• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyimime karışan kaynana

Hahahah aferin esin çok güzel cevap vermiş. Sana laf düşmez demek istemiş kısaca.

evde eşinin yanında da çıplak gezemeyecekseeeen ohooo :) bazı insanların tesettürü yanlış anlaması ne vahim. kocam ya tabi açık gezeceğim allahın izin verdiğine ne karışıyorlar ki bazı tipler...

ben normal de kapalı bir insanım. tanımayan biri görse içerideki halimle dışarıdaki halimi tanıyamaz bile :D

aynı kayınvalideler oğullarının gönlünü hoş tutsun diye çeyizlerde onlarda gecelik alırlar.
ama evde gayet normal bir giyimde hemen de laf ederler.

hem sanane be kadın. insanın kendi evinin içinde nasıl giyineceği kimi ilgilendiriri.
belki insan evinde çıplak gezmek istiyor sanane.

sinir olurum böyle gereksiz insanlara

bi an annem mi acaba sizin kaynananız diye düşündüm de sonra annemin gelini lmadığı aklıma geldi :D :D

eşiniz gayet güzel vermiş gereken cevabı. eşiniz böyle hakkınızı savundukça hiç sırtınız yere gelmez. siz hiç sıkmayın kendinizi. maşallah. :nazar:

Eşim de işi dalgaya vurdu. Ben çıplak seviyorum dedi. Görmedim ama kesin keşke görseydim o sırada kv nin surat ifadesini
Ohhh iyi cevap vermiş canım. Kendi konumdan kaçtım geldim. Nefes alayım dedim.
Eşinin söylediği şeye sevindim. Seni korumuş en azından.

Eşim de işi dalgaya vurdu. Ben çıplak seviyorum dedi. Görmedim ama kesin keşke görseydim o sırada kv nin surat ifadesini

hahaha bende diyecektim bir daha kaynananız öyle birşey derse.. oğlun cıbıldak istiyor anne.. evin içinde şöyle salın ki gözüm gönlüm açılsın diyor de....

daha da birşey diyemezzz

evin içinde dışında farketmez onane kocan izin verdikten sonra evin içindede rahat dolaşılmıcaksa ne yapılcakmış bende açığım benimkide laf sokuyordu yok işte evlenenlerin kapanması gerekli kocalarına günah yazıyor bir sürü şey saydı bana anam hepsi aynı bu kv delerin kızlar birinizde çıkın benimki melek diyin ya :))

Evin içinde donla bile dolaşsanız k.valide kim oluyorki karışabiliyor..
Papucumun kenarı olsa bile karışamaz..
Buna müsade eden birazda sizsiniz..

Şu görüntülü arama olayına acayip gicigim. O ne öyle Cat kapı misafir gibi

Teşekkür ederim kızlar
Valla bi dahaki konuşmada şortla açıcam telefonu

Tamam siz haklısınız da
İnşallah buraya üyesindir kaynana, inşallah okursun.
Buraya yazana kadar kadına niye söylemiyorsunuz? O kadar laf ediyor ses çıkarmıyorum daha gıcık oluyor demişsiniz de sizin de gıcık olduğunuz belli bir kere söyleyin de belki arkanızdan konuşmayı keser korkutursanız

Sizin duyacağınızı bile bile mi söylüyor bunları. Amaan görende sürekli berabersiniz sanacak geçirirsiniz üzerinize bir hırka dırdır çekeceğinize konuşunca çıkarırsınız yani. Askılı giymek içinde havalar daha serin aslında ama bu sizin tercihiniz yani eşiniz karışmıyor ya o sıkıntı olurdu asıl. Zaten oraya gittiğinizde de makul giyiniyorsunuzdur. Ben olsam cevabını verirdim öyle diyorsa neden cevap vermiyorsunuz burada şikayet ediyorsunuz bana eşim karışmıyor ben bunlaru duymak istemiyorum artık deyin olsun bitsin bir de inada bindirmek de hoş değil şortla açıcam falan diye hassas da olabilir bu konuda alt tarafı 10 dk telefon görüşmesi

Back
X