- Konu Sahibi masumprenses
-
ya 1 senedir kızıyo giyinişime bende beni herkes böyle beğeniyo dediğim için benim diğer erkeklere karşı ilgimi ölçmek için dediğine eminim çünkü daha önce sürekli ayrılırdık beni dinlemiyo bari öyle diyeyim diye öyle demiş olabilirmiş arkadaşlarım böyle düşünüyolar benimde kafam karıştı ama mantıklı çünkü onu dinlemiyorum bu konuda benim yüzümdende kaç kişiyle kavga ettimişti bu yüzden yani bana öyle diyenlere dalıyomuş hemen
sevgilin erkekler senin için şunu dedi bunu dedi nasıl diyebiliyo bunu nasıl örnek gösterebiliyo onlara senin hakkında tek söz ettirmemesi lazım bu davranısı çok garip
sevgilin erkekler senin için şunu dedi bunu dedi nasıl diyebiliyo bunu nasıl örnek gösterebiliyo onlara senin hakkında tek söz ettirmemesi lazım bu davranısı çok garip
Benimde bekarken çıktığım birisi rujumun rengi ve üzerimdeki tişörtle ilgili yorum yapmıştı..
Nişanlanınca rujuna karışırım,bodyne karışırım,çalışmanı istemem falan diye..
Fazla uzatmadan bitirdim..Zaten nişanlanınca diye söze başlayınca sinir oldum,benim fikrimi soran yok..
Direk nişanlanacak yaniiii..
Sana ters gelen yasakları falan varsa ,düşün derim..
:roflol::roflol::roflol:nartık evinin kadınıı çocuklarınınnn nanası nolacaksın.. nitiraz istemem hulenn şakkıdı :ecrin_bebek:
Akşamda benim ki beyaz eşorfmanın altına neden beyaz çamaşır giymişim diye kızdı.
Bende tamam bi dahakine kırmızı giyerim dedim . o da bana bişi dedi ama söylemem :kedi::kedi:
Akşamda benim ki beyaz eşorfmanın altına neden beyaz çamaşır giymişim diye kızdı.
Bende tamam bi dahakine kırmızı giyerim dedim . o da bana bişi dedi ama söylemem :kedi::kedi:
Eşimde beyaz pantolonun altına ten rengi şort giymeye kızıyor..Don yokmuş gibi duruyormuş..laelaelaelaelae
Aslında beyaz keten pantolonun altına,dediğin gibi kırmızı g-string giyeceksin de..neyseeee :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?