Giyimde Vazgeçemediğiniz Marka

bnde marka takıntım yok özellikle benim yaşımdakiler çok marka takıntısı yapıolar walla benimde beğenirsem üstümdede hoş durmuşsa hiç sorun diil

Marka takıntısı demeyelim de benim tarzımı yansıtan ve genelde ordan giyindiğim birkaç marka var..
Mesela mango..bodylerini kotlarını çok kullanıyorum..
Mudo Collection.. süper koleksiyonları var..bluzleri elbiseleri süper..en son bir gömlek ve bir çanta almıştım..
Biraz daha klasik giyime bakarsak ipekyol..pantolon-ceket kombinasyonlarında ipekyolda aradığımı buluyorum..
Polo dan en son geçen kış bir mont almıştım süperdi..Yani biraz da tarz meselesi arkadaslar.. Benim bir tarzım olduğu için heryerden de giyinmek mümkün olmuyor.. Ama takıntı halini hiç almadı

mavi jeans ve ltb kotları bana çok yakışıo..kazaklarımda ise belirli bir marka yok bazen collezie bazen waikiki bazen ltb bazense semt pazarları ama semt pazarları sadece yazın t-shirt alıorm ordan....

Marka da takıntılı değilim ama beğenime hitap eden kaliteli ürünleri tercih ederim her zaman.

Mesela ayaklarım çok hassastır. Ayak sağlığım için kaliteye çok önem veriririm. Hotiç'i çok beğenirim,ürünlerini çok severek kullanırım.

Giyimde ise;Bershka,Spazio ve Mango'yu beğenirim. Klasik giyinmeyi çok sevdiğim için kotlarla pek aram yok. 2 kot eteğim var ikisi de Lee markadır.

aslında belli bir süre sonra insanda takıntı oluyor.çünkü hep belli yerlerden giyindiğiniz için zevkiniz ona göre şekilleniyor ben zara yı çok severim çok zevkli yada tam benim zevkime göre mango da vazgeçilmezimdir ayakkabıda da nine west ve inciyi tek geçerim çantada da vakko

ama gider pazardan da alırım yani!!!!yakışıyormu tamam zaten hep yakışanı alırım almak için almam zevkliyimdir vesselam.................

süprizzzzzsüprizzzzz

ipekyol,machka,twist favori markalarım kumaşlar dikimi tek kelimele harika

Hiç bir zaman marka takıntım olmadı. Aynı haftalar içerisinde, gidip terkos pasajından 2 milyona ve mudodan 20 milyona tişört almışlığım vardır. Önemli olan rahatlığı,rengi, kumaşı ve dikişleridir. SEmt pazarlarından pantolon hariç her şeyi alabilirim, beğenirsen, hatta son yıllarda bazı satıcılar pazara kabin koymaya başladılar bu şekilde bir defa pantolon almışlığım da var. Vücut yapıma uygun ürünleri genel olarak LCW- Seven Hill, sadece tişört için mudo, ve de takım elbise ve elbise(sadece 2-3tane var,ama alacak olsam yine oraya giderim) Koton, ayakkabıda Nike ve Kinetix.

kotta little big kesinlikle süper ve modelleri değişik yanlış bilmiyorsam dieselle aynı fabrikada oluyormş.tişörtleride çok farklı modellerde oluyor tavsiye edrim.bunun dışında büyük şehirlerde pazarlarda da çok güzel kıyafetler olabiliyor.

marka takıntım olmadı hiç :1closedeyes:
300 ytlyi tek parçaya yatırmaktansa o parayla 10 parça alıp değişik değişik giyinmeyi sevenlerdenim :1closedeyes:
ki zaten niyedir bilmem ucuza aldığım kıyafetlerimi diğerlerinden çok daha fazla seviyorum ben fisfisfis

aman aman bir takıntım yok ancak tarzıma hitap eden bir kaç markayıda almadan yapamam
koton,polo,vena,lcwaikiki,sporda nike...

marka takıntım yok üzerime olsun yeter.Kıyafet bulmakta sorun yaşadığım için ister istemez bazı markalara yöneliyorum.Zara ve mango'da bir şeyler bulabiliyorum.Batik 'in kolleksiyonu da hoşuma gidiyor.Spor ayakkabıda nike bir de convers.Çok fazla kıyafetim olacağına az olsun ama iki yıkamada yamulmasın diyenlerdenim.Yoksa markanın ismi önemli değil.

mango-koton-hotiç-lacoste-seven hıll-park bravo-nıne west
bunlar vazgeçilmezim.ben biraz takıntıılıyım

marka takıntım malesef var bunu inkar ediyorum ama var
babamdan dolayı çünkü babamdada var
sevdiğim markalar ise
spor ayakkabıda; adidas,nike,alstar,jump
eteklerde elbiselerde; seçil,ahsen,setrems,
bluzlarda t-shirtlerde; lcw ( ama son yıllarda kaliteyi düşürdü),arslanlı,
normal ayakkabılaarda; tergan, kemaltanca, danacı ,.....
pantolonlarda; rodi,C21,exc,lee,lives,........
eşarpta; en çokta eşarplara takıntım var
aker,pierre cardin,çisil,miray,ahsen,tekbir
kaplarda mantolarda; tekbir,setrems,,,,
bu kadar geldi aklıma

arkadaşlar bende sütyene takıntılıyım ama henüz ideal markayı bulmuş degilim.bütçeme göre ten dagi ve kom arasında kalmış vaziyetteyim.bi öneriniz varsa lütfen yazın.

illa marka olsun demem.ama kaliteyi severim markayı deil.park bravo.polo garage mudo bide afrodit var penyelerini çok sever tavsiye ederim.

giyimde littlebig ayakkabıda adidas hayattaki en buyuk takıntılarım her zaman onlardan almam ama alırsam baska markalara bakmam bile...

İstediğim şeyleri hep farklı markalarda bulduğum için
alışveriş hem keyifli hem yorucu benim için
iç çamaşırlarımda mark&spencer den şaşmam çünkü
başka yerde beden sorunu yaşıyorum
ayakkabıda nine west, beta, hotiç üçünede uğramadan
asla ayakkabı almam
jean mavi jean ilk tercihimdir her zaman aynı model
pantolonu alırım
spor giyimde adidas
günlük giyimde mango, ipekyol, beymen

marka takıntım yok hoşuma gideni alırım yakışacağını düşünerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…