Giyim konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşününce mantıklı gelmeyen şeyler bana artık saçma gelmeye başladı belki yadırganacak ama. Mesela herhangi birinin kolu. Benim için sadece bir uzuvdan ibaret. Benimki biraz da felsefi boyutu aslında sadece uygulamak değil. 5-6 yıl geçirdim bu şekilde. 5-6 yıl daha geçirebilirim, yine aynı şekilde taşırım. Sadece bazı şeylerin zamanında ayıp, günah diye öğretilmesinin zararını yaşıyorum kendi adıma. Benim de kızım var ve ona hiç bir şeyin ayıp ya da günah olduğunu öğretmiyorum. Bu yanlış veya doğru diyorum. Annemden böyle mi gördüm? Hayır. Evet kendi isteğimle bu kararı verdim ama temelinde öğrendiğim, çevre ve ailemden gördüğüm şeyler var. Belli bir yaştan sonra tüm öğrendiklerimi yıkmaya çalışıyorum.
Muhtesem bir kadinsiniz ❤️
Dilerim kisa zamanda sorununuza cozumu bulur ve hep mutlu olursunuz

Düşünüyorsunuz, sorguluyorsunuz, kendinize göre ölçüyor, tartıyor, gelgitler yaşıyor, tekrar kararınızı gözden geçiriyorsunuz. Bence bu çok normal ve güzel bir şey. Olması gereken bu. Günah korkusuyla ya da sevap ödülünü düşünerek değil, insan mantığıyla hareket etmeli diye düşünüyorum.

Kimse bana sormadı bana bir din uygulatırken. Okulda bir şeyler ezberledik durduk yıllarca zorla. Büyüyünce bu uygulamaların bana göre olmadığına karar verdim, bir şeyler mantığıma oturmadı ve bana dayatılan dinin benim dinim olmadığına karar verdim. Biraz üstü kapalı yazıyorum, konu dine girmesin diye ama...

Dünyaya bir kere geliyoruz, tek bir hayatımız var. Nasıl mutluysanız öyle yaşayın. 3 kuruşluk insanlar buna tepki verse ne olur, vermese ne olur... Sizden başka kimseyi ilgilendiren bir şey değil bu.

Muhtesem bir kadinsiniz ❤
Dilerim kisa zamanda sorununuza cozumu bulur ve hep mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim. Sizi de yorumlarınızdan biliyorum az çok. Konu sadece ben de değil genel olarak olan bakış açısı böyle düşünmeme sebep oluyor ama kurallardan dolayı çok açık yazamıyorum. Yani mantıksız gelen şeyler var. Önce giyim gözüme batıyor bu konuda kendi adıma.

Çok teşekkür ederim. Sizi de yorumlarınızdan biliyorum az çok. Konu sadece ben de değil genel olarak olan bakış açısı böyle düşünmeme sebep oluyor ama kurallardan dolayı çok açık yazamıyorum. Yani mantıksız gelen şeyler var. Önce giyim gözüme batıyor bu konuda kendi adıma.

Her zaman tum insanlarin ama ozellikle kadinlarin ozgur olmasini savunuyorum , bu platformda da gercek hayatimda da

İnsanlar istedigine inanir , istedigi gibi giyinir , istedigi gibi yasar , bu kimseyi ilgilendirmemeli

Kendinizden taviz vermeyin , bu hayata bir kere geliyoruz , kim olmak istiyorsaniz o olun , emin olun siz dik durup musade etmezseniz kimse size laf edemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X