- Konu Sahibi elenaferrante
hahaha bisey demene ve sinir olmana gerek kalmamışEşim de işi dalgaya vurdu. Ben çıplak seviyorum dedi. Görmedim ama kesin keşke görseydim o sırada kv nin surat ifadesini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha bisey demene ve sinir olmana gerek kalmamışEşim de işi dalgaya vurdu. Ben çıplak seviyorum dedi. Görmedim ama kesin keşke görseydim o sırada kv nin surat ifadesini
Ohhh iyi cevap vermiş canım. Kendi konumdan kaçtım geldim. Nefes alayım dedim.Eşim de işi dalgaya vurdu. Ben çıplak seviyorum dedi. Görmedim ama kesin keşke görseydim o sırada kv nin surat ifadesini
Eşim de işi dalgaya vurdu. Ben çıplak seviyorum dedi. Görmedim ama kesin keşke görseydim o sırada kv nin surat ifadesini
Buraya yazana kadar kadına niye söylemiyorsunuz? O kadar laf ediyor ses çıkarmıyorum daha gıcık oluyor demişsiniz de sizin de gıcık olduğunuz belli bir kere söyleyin de belki arkanızdan konuşmayı keser korkutursanızİnşallah buraya üyesindir kaynana, inşallah okursun.