- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.İspanyol paça moda falan değil.Bu eklediğiniz fotoğraflar google'a "İspanyol paça nasıl kombinlenir" yazıldığında çıkan fotoğraflar.Bu fotoğrafları google'da buldunuz diye moda olmuyor, modayı sevmeyebilirsiniz, ya da modaya uygun giyinmeyi doğru bulmayabilirsiniz buna bişi demem ama modayla ilgili hiçbir bilginizin olmadığı kesin.Eklediğiniz fotoğrafların hangisinde 80'lere ait bir saç var?Konu saihibini elaleme güldürmeyi düşünüyosunuz heralde.
Bir noktaya daha değinmek istiyorum.Bir şeyin moda olması ve demode olması birbirine tamamen zıt şeylerdir.Örneğin bir boru paça ya da dar paça asla demode olmaz, ama ispanyol paça demode olur.Herhangi bir topuklu ayakkabı demode olmaz, ama ugg ve hunter botlar demode olur.Yani belli dönemlerde belirli giyecekler uzun süre moda oldukları için giyilirler, ama daha sonra üstüne yeni tarzlar çıkar ve demode olurlar.
Ayrıca İspanyol paça için 67 kilo çok fazla.Benim de 186 boyunda 68 kilo arkadaşım var, üzgünüm ama iri duruyor.Kadın için ideal(maximum) kilo 55'tir, erkek için 75. Öyle bile olmasa, vücudunun orantısını bilmeden yakışır veya yakışmaz diye yorum yapamazsınız.
Mavi Jeans'in her sezon İspayol paça çıkardığını zannetmiyorum..Ayrıca çıkarsa bile bu ispanyol paçayı moda yapmaz..Zira harley davidson botlar da hala satılıyor ama moda değil..
Ohoo hangi çağda kaldın cnm tamam ben de moda manyağı biri değilim de
İspanyol paça korkunç DEMODE
Bundan 10 sene önce fln bi moda olmustu ta o zmn aldın heralde hala satılıyo mu ki ya :))
Bence boru paça da diil dar paça her zmn iyidir
ben de tam tersini diyecektim canım... ispanyol paça bu yıl tekrar moda oldu... demode falan değil yani:) konu sahibine de gözün aydın diyelim... en geç 7-8 ay içinde o sana boru paça giy diyenler ispanyol paça giyecekler emin ol
ama boyun fiziğin güzele benzio... bir dar paça pantolon ve babetle de her zaman şık olabilirsin... bi tane al,dursun kenarda:)
OOO bence siz giymeyen olarak modasınıda bilmiyosunuz.ben türkiyedeyken sekiz ay önce modaydı sekiz aydad değişmedi galiba.Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.İspanyol paça moda falan değil.Bu eklediğiniz fotoğraflar google'a "İspanyol paça nasıl kombinlenir" yazıldığında çıkan fotoğraflar.Bu fotoğrafları google'da buldunuz diye moda olmuyor, modayı sevmeyebilirsiniz, ya da modaya uygun giyinmeyi doğru bulmayabilirsiniz buna bişi demem ama modayla ilgili hiçbir bilginizin olmadığı kesin.Eklediğiniz fotoğrafların hangisinde 80'lere ait bir saç var?Konu saihibini elaleme güldürmeyi düşünüyosunuz heralde.
Bir noktaya daha değinmek istiyorum.Bir şeyin moda olması ve demode olması birbirine tamamen zıt şeylerdir.Örneğin bir boru paça ya da dar paça asla demode olmaz, ama ispanyol paça demode olur.Herhangi bir topuklu ayakkabı demode olmaz, ama ugg ve hunter botlar demode olur.Yani belli dönemlerde belirli giyecekler uzun süre moda oldukları için giyilirler, ama daha sonra üstüne yeni tarzlar çıkar ve demode olurlar.
Ayrıca İspanyol paça için 67 kilo çok fazla.Benim de 186 boyunda 68 kilo arkadaşım var, üzgünüm ama iri duruyor.Kadın için ideal(maximum) kilo 55'tir, erkek için 75. Öyle bile olmasa, vücudunun orantısını bilmeden yakışır veya yakışmaz diye yorum yapamazsınız.
Mavi Jeans'in her sezon İspayol paça çıkardığını zannetmiyorum..Ayrıca çıkarsa bile bu ispanyol paçayı moda yapmaz..Zira harley davidson botlar da hala satılıyor ama moda değil..
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.İspanyol paça moda falan değil.Bu eklediğiniz fotoğraflar google'a "İspanyol paça nasıl kombinlenir" yazıldığında çıkan fotoğraflar.Bu fotoğrafları google'da buldunuz diye moda olmuyor, modayı sevmeyebilirsiniz, ya da modaya uygun giyinmeyi doğru bulmayabilirsiniz buna bişi demem ama modayla ilgili hiçbir bilginizin olmadığı kesin.Eklediğiniz fotoğrafların hangisinde 80'lere ait bir saç var?Konu saihibini elaleme güldürmeyi düşünüyosunuz heralde.
