magazada çalışanlar genelde spor giyiniyor sende spor tarzda ama şık giyin git derim bence....
spor giyin ama sık ol
canvas tarzı bi pantol spor bi gömlek
babet yada spor ayakkabısı olabilir benim fikrim bu
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz.
Satış elemanlığı mı? yada muhasebe gibi bir işmi?
Satış elemanlığıysa tamam spor olun ama salaş a kaçmasın,
Ama muhasebe gibi bir bölümse şık ve ciddi giyinin.
cevabınız icin cok tesekkür ederim
satış elemanlığı icin basvuruyorum:26:
spor olayım mesela ben tunik tarzda şık bi ceket kot ve hafif topuklu kovboy tarz çizme dusunmustum
kot giymem sorun olmaz heralde
Kot pantalon ve ceket güzel bir uyum olur ama kotunuz,taşlanmış,işlenmiş,yırtılmış olmasın sade bir kot seçin.
İnş işi alırsınız
işlenmiş ve yırtılmış degil sade yani koyu tarzda abartısız bi kot secerim
yalnız topukluları giyicem gorusme oldugu icin umarım spor giyinemiycegimi dusunmezler
fazla karamsarım sanırım
inş alırım ön görüsme dedi bakalım:26:
Sakin ol bence topuk boyuna bakıp bu kız kot satamaz demezler emin ol.
Kendine güven en önemlisi bu diksiyonu düzgün tut e nede olsa satış yapacaksın inan bunlara daha dikkat edilecektir.
Unutmadan güleryüzlü olamayıda unutma :86:
demezler demiben heyecan yaptım sanırım
neden biz falan der heralde:26:
evet güleryüz güzel bi diksiyon ve kendine güven ve güzel bi görüsme umuyorum
yardımların icin cok sagol:13:
yarın sabah yani öglene dogruSakin ol olmazsa bile sen onları değil onlar senin gibi bir elemanı kaybedecekler böyle düşün
Kendine güven ve inan
Güzel haberlerini bekliyor olcağım göüşme ne zamandı?
Karsımdaki insan fazla ciddiyse enerjimi nasıl yansıtırım bilemiyorumcanım bende giyim mağazasında bir süre yöneticilik yaptım ve personel alımlarıyla ben ilgileniyordum. bizim mağazamız büyük bir mağazaydı. spor ve klasik tarzlar bir aradaydı yani.
satış temsilcisi pozisyonunda işe başvuruyor olduğun için şunu söyleyim, biz öncelikle güleryüzlü, pozitif ve enerjik görünen arkadaşları işe alıyorduk. giyimin spor yada klasik olması çok da önemli değil yani. kendini nasıl iyi hissedeceksen o kıyafetle git. giyimin kendine güvenini yansıtır. başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?