oh mis gibi öğün işte...
bir sürü topik var diyet grupları var kilosuna göre girebileceği ya da günlük açıp hem paylaşır hem insanlar ona yardımcı olup yönlendirme yaparlar yanlışlarını düzeltir, hem de moral verip motive ederler ben hem diyet yapan biri olarak hem de bu konularda araştırıp okuyan biri olarak yardımcı olurum ama bayramdan sonra inşallah çünkü 1 hafta yokum
bana beslenme ve diyetle ilgili özelden yazabilirsin herkes yazabilir elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah

bugün burda yazanları kulak ardı yapmadım ve yürüyüşe çıktım sürekli su içtim 3 lt filan bulmaya çalışıcam artık
yoksa herkesten geçtim ben olmaktan çıkıcam çünkü kendimi suçluyorum hep hemde sürekli

canım ben sana destek olurum inşallah ama bayramdan sonra olabilir cünkü bayramda netim olmayacak:50:
sen şimdi böyle devam et haftada kendine belli bi saat belirle mesela haftada 3 saat en az yürüyüş yap bu 3 defa 1 saat de olur hergün yarım saat bir gün tatil gibi... suyunu ihmal etme yemekleri de kendnce ayaralamay bak şimdi günlük aç mesela diyet günlüklerinde ve yaz motive olursun hem yediklerini görür belki yanlışların varsa fark edersin:34:

internetten araştırıyorum öğlen ne yiyebilirim ne yapabilirim diye
artık bir kase çorba da olsa yapmaya çalışacağım

keşke ha deyince bulunsa da ben ve benim gibi iş arayanlar ruhsal sorunlara doğru gitmese
:5:
ben o arkadaşa da hak veriyorum bu sıkıntıları yaşamayan biri karşıdakini anlayamaz

canim cok iyi kalplisin ben valla hak veremiyorum..

hani klasik bir laf var ya birsey yapamiyorsan limon sat,mendil sat ona getirmis..ekmek yoksa pasta ye hesabi..

bugün sokakata mendil,yara bandi ivir zivir satan insanlardan kac kisi aliyor ay yapisti diye millet kaciyor

hos cik sat demesi kolay ama zabitalar izin vermiyor..bu kliselesmis seyleri bir kenara birabilirsek..

kisi zayiftir karsisindakina hii yiyorsun kendine hakim olamiyorsun gözüyle bakar durur..

surada sende,bende,o da yapiyor kendinden daha kilolu birini görse yargilayici sekilde bakiyor

ama kimse icini bilmiyor..

aile durumun kötü zaten,seni yemek yemeye iten birsey bu ama iki ögün beslendiigni yazmissin mesela oda düzensizlikten

arti bir arkadas önceki sayfalarda birseyine baktir demis ihmal etme..

su ve yürümenin tadina vardin mi hersey güzel olacak..

