giyim konusundaki zevksizliğimi daha önce sizinle paylaşmıştım...

bu arada bir tüyo herkes basenim var giymiyorum yazmış

benim de basenim var O YÜZDEN giyiyorum:) ispanyol paça basen kamufule etmede önerilir kıyafet hilelerinde.

canım sen onu bunu boşver. kendine ne yakıştırıyosan onu giyin. hem bence ispanyol paça pantolonlar çok hoş oluyor. benimde var

Bu yaz çiçekli pant.,göbeği açıkta bırakan üstler de moda...onları da deneyebilirsiniz.aynı tarza takılı kalmayın.elbise giyin ,etek giyin cıvl cıvıl.önümüz yaz malum...😜

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

boylarimi z ayni sayilir bnde 176:) bence zevksiz odugunu sakin dusunme .neguzel boyun uzun fizigin super.eminim manken gibisin.valla benim ispanyolda var dar paca pant.da var.hicte "ayy su modaymis gidipaliyim dedigim hic olmadi..ve arkadas cevrem olsun ablamlar olsun zevkimi cok begenirler.ve bi animvar..bundanbikac yil once bi arkadasim "esra vallaarkadasim olmasaydin seni kiskanirdim "demisti.

kisaca sakin amasakin millete gore yapmahic biseyi.sadece kiyafet icin demiyorum.sen kendini nasil mutlu hissediyosan sana o yakisir..

boru paca cok orta yas uzerı bana gore kesımı

dar ve bol kesım ıspanyol yanı altına topukluyla bıde fızık varsa arkasından baktırır boyunda bence kısa degıl
ıpekyol markası ozellıkle bu ıspanyol ve dar kesımde cok ıyı

Arkadaşlar nasıl düşünüyorum biliyor musunuz ya karşıma bir erkek çıkarsa ve o adam sadece İspanyol paça giydiğim için benden vazgeçerse diye düşünüyorum erkeklerin çoğu İspanyol paça sevmiyormuş.

O zaman giyme arkadaşım dalga mı geçiyorsun? Bir erkek bir parça kıyafet için senden geçecekse geçsin gitsin zaten. Hamileliği, hastalığı var pijamayla temizliği var. O zaman bırakıp gidecek mi yani?

İşte bu yorumunuza gerçekten çok üzüldüm. Bir konuya cevap yazdığım için ilk defa zaman kaybı yaşadığımı hissettim.

Bu kadar insan bunun için mi dil döktü yani. Hayatınızı erkeklerin sizi beğenip beğenmemesi üzerine yaşarsanız kaybeden siz olursunuz. Kendiniz gibi olun yahu, kıyafetim yüzünden beni istemeyecek adam hiç istemesin daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…