Giyim sorunu

Aynen benim esim oyleydi. Cinrilikten veya maddiyattan degil umursamadigindan. Nisanliyken yavastan birseyler almaya basladim. Evlendikten sonra daha sik almaya basladim. Suan "haftasonu gidelim de bana kazak alalim 2 tane" diyebilecek kivama geldi artik alisti kendine birseyler almaya.
 
En azindan karisma dememis duzelt beni demis tebrik ettim
 
Aliyorum yavas yavasta az o da ozensiz istiyorum umrunda degil.kitap ver onune aksama kadr okusun :)))) dis dunyaya dosyal medyalara kapali bir tur ornegi kendisi :)))
Bulmuşsun da bunuyorsun be.
Benim eşimde abimde bu cinslerden. Kendine alışveriş yapmaktan hoşlanmazlar. Huy meselesi. Şöyle düşün her cinsten ama bir adet ayakkabıdan fazlasını almazlar. Sorarsan bu kadar ihtiyacım var derler.
Kısca bu modellerden çok yok artık kıymetini bil.
Ha tabi senin isteklerinden kısmıyorsa tabi
 
Simdilik sorun yok :)
 
Ne güzel rahat insanları hep çok sevmişimdir.İnsan temiz olduktan sonra aynı kıyafeti her gün giyse yine sorun değil benim için.
Ben cok sorun yapiyorum bazen yanyana olsak belkide problem degl ama ayda yillda gorusuyosun ozensiz gorunce sen gunler once kiyafetlerni almis hazirlamssn :)
 
XXL giyiyor olmasının sebebi muhtemelen göbek ki konu sahibi siz de göbeği olduğunu söylemiştiniz. Mevzu boy falan değil, kalıplı olmak falan da değil, göbekten dolayıdır o. Burada o kadar tartışmışsınız falan da o yüzden söylüyorum. İsterse dünyanın en şişman adamı olur siz onu öyle sevdikten sonra bişey farketmez.
 
Rahat birak adami ya.Herseye mudahil olmayin bu kadar.evde topuklu ayakkabimi giysin.
Eskimeden ayakkabi almayanlarda hayatta en takdir ettigim insan tipi.degistirip doyumsuz hale getirmeyin
 
offf olmaz mı aynı biz hala zor bela düzelttik konuşa konuşa geçen yanımda gömlek giysene dedim yine kızdı beni beğenmiyon mu diye napim derdim bu olsun dedim ben de .... bu arada bizde bir de ter kokusu vardı kievlere şenlik zorrr bela düzlettik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…