Giyimimin elestirilmesi:(

Elseven

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
904
500
18
36
Bastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan

Yanlis giyinsen de ister scik ol ister kapali ol kimsenin kirici sekilde imali sekilde elestirme hakki yoktur bende cok karsilastim zamaninda o durumla bende tesetturluyum . Onlara kirici imali sekilde konusmamalarini baska turlu soyleseler hos karsilayabilecegini bu durumda sevap islemeyi akillarina g3tirmemelerini soleyenilirsin . Ben oyle yapmistim hala da diyen olursa soyluyorum

Ruj derken hangi renk surersin?
Cunku rujlar gercekten cok itici duruyor kapalilarda. Heleki kirmizi ruj.
Bende kapaliyim.
Ve bazen dugunde kinada eser, ama arabada gidicegimiz yere varmadan geri silerim.

Neyi eleştiriyorlar eye liner sürmenizi mi? Süslü kapalı nasıl oluyormuş? Onlara ne ? Tersleyin sizde daha yapmazlar. Zaten sizi belli bir kalıba sokmaya çalışan, mutsuz eden, üzen insanlardan uzak durun.
Herseyi simdi burda yazmiyorum.konu kapanir diye ama ben sadece ne cvp verieyim die soruyorum sizlere canim

Benim bedenim, benim tercihim,benim kararım deyip kestirip atın, tek kelime açıklama yapmayın.kime ne?
Ben açık yada kapalı, hatta kapalı olup da çok dikkat çekici makyaj yapanlara bile kimsenin karışmaması gerektiğine inanırım.Nasıl mutluysanız öyle takılın.Hiç önemsemeyin.

Ruj derken hangi renk surersin?
Cunku rujlar gercekten cok itici duruyor kapalilarda. Heleki kirmizi ruj.
Bende kapaliyim.
Ve bazen dugunde kinada eser, ama arabada gidicegimiz yere varmadan geri silerim.
Kesinlikle kirmizi surmem dudak rengi surerim.o da fondoten surunce dudaklarimncok.cirkin duruyo olu gibi o goruntu gitsin diye

Bneim tercihim falan dedim esimin akrbasina yok ben senden sorumluuim.uyarmak zorundayim.yoksa cehennemde yanarim.tarzi sacmaladi yani ne dicemi sasiyorum artik

Diyeceğiniz sadece şu; benim hayatım benim yaşantım doğruda benim yanlışta kimseye hesap vermek zorunda değilim herkes kendinden sorumludur.

Makyajin cokmu abartili acaba?
Rimel o bu derken felan. Bide az makyaj yapan birisi bile su deve gorgucleri varya? Oyle bi topuz yapiyor bazi kapalilar. Oyle tiksinc ve cirkin oluyorlarki. Az makyaj yapmis olmalari bile ibretlik gorunuslerinden kurtulamiyor.

Herseyi simdi burda yazmiyorum.konu kapanir diye ama ben sadece ne cvp verieyim die soruyorum sizlere canim

Neden takıyorsun ki. Kısa ve net size ne "SANANE" diyeceksiniz. Ben senin için değil Allah için kapanıyorum o onunla benim aramda sen karışma diyeceksin. Yüz benim istediğimi sürerim, benden benim istediğimi giyerim sanane diyeceksin. Sana fetva verme yetkisini kim verdi de. Gerçekten tersle ver ağızlarının payını. İsterlerse konuşmasınlar.

Deve horgucu asla yapmiuorum bende nefret le bkiyorjm.yapanlara ama gidipte terslemiyorjm ..makyaj cok hafif ya ama yinede elestirilere matuz kaliyorim

Bneim tercihim falan dedim esimin akrbasina yok ben senden sorumluuim.uyarmak zorundayim.yoksa cehennemde yanarim.tarzi sacmaladi yani ne dicemi sasiyorum artik
Uzun uzadıya cevap vermeyin.Bazen he he deyip geçmek en güzel cevap olabiliyor. Çok sağol uyarı için, her koyın kendi bacağından asılır deyin.sonra da mümkünse ya konuyu değiştirin ya da ortamı.Biraz umursamamayı öğrenirseniz hiç sorun olmaz.

Sana fetva verme hakkini kim verdi cumlesini beynime kaziyorum.srkadasim superr hic aklima gelmemisti ya cevap versemde karsi taraflarda o kadar cvp uruyorki en buyuk silahlari cevap olarak tesetturu suse cevirdiniz falan

Cok.umursuyorum ya disari cikmaktan hemcinslerim tarafindan elestirilemkten korkuyorum artik gardolabimi sctihimda yuz kere dusunuyorum bunu giysem ne derler falan halbuki asla daracik giyinmem ama yinede bisey buluyolar tesetyurluyuz ya cok yuk var sirtimda gibi hissediuorim

Deve horgucu asla yapmiuorum bende nefret le bkiyorjm.yapanlara ama gidipte terslemiyorjm ..makyaj cok hafif ya ama yinede elestirilere matuz kaliyorim

Bende yapiyorum cok az yanlis anlama, bb krem labello ve arada sirada goz kalemi.
Bende bilemedimki neden oyle diyorlar smdi sana. Eye liner kullaniyomsun? Cokmu kuyruklu yapiyosun acabA?
Acaba giyim tarzindan dolayimi? Nasil cesit tunikler giyersin, boyu nasil olur?

Eimin hosuna gidiyo benim bole spor tesettur takilmam ama hemcinserim takmis bana kafayi cok sinirim bozuk yaa

Ben açığım ama kapalıların makyaj yapanı veya uygun giymeyeni benimde dikkatimi çekiyor mesela ben ruj nerdeyse hiç kullanmam en son nezaman sürdüm hatırlamıyorum bile ama kıpkırmızı rujlarla gezen kapalılar var ve çok garip görünüyor. Bide dar pantolon heryeri belli olanlarda hiç hoş değil

Elestirimi yapiyosun canim anlamadim ya tatli dille yapilsa tamam dicem saol bile dicem ama direkt asalaniyorum sanki yaa mesela diz alti dehilde diz ustu hiyerim hafiften ve asla daracik degildi eyeliner de asla kurukli yapmam dikkat cekmez ama ben guzel gisterisli bir kadinim bunu herkez der bana asla kendimi ovmuyorum nefret ederim.ovmekten ama durumu cozmeye calisiyorjm neden bu elesyiriler agir elestiirler mesela ben hafiften suslensem o gun mutlaka bir kadin la tartismam.olur anlamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…