Giyimde Vazgeçemediğiniz Marka

koton outlet tarzıma çok hitap eden kaliteli giysileri çok ucuza alıyorum.bi de daha kalitesiz ama ilginç modelleri baycolic diye bir mağaza var ordan alıyorum:) 10-15 liraya kazaklar bluzlar elbiseler filan.

açıkca sölemem gerek ki marka takntım war :S
spor gymde tüm markalardan bikaç parçam war adidas,nike,puma
çantada mudo,asortie,roxy,accessorize
iç giyimde penti ve la senza,cicilerde accessorize :lepi:
kotda takıntım yok beğendiim her markadan alırım ama en kotta en dayanıklı diesel diebilirim
ayakkabıda diesel,inci,converse
günlük giyimde mango,zara,diesel,tommy hilfiger,mudo,bershka,stradivarious

izmirde özkanlar pazarında bershka ve stradivariosun sezon kıyafetleri oluo hemen hemen yarı fiyatına bulursam kaparım=)

Valla benimde marka takıntım yok.
Eğer beğendiysem bana yakışacağını düşünüyorsam markasına bakmaz alır giyerim...

benim jeande marka tatkındım vardır ne yalan söylim .tek giydiğim marka levis bana en çok yakışan modelleri orda buluyorum valla bide genellikle spor giyindiğim için ayakkabıda tercihim adidastır bu iki ürünün dışında ne pek marka önemli değildir benim için sırnaşık şey

jeanda lewis
spor ayakkabıda nike
kazak mango zara
kumas pantolon ipekyol gerisi pazar:))

yakışan neyse alırım giyerim:)marka takıntım yok..sevdigim neyse onu alırım markalı yada markasız:)

jean'de kesinlikle ya mavi yada levis
ayakkabıda kesinlikle adidas üst gruba pek marka takmam ne hoşuma giderse alırım..
ama aykkabılarım ve kotlarım kesinlikle kaliteli olmalı...

bende zaradan cok giyinirim cizgioleri cok güzel
ESPRIT, S.oliwer, levis ,PUMA ve kalitesine güvendigim her markayi da giyerim.

gecemedigim bir diger marka esprit
´baskada ne olsa giyerim begendiysem marka hic farketmiyor cok tuzluysa indirime girmesini beklerimkaydirigubbakcemile2

bende de belli markalar harici takıntım yok diyebilirim.aslında yakışanı alıyorum, ama jean de littlebig den asla vazgeçmem, koton , journey ve mango da sevdiğim markalardır.

marka takıntım yok her markayı alabilirim genelde klasik giyiniyorum şu markaları tercih ediyorum
gömlekte zara journey
takım elbisede journey
etekde koton
çantada mango
ayakkabıda inci ve hotiç alıyorum genellikle
spor giyindiğimdede kot levis ayakkabı nike

benimde ayakkabıda marka takıntım var spor ayakkabı haricinde giyemiyorum nike ve puma giyorum iç giyim olarakta ayyıldız ve kom

vena mudo adidas günlük giyimde tercihim
kalitesine çok güveniyorum
ipekyol ve romanda özel zamanlar için

kotta mavi ejeans
ayakkabı nıke convers ve adidas
üst olarak farketmez genelde leke ve koton

bende zaradan cok giyinirim cizgioleri cok güzel

gecemedigim bir diger marka esprit
´baskada ne olsa giyerim begendiysem marka hic farketmiyor cok tuzluysa indirime girmesini beklerimkaydirigubbakcemile2

benimde gözlüğüm çantam bluzlarım filan esprittir aamma erzurumda yok bende ist gittiğimde ancak alıyorum

Mango,tommy,QuikSilver,Lcw,Zara,Setrms ve Adil Işık ,Terra Nov
spor:Converse,Adidas..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…