Giyimde Vazgeçemediğiniz Marka

bendede marka takıntısı yoktur ama kaliteye önem veririm dolabımda pazardanda var zaradanda kotondanda nike de bi çok marka var fakat bu arada marka demek illaki kalite giyinmek anlamına gelmez burada arkadaşların yazdığı bi çok marka çinde üretiliyor mesela mango collezion ve bu markalarda kaliteli olduğu kadar kalitesizde bi çok ürün var ben alırken seçiciyim marka olsun diye bişe almam kaliteli olsun ve bana yakışsın yeter.

bende aşırı bi marka takıntısı var illa herşey marka olucak :1no2:

ayakkabı spor ; nıke , converse , adidas

çoğu eşyam little big (LTB) dir

montlar
colins

kotlar ; LTB, MAVİ jeans

diğer ; adil ışık , y-london kaydirigubbakcemile2

hehe :) gurbaa hastayım sağaa :)kaydirigubbakcemile5

vallai benim annem terzi, ben de dikiş neyin bilirim...bugune kadar hiç abiye kıyafet satın almadım, annem üstüme göre cuk diker :))

günlük kıyafet genelde eşofman vs giydiğimden, genelde Adidas veya Nike (alt), Eurosport, LCW vee semt pazarlarının sweatshirtleri, çok guzel şeyler bulurum... :)) bazen Mudo, bazen Tiffany, Mavi.

ayakkabıda adidas, nike, converse.

çantada marka aramammm....taksim pasajlarından alırım.

ayrıca güzel örgü öreriz ailecek, sürüsüne bereket kazak-şal-hırkam var, hiç para vermem :))

çok marka gördüm içinde insan yohh :icecream: hehe

kalitesiz giymeyi pek sevmiyorum.aldığım eşyaları uzun yıllar kullanmayı seviyorum:lepi:
adidas ve puma spor ayakkabıda vazgeçilmezim:lepi:
kotonu ve zarayı beğeniyorum:asigim:
ama mangoya hiç ısınamadım.1 tane 1 şey bile beğenemedim bugüne kadar ordankafamçokkarıştı

ben marks and spencer ı çok seviyorum ya çok kaliteli geliyor bana,
giyecekler biryana çaldıkları müzikler bile :asigim:
spor ayakkabıda favorim nikedı, adidas ı daha çok beğenmeye başladım buaralar :sm_confused:
ninewest e de bayılırdım, bu sezon 3 5 çantasını beğendim sadece :sm_confused:
accessorizeın çantaları da çok başarısız bence bu sezon, eskiden çok çok daha iyiydi kafamçokkarıştı

benim giyim de tercihim zara,gap,dolca gabanna ayakkabıda tabiki converse (hastalıgım her rengi var sanırım) :), fornarina ve nursace bunun dısında pazarlara bayılıyorum saatlerce dolasıp deli şeyler alıyorum çok ucuza herkez hayran oluyo :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Markalılar kalitesiz, markasızlar kaliteli çıkabiliyor. Ayrıca pazarlar markalı ürün dolu. Almasını bilene. Ben çok alışveriş yapmaktan çok pahalı bir şeyi ucuza aldım mı mutlu oluyorum. Hele etiketini kazıyıp altından eski fiyatını görünce daha da bir mutlu olurum.

Yani marka demek kalite demek değil. Önemli olan marka değil kalitedir.

Bazı markalar kaliteli oluyor. Tabi fiyat performans oranı önemli olan. Hem kaliteli hem hesaplı olabiliyorsa bir marka, benim markam odur.

çok fazla marka takıntım yoktur aslında..Taksim de pasajlarda çok şık şeylerde bulabiliorum..
ama marka olarak vazgeçemediklerim de yok deill..en başta:
MANGO
LITTLE BIG
TOPSHOP
ZARA
LEVIS
CONVERSE
ADIDAS

Son düzenleyen: Moderatör:
hangi markanın ürününü begenirsem onu alıyorum:lepi:
ama olmazsa olmaz converse zara mango

Spor ayakkabısında adidas ve nike.
Diğer ayakkabılarda hiç farketmez yeterki beğeneyim ve kaliteli olsun.
Kıyafetlerde marka takıntım yoktur nerde beğenirsem ordan alırım bu çok pahalı bir mağazada olabilir orta fiyatlı bir yerde olur pazarda olur. ama yeterki beğeneyim.

giyimde MANGO...ZARA...KOTON...LTB...ADL...OXXO...ADİDAS...BERSHKA...COLİNS
ayakkabıda NİKE...CONVERSE
takı-toka-çantada ASORTİE...ACCESSORİZE

marka takıntım yoktur fiyat takıntım vardır :roflol: tabiiki beğenirsem alıorum ama sırf marka die olur olmaz paralar vermıorum eğer indirim varsa koşa koşa gider bakarım ama genelde çarşı pazarda benm işim :))

bershka
mango
zara
alış verişe çıkdığım zaman mutlka uğradığım mağzalar arasındadırlar girmeden geçsem aklım kalır :)hatta bugün kendime bershka dan mont şal ve badi aldım :)

salı pazarı-çarşamba pazarı-perşembe pazarı-bi de cumartesi pazarı.. :içelim:
sadece ctesi'ye gidebiliyorum artık; birde bershka stradivarius pull&bear sviorum bu ara..tommy ve gas'ta hoşuma gider arada..ucuz ve şık diye mango'da tercihimdir..ne bulsam giyerim kısaca yakıştırmasını bildikten sonra ne önemi var ki yerimseniben

ole cok marka takıntım yoktur ama ayakkabıda puma nıke converse ı severım kotlarımda genelde leke ltb ı tercıhım selen ve salı pazarı gıyımde

yeterkı yakıssın MODA HERZAMN KENDINE EN COK YAKISTIRDIGINDIR herzamn bunu solerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…