giyim konusundaki zevksizliğimi daha önce sizinle paylaşmıştım...

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
arkadaşlar öncelikle özür dileyerek konuya girmeliyim başkalarının sıkıntıları yanında buy dert değil ama kafaya taktım.pantolonların hep İspanyol paça.arkadaşların diyor ki dar paça giy ya da boru paça.ispanyol güzel değil.benim şimdi dar ya da İspanyol paça almam mı lazım ispanyolu seviyorum sara ya da boruya hiç alışmadım .boyum 178 kilom 67.bir de İspanyol paça giyince sanki paçalarım yerlerdeki her türlü pisliği süpürüyormuş gibi hissediyorum İspanyol paça pantolonlarıma düşman gibi bakar oldum resmen İspanyol paça pant.nasıl konbinleyebilirim? şimdiden hepinize teşekkürler.

Kilonuz boyunuza göre normal, fiziğiniz de düzgünse aslında siz ne giyseniz yakışır. Ama mesela bacaklarınız kalınsa ya da basenleriniz genişse ispanyol paça olduğunuzdan kilolu gösterir. İspanyol paça pantolonu ben en çok topuklu ile seviyorum, ama tabii topuklu gözükmeyecek. Üzerine dar kalıplı gömleklerle giyebilirsiniz. Açıkçası ispanyol paça biraz riskli bir model, ben de önceden dar paça giyemezdim hiç. Ama alıştım artık. Daha yumuşak kumaşları deneyebilirsiniz.

ama eğer ayakkabı görünmeyecek kadar uzun olursa o zman da yerleri süpürüyor gibi hissediyorum

topiğinin konu başlıgına bayıldım

Fizigin super olmali, neden baskalarina uymak zorunda birakiyirsun kendini , senin kendi zevkin neyse moda o dur.. Ha tabiki kendinde bu durumdan sikayetciysen ozaman skinyy bir jean alarak baslayanilirsin alisana kadar :) sonra zaten ustunden cikaramicaksin :)
Ben kendi zevkini baskasina dayatanlara cok karsiyim.. Evel Allah yakistiriririz kendimize en guzeli ama baskasinada karisamayiz 😊

Ohoo hangi çağda kaldın cnm tamam ben de moda manyağı biri değilim de
İspanyol paça korkunç DEMODE
Bundan 10 sene önce fln bi moda olmustu ta o zmn aldın heralde hala satılıyo mu ki ya :))
Bence boru paça da diil dar paça her zmn iyidir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de pantolonlarım hep dar,boru paça... Sıkıldım desem yeri ispanyol paçayı daha çok seviyorum.Birde bel üstü varya onlar çok hoşuma gidiyor.Bu istediğim modelin dar paçası vardı geçen almadım sırf ispanyol paçası gelebilir diye...Hee birde moda neyse onu giyenlerden olmayın ALLLAH aşkına.Moda bazen insanı palyaçoya çeviriyor.Kendinize neyi yakıştırıyorsanız onu giyin.Milletin ağzına bakmayın derim ben. Mutluluklar

ama eğer ayakkabı görünmeyecek kadar uzun olursa o zman da yerleri süpürüyor gibi hissediyorum
arada belki yarım cm filan kalabilir, öbür türlü zaten uzunmuşsunuz, pantolon kısa gelmiş gibi durur. Bence dar paça pantolon deneyebilirsiniz, hali hazırda yaz da geliyor, babetlerle bence çok tatlı duruyorlar, Hem dar paçayı kombin yapmak daha kolay. Dar paçaların değişik modelleri var, siz tam oturanlarından değil de bilek kısmında birazcık bolluk olanlardan almalısınız. Bakın yarın da hafta sonu, atın kendinizi bir avm'ye eminim yakışan bir şeyler bulacaksınız.

ispanyol paça diye bir moda kalmadı ama hala giyiliyor. Fakat çok dikkatli konbinlemek gerekiyor. Yoksa çok ala turka gösteriyor kıyafeti. boyun çok iyi denimler güzel olur aslında.

İspanyol paça demode değil tam aksine artık moda çorba haline geldi. 70lere ait bi pantolon üstü 80ler tarzı bir saç modeli gayet de şık bir seçim olabilir. Onun modası geçti diye bir şey yok şu sıralar. Bu fotoğraflar da bu yılın zaten. Olmadı geçen yılındır. :) Mavi jeans her sezon çıkarır..

İspanyol giyebilmek için öncelikle uzun bacaklara ihtiyacımız var. Konu sahibi sen de maşallah boyun süper. Kilon da boyuna göre iyi gibi. Ama bacakların ve belin nasıl bilemiyorum. Bence bacaklar biraz narin olmalı bunun için. Bir de üstüne mutlaka üste oturan dar bluzlar giyilmeli bu nedenle de göbek ve simit kötü görüntü oluşturmaması lazım. Ayakkabın pantolondan gözükmemeli ve dolgu topuk giymelisin.

Dar paçaların şöyle bir güzelliği var. Üstüne dair değil de bol dökümlü kıyafetler giymen gerekiyor. E böyle olunca da göbek ve götü çok güzel kapamış oluyoruz. E bacakları da ince gösteriyor kişiye göre değişir ama genel olarak.. Yani dar paçalar taytlar benim uzun zamandır kurtarıcım. En son 3 yıl önce bol paça almıştım. Giyemiyorum. Belim fırtlıyor sevmiyorum.

