- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
neden öyle dedin ki :)
Eki Görüntüle 1022906
Bu 2013 de giydiği ispanyol paçalardan sadece biri canım :) inan ispanyol paça demode derken yeterince komik duruma düştün zaten daha fazla düşemezsinn cidden kime anlatıyosun sen modayı hahahah ??
arkadaşlar öncelikle özür dileyerek konuya girmeliyim başkalarının sıkıntıları yanında buy dert değil ama kafaya taktım.pantolonların hep İspanyol paça.arkadaşların diyor ki dar paça giy ya da boru paça.ispanyol güzel değil.benim şimdi dar ya da İspanyol paça almam mı lazımispanyolu seviyorum sara ya da boruya hiç alışmadım .boyum 178 kilom 67.bir de İspanyol paça giyince sanki paçalarım yerlerdeki her türlü pisliği süpürüyormuş gibi hissediyorum İspanyol paça pantolonlarıma düşman gibi bakar oldum resmen İspanyol paça pant.nasıl konbinleyebilirim? şimdiden hepinize teşekkürler.
biz 2013'te değiliz bu bir..
ikincisi pardon kıymetli moda ikonu..
üçüncüsü de o fotoğraf çektirdi diye moda mı oluyo?
sen paris hiltonsun biz hilal cebeci..kimiz neyiz ki nerden bilebiliriz senin karşında..
ben acınası ve zavallı tek kıyafet olarak çarşaf giyen biri olduğum için ne moda bilirim ne de giyinmeyi..
senin seviyene inip muhattap olamicam daha fazla şu yazdığınla kendini, yaşını ve durumunu kanıtladın zaten, ayrıca ben orda sana yazmadım
üstüne atlayıp cevap veren sensin..
sen gülmeye devam et kendi kendine by..
Eki Görüntüle 1022906
Bu 2013 de giydiği ispanyol paçalardan sadece biri canım :) inan ispanyol paça demode derken yeterince komik duruma düştün zaten daha fazla düşemezsinn cidden kime anlatıyosun sen modayı hahahah ??
Herkesin zevki ve görüsü farkli olabilir, bu ne basit ve seviyesis yazi, pes dogrusu.
15-16 yas kizlar kavgaya atlar ya onun gibi, hic yakismiyo bir bayana.
Canım biraz google görselden araştırsan çok hoş şeyler bulursun bi kere yüksel bel ispanyol paça pantolonları kısa bluzlerle topuklularla kombinle sen şaka mısın boyunda var mis gibi , kimseyi dinleme , dar paça da moda olabilir ama arkadaşların nasıl ispanyol paça demode dedi bilemedim bi instagram hesabı aç ve bak taytları bile ispanyol paça yapmaya başladılar 2-3 gün önce sinem kobal yurtdşında bi defileye giderken giydi sanırım artık çok moda blogu var bence renkli bluzlar kocaman gösterişli kolyeler alarak işe başlayabilirsin
yorumlar sayesinde gayet kadın platformunda oldugumu her cumlede hissettim, sacını basını yolucam senin gibi bir cumle ile devam edecegiz sanırım.
yahu bu kadar ciddiye almayın alt tarafı bir pantolon
hem yakıstırıp giyeni de var, konu sahibi ben cok seviyorum ama bana guluyorlar kucuk dusuruyorlar dememis ki... arkadasları degisiklik yapmasını oneriyor ama o kendini oyle rahat hissetmedigi icin bir de buraya yazayım demis ve yalnız olmadıgını gordu, abartmanın ne alemi var bu konuyu?
hem iconcan olmak zorunda degil ki kimse. konu sahibinin oyle bir hevesi olsa sanırım moda bolumune acardı konuyu...
Tatlım birincisi çarşaflıları niye aşağıladın konuyla ne alakası var anlamadım?
Diğer ikincisi miroslava duma ne zaman giymiş diye miroslavayı ölçüt kabul ettin diye onun fotografını ekledım şimdide o giymişse nolmuş yani diye kendinle çelişip komikleştin..
Üçüncüsü hilal cebeciyide niye aşağıladığını anlayamadım onunda konumuzla ne alakası var?
2014 ün 3. Ayındayız canım tarihlerin farkında değilsin heralde bu senede çok moda ama kalkıp senin için bu senenin resimlerinide eklicek değilim onada sen açıp bak hem moda hakkında bir iki birşey öğrenmiş olursun..
Bu kadar saldırman senin ciddi derecede kendini sevmediğinin,aşağılanöış hissettiğinin ve değersis hissettiğinin bir göstergesi ama bu durumun benimle ilgisi yok şuan hissettiklerin senin iç dünyana ait bugünkü durumla ilgisi yok öfke terapisi öneriyorum
Sana gülüyorum yazmamın sebebi gidin demode saclarla dolaşın siz kimsinizki size anlatıyorum tarzı haddini aşan cümleler kurmandı.itinayla haddin bildirildi :) sevgiler yine bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?