Giyim tarzım dert oldu :(

senn hakkında yorum yapanlara agzınn payını verememş mi...

valla bana da sevgilim diyo beyaz pantolon giyme,topuklu giyme,straplez giyme giymee mee mee akannehir
artık takmıyorum valla
bi daha mı gelcen dünyaya canm yaa giy çık verme tavizi erkek milletine lmaz:
kendini de rüküş hissetme,kıskanmış seni :jeyyar:

cnm sakin taviz verme verirsen bu sefer iyice sıkar seni bi bakmışsın kapanmanı istiyor.benim sevgilimde öyle giyme filan diyor ama ben giyiyorum açıkta giyinirim onane daha 18 yaşındayım istediğimi giyiyorum bir iki kez söyleniyor sonra susuyor.erkekler böyle zaten kendi sevgilileri giyse olmaz millet bakar çünkü ama mini etekli bi kız geçse önlerinde ayı gibi bakarlar lmaz:

İstediğin gibi giyin
Hiç taviz verme..
Ailenin karışmadığı giyimine erkek arkadaşınmı karışacakmış..
Zamanında benimde eski dangalak erkek arkadaşım öyleydi
Her giydiğime karışırdı..
Ne paspalcı bir kızcağız olmuştum..:a015:
Kimse beğenmezdi beni..
Sonra yarattığı eseri o da beğenmedi..
Zamanla bende..
O yüzden hiç bir erkeğe taviz vermiyeceksen
Sen nasıl istiyorsan öyle giyin..
Sen tavrını koydukça o da zamanla giyimine alışır..

Bak işte buna katılıyorum.İlk başta süslüsün püslüsün güzelsin diye aşık oluyorlar elde ettikten sonra da kıskançlık adı altında seni çirkinleştirmeye çalışıyorlar.Ben de saf gibi boyun eğmiştim dediklerine ve komplekse girmiştim resmen süslü püslü güzel kızları görünce :sinifsinif:

Moralini bozmak gibi olmasin ama....

Esim benim kiyafetlerime pek karismaz, hatta neredeyse hic karismaz...
gerci bende cokda acik giyinen birisi degilim....ölcülü bir sekilde yani...

Esime sormustum bir kere....etrafimizdada böyle bir tanidik oldugu icin...
Dedim bazi erkekler neden bu kiyafet konusunu bu kadar abartiyor...
En ufacik seylere kiziyor...

Oda dediki o erkekler kendileri öyle (en ufacik seyde olsa) giyinen bayanlara bakiyorlarda ondan dedi...
Bilmem anlatabildimmi dedi...şakkıdı

Hakli...!

seni kıskanıyo demekki benim de eşim beyazı ve kırmızıyı yasaklamıştı: /

yanı kısı kendınden bılır ıste..kısıtlamalarının cogunun sebebı bu zaten..kendılerı beyaz pant gıyen bırıne bakarlar snr kız arkadasına gıydırmezler..
walla benım de umrum degıldır zaten karısmaz da bazen abuk bı yere suslenesım gelır abartmıssın alt tarafı yemege gıdıoruz der o kadar :) sen de tavız verme bu konuda snr arkadasların da dedıgı gıbı bı anda kendı begenmez olursun snr o da senı begenmez olur...

Yaa canım ,bu arkadaşın iyi diyo hoş diyoda neden bu erkeklerin senin hakkında yanında yorum yapmalarına izin veriyor onu anlamış değilim..

hiç uğraşamam böyle erkeklerle sende uğraşma
tekmeyi at gitsin hangi çağda yaşıyor onun beyninimi yıkamışlar bir yerlerde
cemat felan olmasın ,

tez evel ayrıl kafayı yemeden

camur at izi kalsın hesabı takılmıs
kıskanclıgından catlamısta patlamıs
kendi istedigini yap seni seviyorsa
oldugun gibi sevsin cunku gercek sevgi oo

Bir an önce ayrıl,gitsin kapalı bir hatun bulsun.Hiç sevmediğim erkek tipi maço,kıro..böyle seni koruduğunu zannediyor bence kendine güveni olmayan kavga çıkarmak ,seni o an mutsuz edip keyfini kaçırmak istiyor.Evlenince başına bela olur,şimdiden ayrıl...

Sadece senin yazini okudum yorumlara hic bakmadim bile. Ama hazir sevgiliyken birak sen onu... acik net... kiyafete karisan adam helede bu boyutta karisan adam yok annemmmm ömür boyu çekilmez. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…