- Konu Sahibi masumprenses
-
dikkat etmezsen çamaşırın belli olur geneldeyerimsenibenya beyaz giyince ne oluyo ki ne var yani beyazda
Bi erkek sevgilisine ''erkekler senin hakkında manyak bişey insanı delirtiyo''nasıl der anlayamıyorumOnlar onu derken ''ay evet haklısın gerçektende öyledir'' deseymiş bari.Hay Allahım klava:
yaa kızlar sevgilim benim kıyafetlerimi beğenmiyo dar olmayacakmış beyaz renk giymeyecekmişim açık saçık giyinmiycekmişim yaa giydiğim tshirtlere bile kızıyo açık diyo yakası boğazımı kapatacakmış geçen gün giydiğim tshirte bile dekolte dedi yaa hiç dekolte görmesem yutucam hiçte abarttığı kadar açık değil beyaz rengede takıntılı gibi bişiy ama sadece benim üzerimde beyaz pantolon yada tshirt giydiğimi görse köpürüyo hiç yakışmamış güzel olmamışsın vs şeyler diyo bende sinirleniyorum ama benim tarzımı, giydiklerimi herkes çok beğenir yakıştırmayan kimse olmaz ama o istemiyo akşam hani seni herkes beğeniyodu erkekler senin için hiç giyinmesini bilmiyo diyolar dedi.Bende beğenmesinler banane onlardan onlar içinmi giyiniyorum ki dedim bişiy demedi ama bi kaç ay önce erkekler senin için manyak bişiy insanı delirtiyo diyolar diye kızmıştı neden böyle dedi şimdi gerçekten kendimi çok rüküş hissettim:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?