Sen de biraz vücudunu tanı ona göre bir şeyler beğen. Alışverişe arkadaşlarınla çık bence. Öyle uyardılarsa vardır bir bildikleri. Ya da bize ispanyol paçalı bir fotoğrafını koyarsan daha iyi yorum yaparız..

Son düzenleme:

Harika cevap. Ispanyol pacayi nasil begenmezler anlamiyorum?
Hem boyu uzun gosteriyor beli ince gosteriyor
Ona bakilirsa dar pacayi herkes giyiyor. Ve boru paca cok siradan. Sadece bacaklarin ciplak kalmadin diye giyilmis bir tur.
Konu sahibi arkadas fiziginiz iyi bu yuzden her tur ispanyol paca olur ve ispanyol paca pantolonla her sey olur
Desenli t shirtle spor blazer ceketle klasik olabilirsin.
Seninde benim gibi boyun uzun bu yuzden korkmadan giy isp.pacayi.

açılın denim prensesi geldi

flare leg denilen modeli ben de çok seviyorum.topuklu ile çok iyi duruyor,ama dikkat edin "fil paça" denilen duruma da düşmeyin.yani aykkabı gözükmeyecek diye bir durum yok..fil paça ne midir,önden ayakkabı burnu gözükmüyorsa fil ayağı gibi durur pantolon.mutlaka ayakkabı burnu gözükmelidir.kısa paça olursa çirkin olur ama uzun olursa daha da çirkin olur.
basit giyinme kuralı olarak,dar ve bol beraber kullanılır.mesela dar bir jean üzerine bol kazak tshirt hırka olabilir,ya da tam tersi flare ya da bol paça jean ile de dar üst uygun düşer..
tabii tarz meselesidir,sizin gibi uzun boylu olup da ,bol ve bolu kombinleyip yakıştıran insanlar da var.ama çok salaş bir görüntü olacaktır.

ben flare seviyorum ancak sadece tek modele bağlı kalınmamalı da diyorum..dolabınızda boru paça ya da skinny de olmalı..size yakışacağı için söylüyorum.
mesela skinny jean ile babet size çok yakışacaktır.

yazacağım çok şey var,sığmaz buralara,sormak istediğiniiz bişey olursa cevap vereyim ..):

aa çok ilginç herkes ayakkabı görünmesin diyor,şaşırdım..fotolardakiler de fil ayak olmuş bu arada..yapmayın kızlar,ayakkabının burnu mutlaka görünmeli..

İspanyol paçayı kombinlemek biraz sıkıntı olabilir ama geniş paça giyebilirsin, mavi nin molly adında bir modeli var, her şeye uydurabiliyorsun ancak paça boyunu iyi ayarlamak gerek.

Diğer taraftan gözüne ne hoş geliyorsa, içine ne siniyorsa onu giy, boş ver milleti kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.İspanyol paça moda falan değil.Bu eklediğiniz fotoğraflar google'a "İspanyol paça nasıl kombinlenir" yazıldığında çıkan fotoğraflar.Bu fotoğrafları google'da buldunuz diye moda olmuyor, modayı sevmeyebilirsiniz, ya da modaya uygun giyinmeyi doğru bulmayabilirsiniz buna bişi demem ama modayla ilgili hiçbir bilginizin olmadığı kesin.Eklediğiniz fotoğrafların hangisinde 80'lere ait bir saç var?Konu saihibini elaleme güldürmeyi düşünüyosunuz heralde.

Bir noktaya daha değinmek istiyorum.Bir şeyin moda olması ve demode olması birbirine tamamen zıt şeylerdir.Örneğin bir boru paça ya da dar paça asla demode olmaz, ama ispanyol paça demode olur.Herhangi bir topuklu ayakkabı demode olmaz, ama ugg ve hunter botlar demode olur.Yani belli dönemlerde belirli giyecekler uzun süre moda oldukları için giyilirler, ama daha sonra üstüne yeni tarzlar çıkar ve demode olurlar.

Ayrıca İspanyol paça için 67 kilo çok fazla.Benim de 186 boyunda 68 kilo arkadaşım var, üzgünüm ama iri duruyor.Kadın için ideal(maximum) kilo 55'tir, erkek için 75. Öyle bile olmasa, vücudunun orantısını bilmeden yakışır veya yakışmaz diye yorum yapamazsınız.

Mavi Jeans'in her sezon İspayol paça çıkardığını zannetmiyorum..Ayrıca çıkarsa bile bu ispanyol paçayı moda yapmaz..Zira harley davidson botlar da hala satılıyor ama moda değil..

aa çok ilginç herkes ayakkabı görünmesin diyor,şaşırdım..fotolardakiler de fil ayak olmuş bu arada..yapmayın kızlar,ayakkabının burnu mutlaka görünmeli..

ayakkabı görünmemeli..ayakkabı göründükten sonra paçanın uzun olmasının ne anlamı kalıyor?yarısı çıkmış yarısı kapalı ayağın hiç hoş bi görüntü değil..
ya kısa olsun tüm ayak çıksın ya da tamamen kapalı olsun..
ayrıca boyu daha uzun gösterir ayakkabı görünmezse..

ispanyol pacayı sureklı gıymıyorsan sorun yok arada gıyıp topukluyla veya bez bır ayakkabıylada sorun yok ama her gun hergun ıspanyolda gıyılmezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…