Giyim tarzım dert oldu :(

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
yaa kızlar sevgilim benim kıyafetlerimi beğenmiyo dar olmayacakmış beyaz renk giymeyecekmişim açık saçık giyinmiycekmişim yaa giydiğim tshirtlere bile kızıyo açık diyo yakası boğazımı kapatacakmış geçen gün giydiğim tshirte bile dekolte dedi yaa hiç dekolte görmesem yutucam hiçte abarttığı kadar açık değil beyaz rengede takıntılı gibi bişiy ama sadece benim üzerimde beyaz pantolon yada tshirt giydiğimi görse köpürüyo hiç yakışmamış güzel olmamışsın vs şeyler diyo bende sinirleniyorum ama benim tarzımı, giydiklerimi herkes çok beğenir yakıştırmayan kimse olmaz ama o istemiyo akşam hani seni herkes beğeniyodu erkekler senin için hiç giyinmesini bilmiyo diyolar dedi.Bende beğenmesinler banane onlardan onlar içinmi giyiniyorum ki dedim bişiy demedi ama bi kaç ay önce erkekler senin için manyak bişiy insanı delirtiyo diyolar diye kızmıştı neden böyle dedi şimdi gerçekten kendimi çok rüküş hissettim:gitme:

Son düzenleme:
cok kiskanmis sevgilin seni belli ki.
ama bence taviz verme.. nasil istiyorsan oyle giyin..

kusura bakma böle baslarsaa devaminida getirir sonra yok etek giyme yok makej yapmaaa......bilemiorum ben tamül edemezdim acikcasiiii.....sinir olurum ölee insanlaraa

sevgilin erkekler senin için şunu dedi bunu dedi nasıl diyebiliyo bunu nasıl örnek gösterebiliyo onlara senin hakkında tek söz ettirmemesi lazım bu davranısı çok garip

Son düzenleme:
takıntılı sanırım:)amaaaaaa ben bukdr karışmasını istemem tamam begenmedigi olursa sölesin ama her giydiginede bahane bulması saçma:)valla ben daralırım söyleyeyim bukdrrr söylemesineee...
bu arada şu cümleye sinir ldum şahsen "erkekler senin için hiç giyinmesini bilmiyo diyolar"bana o lafı deseeee varyaaa agzının üstüne geçirmiştim...

Son düzenleme:
Beyaz pantolon tanidigim erkeklerin neredeyse %100´ü icin sorun halinde..
Üstüne uzun birsey cekmedigin zaman dikkat cekici oldugu icin hak veriyorum erkek arkadasina..

Ama yok yakan acik, yok bogazli giyineceksin.. Sirf sözüm gecsin diye yaptigi triplere boyun egme..
Ardi sirasi kesilmez sonra..
Sen yerine göre,usulünce giyinmesini bildikten sonra sorun yok :lepi:

ya 1 senedir kızıyo giyinişime bende beni herkes böyle beğeniyo dediğim için benim diğer erkeklere karşı ilgimi ölçmek için dediğine eminim çünkü daha önce sürekli ayrılırdık beni dinlemiyo bari öyle diyeyim diye öyle demiş olabilirmiş arkadaşlarım böyle düşünüyolar benimde kafam karıştı ama mantıklı çünkü onu dinlemiyorum bu konuda benim yüzümdende kaç kişiyle kavga ettimişti bu yüzden yani bana öyle diyenlere dalıyomuş hemen

Bi erkek sevgilisine ''erkekler senin hakkında manyak bişey insanı delirtiyo''nasıl der anlayamıyorum Onlar onu derken ''ay evet haklısın gerçektende öyledir'' deseymiş bari.Hay Allahım klava:

Bi erkek sevgilisine ''erkekler senin hakkında manyak bişey insanı delirtiyo''nasıl der anlayamıyorum Onlar onu derken ''ay evet haklısın gerçektende öyledir'' deseymiş bari.Hay Allahım klava:

katılyorumalkisalkisalkis

Anlayamiyorumki bu erkekleri.....madem giyim tarzini acik buluyor ters buluyor ne diye giyim tarzi böyle olan bir kizla cikiyorki?

Gitseydi kendine bu konuda ona uyan bir kizla ciksaydi....

Vallaha güzelim nikahli kocan degil nisanlin degil...bence sakin taviz verme...lmaz:

Baştan koy tavrını
Bugün pantolona laf eden,yarın etek boyunuda kendi belirler.
Çok sinir bir durumlmaz:

kişilerin yetişme,aile ve yaşayış tarzları farklı olabilir
bazıları bunları kale bile almazken bazıları için problem olabiliyor
eğer onu seviyorsan onu değerli buluyorsan istediklerine uyarsın
yada ne kadar sevsende bunlar bana uymuyor yapamıyorum deyıp ayrılırsın
bu senin hür ve özgür iradenle vereceğin karara bağlı
sevgilin seni kıskanıyor canım
içindeki çamaşırı belli ettiği içinde beyazı sevmiyorlar
ne yalan söylim eşi veya sevgilisi böle giyipte karışmayan erkek yoktur heralde
bunu daha usturuplu bi şekilde söyleyebilirdi belki
ayrıca sevgilinizin arkadaşlarıda iğrençlermiş
insan arkadaşının sevgilisi için nasıl böle şeyler söyleyebilir
resmen kavga sebebi bu sözler
hakkında hayırlısı olsun canım

Erkekler kıskanır güzelim.. Ama seni değiştirmeye çalışması da yanlış... Nasıl görüp beğendiyse o şekilde kabul etmesi gerekir.. Bunu kendisine izah etmelisin bence..
Tabii haklı olabilir bazı konularda.. mesela bende beyaz pantolon giymeyi tercih etmiyorum toplumumuz o kadar cahil ki ne var diyemiyorsun işte... Giy çık dışarı açıkta bir yerin varmış gibi bakıyorlar..
Sen elbet kendine yakıştırdığını giyeceksin ama bazı konularda ona da hak vereceksin..
Siz bence orta yolu bulun.. Sonuçta erkek arkadaşın başkaları sana baksın istemiyor. Gayet normal erkeklerin çoğunda bu var..
Yapacağın tek şey orta yolu bulmaktır...

Nasil alistirirsan öyle devam eder..
Hic dinleme giyme diyorsa giy karismasin..
Hic hoslanmam böyle kisitlamalardan :umursamaz:

valla bana cok tuhaf geldi yazdiklarin tatlim :/ o nasil sevgiliki erkekler hakinda soyle dusunuyor boyle dusunuyor diye sana bilgi veriyor cok sacma !! sence bi sevgilinde birtakim tuhafliklar yokmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…