canım benim ya neden kendini suçlayacaksın Allah bizi öyle mükemmel yaratmış ki dengeyi bozduğumuz zaman bizi uyarmak için herşey değişir, görüntünün değişmesi de en erken uyarılardan biri ki sen bu kilo problemini aşarsan ilerdeki rahatsızlıklarından da kurtulacaksın, birçok insan bunun farkında olsa zaten kimse hastalıklarla boğuşmaz. Biliyor musun bu dengesiz beslenme çağın problemi, çünkü önümüze resmen çöp veriyorlar besleyici hiçbir değeri olmayan çöplerle besleniyoruz suç senin değil bu ayrımı yapmak hangisi sağlıklı bilebilmek o kadar kolay değil, tavuk etlerinde bile antibiyotik olduğunu yediğimiz tavukların bile obez olarak yetiştirildiklerini öğrendiğimde şok olmuştum üstelik açıklamayı yapan da doktorlardı, kapitalist sistemde bir döngü haline gelmiş artık, yemek al para öde, sağlığını boz, kilo al, hastalan, ilaç al, zayıflama hapı al vs.. bütün bunlara ihtiyaç duymamak için elinden geldiğince diyorum bak, içeriklerini oku ürünlerin hangisinde daha çok katkı var,tatlandırıcı var, glukoz şurubu var gör ona göre al, bana göre hiç paketli gıda alma tabi ama bazen alınıyor işte. öğlen ne yiyebilirim demişsin, yoğurt süper çözüm bence bir kase doyuracaktır seni ayrıca kabızlık problemin oluyorsa içinede keten tohumu karıştır bağırsaklarını da düzenleyecektir, ekmek olarak eğer imkanın olursa tam tahıllı ekmek ye biliyormusun diyet ekmekten daha vitaminli ve daha doyurucu ben 2 dilimi zor yiyorum günde ve çok faydalı beyaz undan yapılan besin değeri düşük ekmeğe göre :)
birde iş konusuna gelince, eminim biraz zayıflayıp kendine özgüvenin gelince birçok yere başvurursun ve bir işin olur, senin özgüvenini kırmışlar ve ben çok üzüldüm bu duruma, sakın pes etme olur mu, ben bir de markette falan gözümün önünde cips, kek falan görürsem ve canım çekerse diyorum ki içinden hem paranı vereceksin, hem kilo alacaksın hem de ilerde hastalıklarla hastanede kıvranacaksın 2 dk lık nefsin için, artık önünden geçerken bile bi tuhaf oluyorum beynim şartlanmış alamıyorum eşim alınca yiyebiliyorum o da regl dönemlerimde biliyor tatlı yemem gerektiğini ondan alıyor ama ben gidip alamam artık. en önemli şeyi yazmadım sanırım bitki çayları çok yardımcı oluyor özellikle ödem atmak bağırsakları çalıştırmak ve diğer içecekleri kesmek açısından, yeşil çay çok iyi bence poşet çay yada aktardan bitkileri alıp demleyebilirsin, içine şeker atmamalısın, sen nefsine hakim oldukça ne kadar güçlü olduğunu unutma ve kendinle gurur duy burdan da bize yaz ki bizde gurur duyalım başarını paylaşalım asla demoralize olma
kötü yorum yapanlar bunu okuyup pozitif olmayı öğrensinler, moral bozup defolup gitmek çok kolay, sizin de ne tarz anne baba olacağınız belli oldu, sizin çocuklarınız gelip burda konu açtıklarında görürüm eleştirilerinizi :20:

Son düzenleme:
internetten araştırıyorum öğlen ne yiyebilirim ne yapabilirim diye
artık bir kase çorba da olsa yapmaya çalışacağım

keşke ha deyince bulunsa da ben ve benim gibi iş arayanlar ruhsal sorunlara doğru gitmese
:5:
ben o arkadaşa da hak veriyorum bu sıkıntıları yaşamayan biri karşıdakini anlayamaz

(: kırdıysam senı ozur dılerım.haklısın aslında empatı yapıp azmadım o yorumu.kendı gorusum ne ıse senın duygularını ele almadan yazılmıs bır yorumdu.benım aılem bana her zaman destek cıktı okudum gezdım tozdum.para dersen her zaman para verdıler.dıyet yaptım annem ozellıkle yemek yapardı bana.iş problemım hicbir zaman olmadı daha ıyı sartlarda olmak ıcın kpss ye hazırlandım yıne herkez destek oldu sımdı sonuc beklıyorum.işallah olacak gıbı devlet daıresı.senı anlamadan yazdım kırdıysam yorumumla özür dilerim arkadasım.

Ne olmuş yani kiloluysan kusura bakmasınlar ama kilolu olduğunu söyleyip duracaklarına bunu çözmek için bir yol bulmaya çalışsın çevrendekiler:19: Kilolu olman senin kıtlıktan çıkmış gibi yiyip kilo aldığın anlamına gelmiyor sağlık problemidir bu hormonlarla ilgili bir durumdur. Bunu çözmek için doktora gidilmesi hormonlar düzene sokulmalı ve sana uygun diyetle ve egzersizlerle desteklenmelidir.

Sakın kendi başına saçmasapan şok diyetlerle zayıflamaya kalkma vücut düzenin her şeyin mahvolur.Sağlıksız kilo verdiğin için geri alman kolay olur ve egzersiz yapmadığın için tüm cildin sarkar:20:

Kilolu insanların vücut m2'sine düşen yağ miktarı fazla olduğu için kilo vermeleri daha kolaydır.Bir başla bak gerisi nasıl geliyor özgüvenini yerine gelecek hırslanacaksın :46: Ondan sonra bunun karşılığını en güzel şekilde alacaksın:34:

Back
X