Herseyi simdi burda yazmiyorum.konu kapanir diye ama ben sadece ne cvp verieyim die soruyorum sizlere canimNeyi eleştiriyorlar eye liner sürmenizi mi? Süslü kapalı nasıl oluyormuş? Onlara ne ? Tersleyin sizde daha yapmazlar. Zaten sizi belli bir kalıba sokmaya çalışan, mutsuz eden, üzen insanlardan uzak durun.
Kesinlikle kirmizi surmem dudak rengi surerim.o da fondoten surunce dudaklarimncok.cirkin duruyo olu gibi o goruntu gitsin diyeRuj derken hangi renk surersin?
Cunku rujlar gercekten cok itici duruyor kapalilarda. Heleki kirmizi ruj.
Bende kapaliyim.
Ve bazen dugunde kinada eser, ama arabada gidicegimiz yere varmadan geri silerim.
Bneim tercihim falan dedim esimin akrbasina yok ben senden sorumluuim.uyarmak zorundayim.yoksa cehennemde yanarim.tarzi sacmaladi yani ne dicemi sasiyorum artikBenim bedenim, benim tercihim,benim kararım deyip kestirip atın, tek kelime açıklama yapmayın.kime ne?
Ben açık yada kapalı, hatta kapalı olup da çok dikkat çekici makyaj yapanlara bile kimsenin karışmaması gerektiğine inanırım.Nasıl mutluysanız öyle takılın.Hiç önemsemeyin.
Herseyi simdi burda yazmiyorum.konu kapanir diye ama ben sadece ne cvp verieyim die soruyorum sizlere canim
Deve horgucu asla yapmiuorum bende nefret le bkiyorjm.yapanlara ama gidipte terslemiyorjm ..makyaj cok hafif ya ama yinede elestirilere matuz kaliyorimMakyajin cokmu abartili acaba?
Rimel o bu derken felan. Bide az makyaj yapan birisi bile su deve gorgucleri varya? Oyle bi topuz yapiyor bazi kapalilar. Oyle tiksinc ve cirkin oluyorlarki. Az makyaj yapmis olmalari bile ibretlik gorunuslerinden kurtulamiyor.
Uzun uzadıya cevap vermeyin.Bazen he he deyip geçmek en güzel cevap olabiliyor. Çok sağol uyarı için, her koyın kendi bacağından asılır deyin.sonra da mümkünse ya konuyu değiştirin ya da ortamı.Biraz umursamamayı öğrenirseniz hiç sorun olmaz.Bneim tercihim falan dedim esimin akrbasina yok ben senden sorumluuim.uyarmak zorundayim.yoksa cehennemde yanarim.tarzi sacmaladi yani ne dicemi sasiyorum artik
Sana fetva verme hakkini kim verdi cumlesini beynime kaziyorum.srkadasim superr hic aklima gelmemisti ya cevap versemde karsi taraflarda o kadar cvp uruyorki en buyuk silahlari cevap olarak tesetturu suse cevirdiniz falanNeden takıyorsun ki. Kısa ve net size ne "SANANE" diyeceksiniz. Ben senin için değil Allah için kapanıyorum o onunla benim aramda sen karışma diyeceksin. Yüz benim istediğimi sürerim, benden benim istediğimi giyerim sanane diyeceksin. Sana fetva verme yetkisini kim verdi de. Gerçekten tersle ver ağızlarının payını. İsterlerse konuşmasınlar.
Cok.umursuyorum yaUzun uzadıya cevap vermeyin.Bazen he he deyip geçmek en güzel cevap olabiliyor. Çok sağol uyarı için, her koyın kendi bacağından asılır deyin.sonra da mümkünse ya konuyu değiştirin ya da ortamı.Biraz umursamamayı öğrenirseniz hiç sorun olmaz.
Deve horgucu asla yapmiuorum bende nefret le bkiyorjm.yapanlara ama gidipte terslemiyorjm ..makyaj cok hafif ya ama yinede elestirilere matuz kaliyorim
Elestirimi yapiyosun canim anlamadim ya tatli dille yapilsa tamam dicem saol bile dicem ama direkt asalaniyorum sanki yaa mesela diz alti dehilde diz ustu hiyerim hafiften ve asla daracik degildi eyeliner de asla kurukli yapmam dikkat cekmez ama ben guzel gisterisli bir kadinim bunu herkez der bana asla kendimi ovmuyorum nefret ederim.ovmekten ama durumu cozmeye calisiyorjm neden bu elesyiriler agir elestiirler mesela ben hafiften suslensem o gun mutlaka bir kadin la tartismam.olur anlamiyorum yaBende yapiyorum cok az yanlis anlama, bb krem labello ve arada sirada goz kalemi.
Bende bilemedimki neden oyle diyorlar smdi sana. Eye liner kullaniyomsun? Cokmu kuyruklu yapiyosun acabA?
Acaba giyim tarzindan dolayimi? Nasil cesit tunikler giyersin, boyu nasil olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?