Giyimde Vazgeçemediğiniz Marka

benim özel bi marka takıntım yok sadece sezon indirimlerini takip ederim markalı ürünü ucuza almak daha bi zevkli oluyo

Setrems coksekeriremsu
zengin olup o mağazanın konya versiyonunu satın almak istiyorum :hooray.

Kaliteliyse marka da alırım, pazardan da. Ama uzun süre çok kiloluydum, her yerde bulamıyordum istediğim kıyafeti, ama şimdi bulmaya başladım
:sm_cool:

marka takıntım yok ama tam bi adidas aşığıyım:asigim: modellerini çok beğeniyorum ya hepsi çok güsel yakışıyodahihoyyyt

river island a bayılıyorummm. onun dışında zara, mango, levis, marks&spencer, benetton(özellikle kısa montları ), park bravo, polo garage giyerim. tabi birşeyi çok beğenirsem markalı markasız farketmez alırım kaydirigubbakcemile2

herry---ipekyol--mango--
sporda ise pumaaaaaaa :)))) ayakkabılarda pumagunluk ayakkabılar ıcnde elle
bu magazaların tarzını bıldıgım ıcın baska yerlere pek bakmıyorum :)her ıstedıgımı bulabılıyorum

Benim de Zara, Benetton, bazı Lacoste ürünleri, Mango, Mudo, Vakko, Hotiç, Steve Madden, Network, Fabrika, Nine West, Guess beğendiğim bazı markalar

marka takintim yok, begendigim birsey olursa lairim illa marka olmasi lazim degil, ama mango zara zero (simdi aklima gelenler) ürün ve kalitelerini begeniyorum, ama herzmana ordan alisveris yapmam tabiki....

birde sunuda söyleyim, bazi insanlar cok marka takintili birsey alirlar, hemde puma hemde adidas hemde gucci vs diye hava atarlar, neyine atiyorlarsa :)

ninewest i unutmuşum. ayakkabı ve çantada vazgeçilmezim diyebilirim. nerdeyse her ürünlerini beğeniyorum, çok başarılı 1 marka bence. =)))

marka takıntımdan değil ama aradıklarımı kolay bulabildiğim markalar var.roman,lacoste,koton,levıs,hotiç,ipekyol,zara,mango vs.diye devam ediyor.iyiki marka takıntım yok değilmi....

koton,adil ışık en çok kullandıklarım.tabiki indirimde oldukları sürece
bu arada forumda ne kadar zengin yada palavracı arkadaş varyaa

koton,adil ışık en çok kullandıklarım.tabiki indirimde oldukları sürece
bu arada forumda ne kadar zengin yada palavracı arkadaş varyaa

kaydirigubbakcemile3 hay seni
bende kaliteyi çok önemseyenlerdenim
hele evlenmeden önce öyle çok şey alırdımki şimdi onlarla idare etmeye çalışıyorum amma kilo aldım ne yazıkki çoğu olmuyo

ipekyol- network -fabrika -zara -ninewest-park bravo ve tüzün
mudo - levis

mesela bugün pantolon almaya çıktım alamadım çok pahalı yaaa
bende boynerden aldım

kıyafet kıyafet bayılırım taparım :lepi:
günlük: diesel,tommy hilfiger, mango,zara
ayakkabıda:converse,puma
bot :timberland
spor gym:adidas,puma
çok sewiorum alışwerişi babişim ewlennce görürüm seni alabilcek msn bakalm dio:çok üzgünüm:

genelde mango,guess,mexx,stafanel..
olmazsa olmaz özel günler icin canta takintim vardir armani,chanel yada gucci mutlaka en az 1 tane olmali...
jeans vs,daha günlük hayat gstar,zara,esprit,h&m,pimkie
ayakkabi konusunda beta ve özellikle bambi hosuma gidiyor..(ama türkiyedeysem()
spordada nike yada bazen puma...
ama cok hosuma giden bisey markasizda olsa elbette alirim,öyle sinirlarim yoktur

uç fiyatlar olmadığı sürece nerde ne begenirsem alırım marka farketmez
marka zaten bana göre kapitalizmin tek tip insanyaratmak için empoze ettiği takıntı

tozbeeeezy yerbeeeezy ve elbeeeezy :smiley-cool:
bu 3 markadan şaşmam şakkıdı

koptum gurbik ya kaydirigubbakcemile3yapmışsın yine yapacağını huyun kurumasın emikaydirigubbakcemile:içelim:
ben de ucuzcuyum ne yalan söyleyim marka takıntım yok veremem öyle 100 lira bir kota falan içim kıyılır cimriyim azcık napem gözünü sevdiğimin pazarı ne arasan var bazı markalardan daha kaliteli mallar da bulunuyor aramayı bakmayı görmeyi ve almayı bilmek gerek bir deee giymeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…