- 18 Şubat 2010
- 16.398
- 20.124
- 923
- Konu Sahibi lou salome
-
al benden de o kadar!!Ay ben bu toplumun değer yargılarına tukureyim ya.
İngiltere..ve burda yasak değil..Peçe bazı Avrupa ülkelerinde yasaklandı sen hangi ülkedeydin ??
Kim ne derse desinSen anayasaya aykırı konuşuyorsun aslında bu suçtur bunu bil ..
Arkadaşlar bu sizin dediğiniz üniversite bitirmemiş ama kendini geliştirmiş ultra kültürlü insanlar nerede ya?
Ben hiç rastlayamadım.
Sen anayasaya aykırı konuşuyorsun aslında bu suçtur bunu bil ..
Fransada galiba yasak ..İngiltere de çok azınlık yada turist olabilir ..İngiltere..ve burda yasak değil..
Kadına bakış açısı nasıl peki?Benim dedemin abisi birisi pray.. dedem universite mezunu olsa da abisi okumamış.
Ilkokul mezunu oldugundan da emin degilim hatta :) ama okumayı arastırmayı sever. Bir yere giderse tarihi hakkında bilgi edinmeyi sever. Kimler gelmis ne yapmis sonra kimler gelmis vs vs..
Siyasetle ilgilenmeyi de sever ama parti bazında değil de daha cok yönetim şekli üzerinden komunizm sosyalizm... yahut benim bilmedigim baska siyasi terimlerle
Türkce dısında osmanlıca yazıp okuyabilir. Keza 1 yabanci dili daha vardır. Bir topluma girdiğinde adab-ı Muaşeret kurallarına uyar kimle nasil muhabbet edeceğini bilir.. gibi gibi :) ki bu şekilde farkli illerde tanıdığım pek cok kişi daha var.
Yani var cok fazla ama insanlar tahmin etmedigi icin pek bu tarz muhabbete girmiyorlar ve farkında olmuyorlar. :)
Yalnız burası müslüman ülke değil. Hatta ülkenin bir dini yok.demokrasi ile yönetilen bir ülkedeyiz ben.belkide bu yüzden herkes özgür. Din dayatması yok.din ile yargilayanda yok.aynen olması gerektiği gibi.kişiler kendi dini inançlarını kişisel olarak yaşıyorlar.Evet iste bahsettigimde tam buydu
O açik kesiminde kapaliya tahammulu yok
Dogal olarakta bu karsilikli oluyor
Kapalida acik kesime saygi duymuyor
Dedimya keske herkes birbirine saygi duymayi becerebilse
Elhamdullillah burasi musluman bi ulke
Birilerinin gucune gitsede bu boyle
Hayır. Burada yaşayan binlerce müslüman var.ve yasak filan değil dediğim gibi..Fransada galiba yasak ..İngiltere de çok azınlık yada turist olabilir ..
Yanlış bir ifade kullandın .Türkiye müslüman değil laiktir ama insanların çoğu müslümandır .ülkenin devletin dini yoktur..Ulu önderimiz sağolsun Nur içinde yatsın..Tam olarak solemek istedigim ortada sen çarpitiyorsun
Musluman bi ulke seriat kurallariyla yonetiliyor demedim
Bi daha okumani tavsiye ediyorum
Ülke şahadet getirmiş de müslüman mı olmuş?
Kara parçalarının böyle özellikleri var mıymış?
Pakistanlılar var orda ..yinede nüfusa göre azınlık .Fransada daha fazla .terör eylemleri çok olunca yasakladılar ..Hayır. Burada yaşayan binlerce müslüman var.ve yasak filan değil dediğim gibi..
Gerçek anlamda tanımadığım birisi var aslında. Kim Milyoner Olmak İster'de bir keresinde yaşlı bir pazarcı teyze vardı. O kadar çok kitap okumuş ve kültürlüydü ki. O kadının üniversite bitirmediğini biliyorum. Fakat kadın bir çok günümüz üniversite mezunundan kültürlüydü.Ben de çok tanıdım, hatta ilk yorumumda onlara lisanslı cahil tanımlaması yaptım.
Ama aksini tanımadım. Gerçekten tanımadım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?