OOO bence siz giymeyen olarak modasınıda bilmiyosunuz.ben türkiyedeyken sekiz ay önce modaydı sekiz aydad değişmedi galiba.
yurt dışındada moda şuan bulunduğum yerde bayanlar bayılarak giyiyor ben dahilinde.ben moda olduğu için değilde kendime yakıştırdığım için giyiyorum.çıkın her gittiğiniz mağazada bulabilirsiniz kesin
Modayla çok yakından ilgiliyim,dünya modasını ve tüm designerların koleksiyonlarını çok yakından takip ederim!! B@rkaç kişi ispanyol paça demode demiş şok oldum sanırım hiç modayla ilgisi olmayan kişiler yorum yapmışlar çünkü biraz bile modayı takipneden biri bilirki ispanyol paça çok moda!! Fashionistaların resimlerine netten bakarsınız çok sık ispanyol paça ve topuklu kullandıklarını görürsünüz. Bknz miroslava duma,olivia palerma,chiara ferragni bla bla
Bazen ikiz olduğumuzu düşünüyorum pitirtay.
OOO bence siz giymeyen olarak modasınıda bilmiyosunuz.ben türkiyedeyken sekiz ay önce modaydı sekiz aydad değişmedi galiba.
yurt dışındada moda şuan bulunduğum yerde bayanlar bayılarak giyiyor ben dahilinde.ben moda olduğu için değilde kendime yakıştırdığım için giyiyorum.çıkın her gittiğiniz mağazada bulabilirsiniz kesin
Modayla çok yakından ilgiliyim,dünya modasını ve tüm designerların koleksiyonlarını çok yakından takip ederim!! B@rkaç kişi ispanyol paça demode demiş şok oldum sanırım hiç modayla ilgisi olmayan kişiler yorum yapmışlar çünkü biraz bile modayı takipneden biri bilirki ispanyol paça çok moda!! Fashionistaların resimlerine netten bakarsınız çok sık ispanyol paça ve topuklu kullandıklarını görürsünüz. Bknz miroslava duma,olivia palerma,chiara ferragni bla bla
yurtdışını bilemem.Türkiye'de geçen senenin modası renkli pantolonlar ve şifon çiçek desenli vs pantolonlardı
kotta da düşük bel dar paça pantolonlardı.
yurt dışında değilim ama ankaranın göbeğinde iyi semtlerinden birinde yaşıyorum.
canım miroslava duma'yı en son ne zmn ispanyol paçayla gördün?o dediğin sezon 2012 olmasın?
ay yani neyse ne istiyosanız onu giyin ispanyol paça giyip üstüne de 70 lerden kalma saç yaptırın kime anlatıyorum yakışır iyi günleeeer
Valla arkadaş bana moda konusunda bilgili olmadığın kesin demişti. Benim de bir iddiam yok açıkçası bu konuda. Camper ayakkabı ya da hunter çizme tayt üstüne uzun tunikle kış sezonunu kapattım sadece. Hiç de değişik giyiniyim diye uğraşmam.
Güzergah olarak haftanın birkaç günü nişantaşından geçmek durumundayım. Evim forum istanbulun dibinde. Çalıştığım yer istinye parkın karşısı. İster istemez aklıma kazınıyor modeller hem vitrinlerden hem de nişantaşı ve istinye parkta gezinen müthiş zevkli hatunlardan. Bu sene bu var bu sene şu var diye. Göz var nizam var yani.
İspanyol paça da geçen sezondan beri çok sık kullanılıyor. Ve ben de çok beğeniyorum. Kendime yakıştırmıyorum giymiyorum. Çünkü basenim var. Ama baştan beri dediğim gibi uygun bir kombin ve fizikle sonuç muhteşem
arkadaşlar öncelikle özür dileyerek konuya girmeliyim başkalarının sıkıntıları yanında buy dert değil ama kafaya taktım.pantolonların hep İspanyol paça.arkadaşların diyor ki dar paça giy ya da boru paça.ispanyol güzel değil.benim şimdi dar ya da İspanyol paça almam mı lazımispanyolu seviyorum sara ya da boruya hiç alışmadım .boyum 178 kilom 67.bir de İspanyol paça giyince sanki paçalarım yerlerdeki her türlü pisliği süpürüyormuş gibi hissediyorum İspanyol paça pantolonlarıma düşman gibi bakar oldum resmen İspanyol paça pant.nasıl konbinleyebilirim? şimdiden hepinize teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?