Kizlar kocaman yurekli cok iyi bir erkek arkadasim var :)))benim sorunum su hic duskun degil giyime falan bende aksine evde ayakkabilarima bakinca misafir mi var derler o derece ozenliyim sevgilimde bir o kadar salas..bir kac seyi var almaz da oyle donup dolasip giyer.ayakkabim eskimeden alamiyorum ayakkabi dedi bana.sasirdim.cimrilik mi var dicem 2 yildir onuda gormedim hic.isi falanda cok iyi alamamayi dusunmuyorum bile :) ama farkinda herhalde ki sen duzelt beni benim babamda boyleydi falan diyo.sizin esiniz sevgilinizde de var miydi bu ? Nasil toparlanir bu yastan sonra :)
Uzak iliski yurutuyoruz her zaman vaktimiz olsa :)
Citlatmak ne kelime cok ozensiz gelmisti bir kere ayda 1 gorusuyoruz kalkma yataktn gelmis ben baya ileri bile giderek soyledim sonra kendimden cok utandim yaherkesin kendini mutlu hissediş şekli farklıdır.. cimrilik olduğunu sanmıyorum adam öyle bir ihtiyaç hissetmiyor demek ki..
sanırım siz ufaktan çıtlatmışsınız ki beni düzelt demiş.. ben böyleyim işine gelirse dememiş ..
Citlatmak ne kelime cok ozensiz gelmisti bir kere ayda 1 gorusuyoruz kalkma yataktn gelmis ben baya ileri bile giderek soyledim sonra kendimden cok utandim ya( ama ondn sonra daha toparladi :))))
Benim kocam da oyleEvlenince zamanim olur ona illaki dimi:)
Yaaaa :)) gecen gomlek alayim dedim gittim baya para bayildim xl olmadi adama ahahah :)) ben biraz eririm girerim ona diyo benimkininde oyle valla canim yandi :))) bundan sonra evlenince alma karari aldim haha :)Benim esim cok yogun calistigi icin cikip kendine bir seyler alma vakti hic olmamis hem bekarken hem de su an olmuyor. Evlendigimizden beri esimin tum olculerini bilirim gider onun alisverisini ben yaparim ve cok memnunuzzevkim superdir hatta musterileri arkadaslari falan hep sorar nerden giyiniyosun, seni kim giydiriyor, evlendin canina can kattin falan diye soylerler ) Boyu da uzun kilosu da yerinde ve sportik olunca tam manken gibi oluyo masallah. :))
Kizlar kocaman yurekli cok iyi bir erkek arkadasim var :)))benim sorunum su hic duskun degil giyime falan bende aksine evde ayakkabilarima bakinca misafir mi var derler o derece ozenliyim sevgilimde bir o kadar salas..bir kac seyi var almaz da oyle donup dolasip giyer.ayakkabim eskimeden alamiyorum ayakkabi dedi bana.sasirdim.cimrilik mi var dicem 2 yildir onuda gormedim hic.isi falanda cok iyi alamamayi dusunmuyorum bile :) ama farkinda herhalde ki sen duzelt beni benim babamda boyleydi falan diyo.sizin esiniz sevgilinizde de var miydi bu ? Nasil toparlanir bu yastan sonra :)
Yaaaa :)) gecen gomlek alayim dedim gittim baya para bayildim xl olmadi adama ahahah :)) ben biraz eririm girerim ona diyo benimkininde oyle valla canim yandi :))) bundan sonra evlenince alma karari aldim haha :)
Ya ben ondan kiyamiyorum normalde ciddi anlamda kokonayimdir yani arkdslarim sasirdi cogu laf bile etti onun icin ama seviyorum :) o da kendini suan birlikte olmamiza adadi cunku deli gibi calisiyo tum gun tek msj atamiyo duzeltirim umarim bende sizin gibi oluruz insallah :))Vardi tatlim hemde tamamen ayni bu anlattigin gibi vardi...
Toplasan 1 cift spor ayakkabi yazlik, 1 cift bot kislik toplam 2 cift ayakkabi... 2-3 cesit kiyafeti vardi hic bir sekilde kiyafete para harcamaz kendini ev araba mal mülk almaya adamis para biriktirmeye adamis bir adamdi benimkisi aynende böyleydi iste, Hatri sayilir geliri var fakat adam kiyafete para vermeye acirdi almazdi...
3 senelik birlikteligimizde bir gardrop kiyafet bir ayakkabilik ayakkabi aldirdim ona ve hepte kaliteli seyler aldirdim adi bir sey asla almaz zaten o huyunu cok seviyorum...
Bu tamamen senin elinde ben giyime cok önem veririm kiyafette uyuma kaliteye önem veririm benim yanimda paspal olanida pek yanimda tasiyamam...
Bunu Nasil yaptigima gelelim...
Örnegin bu hafta sonu disari cikicaz diyelim, ihtiyaca göre mesela askim senin bir cift bota birde monta ihtiyacin var bu hafta hazir disari cikicaz bakalim sana bir seyler diyorum o da diretiyor hayir benim kiyafetim var gerek yok diye disari ciktigimizda ben onu magazaya sokuyorum bakariz gezeriz tamam almayiz diyorum giriyoruz ve bir sey begeniyorum onun zevkini ve begenecegi seyleri cok iyi biliyorum hemen bedenini istiyorum satis elemanindan ve üzerine giydiriyorum üzerine giydigi an eger begendiyse kendine yakistirdiysa birazda israr ediyorum cok yakisti cok güzel diye tamam sen begendiysen alalim o zaman diyo ve aliyo...
3 senedir hep boyle yaptim güzel bi kombin yapip onunda zevkine hitap ettigim zaman aliyor...
Benimkinde birde şöyle bir huy var kaliteliyse ve giydigi kiyafetle kendisini yakisikli hissediyorsa hemen aliyor :))
Simdide evlendigimizde kaliteli yasiycaz kaliteli giyinicez kaliteli seyler alicaz ben bunun icin calisiyorum senin icin ailemiz icin calisiyorum diyor yani o da alisti artik :))))
Aliyorum yavas yavasta az o da ozensiz istiyorum umrunda degil.kitap ver onune aksama kadr okusun :)))) dis dunyaya dosyal medyalara kapali bir tur ornegi kendisi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?