2 yildir diyo da daha bir kez ciktik :)) gerci uzak iliski yurutuyoruz cokta vaktimiz olmadi ama ilginc geliyo bana cevremde hep arkdslarim farkliydiSen düzelt beni demiş, daha ne olsun? Beraber alışverişe çıkarsınız.
Konuyu anlamadimiz sanirim karismak sinir koymak degil degil konuAdam öyle mutluysa sorun ne?
Sana karışılmıyorsa sende karışmamalısın, herkes istediği gibi dolansın.
Evlenince zamanim olur ona illaki dimi:)beraber alışverişe çıkın yeni bir gardrop yap zevklice adama
Evlenince olur illaki dimi:)
Aliyorum yavas yavasta az o da ozensiz istiyorum umrunda degil.kitap ver onune aksama kadr okusun :)))) dis dunyaya dosyal medyalara kapali bir tur ornegi kendisi :)))Herkes herkesin ne giydigine cok dikkat ediyor. Bende olsam yanimda şık bakımli birini isterim.
Ama aliskanligi oyleymis pinti degilmis. Siz nagazalari gezin bos vaktinizde begendgnz urunler olunca sevgilinizide goturun ortak begendiginiz kiyafetleri satin alin.
Benim eşim evlenmeden önce hiç özen göstermezdi kıyafetlerine tek tük alır paralanana kadar giyerdiKizlar kocaman yurekli cok iyi bir erkek arkadasim var :)))benim sorunum su hic duskun degil giyime falan bende aksine evde ayakkabilarima bakinca misafir mi var derler o derece ozenliyim sevgilimde bir o kadar salas..bir kac seyi var almaz da oyle donup dolasip giyer.ayakkabim eskimeden alamiyorum ayakkabi dedi bana.sasirdim.cimrilik mi var dicem 2 yildir onuda gormedim hic.isi falanda cok iyi alamamayi dusunmuyorum bile :) ama farkinda herhalde ki sen duzelt beni benim babamda boyleydi falan diyo.sizin esiniz sevgilinizde de var miydi bu ? Nasil toparlanir bu yastan sonra :)
Dogru diyosunuz oyle gercektende eski bir telefonu var mesela ben akilli telefona karsiydimda bunu aldik iste diyo sasiriyorum biz alismisiz bazi seyleri tuketiyoruz belki ama cevre bunu gerektiryo ne bilyim bir yerden bir sey alirken bile dikkt edin cok sıksaniz nasil ilgileniliyo paspal gununuzdeyseniz dusunun ne yazik ki aci ama gercek :)Demek azla yetinee bilen bir kisilige sahip günümüzde kaybedilmis bir özellik bu zamanda insanlar olan esylarin ustune esya kiyafet alip nereye koyacagini şaşiriyor .. Bir taraf harciyorsa diger tarafin tutmasi iyidir ... Degistirmeye calismayin yada siz biraz sevgilinize kiyafet hediyesi alin.
Ay insallaj canim ya :)Beni düzelt demiş ne kadar güzel.Önem veriyor ve tipik öküzlerden değil.Paylaşımcı hem.Yaşa bakmaz bu işler,gayet de hoş olur.
O kadar olmasada biraz toparlansin istiyorum universite hayatinin vermis olduhu bosvermislik ve suanda yalniz yasamanin getirileridir umarim :)))Benim eşim evlenmeden önce hiç özen göstermezdi kıyafetlerine tek tük alır paralanana kadar giyerdi
benimle evlendikten sonra benden çok almaya başladı 60-70 tane pantolunu var mesela
sayamadığım kadar ayakkabısı
Uzak iliski yurutuyoruz her zaman vaktimiz olsa :)Maaşını aldığında çıkın alışverişe iki kombin yapın ceketten ayakkabıya kadar.
Belki bu farklılık hoşuna gider devamını kendi getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?