ya sen deve hörgücü yapanlara niye nefretle bakıyorsun kendinle çeliştin şimdi. Kim ne isterse yapma özgürlügüne sahip degilmi senin yaptıgına uyariyorlar diye kiziyorsun.Kimine göre senin yaptıkların deve hörgücü gibi doğru gelmiyor ah ah iğneyi kendine çuvaldızı başkasına.Deve horgucu asla yapmiuorum bende nefret le bkiyorjm.yapanlara ama gidipte terslemiyorjm ..makyaj cok hafif ya ama yinede elestirilere matuz kaliyorim
Seni çok merak ettim canım ya çünkü ben de az çok senin gibi kapanıyorum hiç tepki bişey almadım müsade de etmem zaten, hele ki açık birinin beni eleştirmeye gram hakkı yokCok.umursuyorum yadisari cikmaktan hemcinslerim tarafindan elestirilemkten korkuyorum artik gardolabimi sctihimda yuz kere dusunuyorum bunu giysem ne derler falan halbuki asla daracik giyinmem ama yinede bisey buluyolar tesetyurluyuz ya cok yuk var sirtimda gibi hissediuorim
Ben o kadını yolardımYa boşver millete bakarsan oooo ben yazın buz mavisi kot kap giymiştim altında da ispanyol paça beyaz pantolon vardı ama kap o kadar uzun ki pantolon 1 karış gözüküyor yanımdan 2 bayan geçti açıklar onlarda ip askılı badi ve süper mini etek diğerinde dé kilot gibi şortlar varya ondan vardı kız dönüp bana dediki buda kapalımı şu hale bal beyaz pantolon giymiş üstündekinı çıkarsa öyle kalicak pardon da niye cikarayim dedim senin badin üst kıyafetin se bu kapta benim üst kiyafetim cikarmiyoruz biz bunu dedim hala diyoki sen kapalimi olduğunu sanıyorsun utan utan diyor bana kendi kapalı olup beni eleştirse neyse dicemde plajda gibi geziyor istanbulun sokağında bide bana laf atıyor
Demek istediğim yeterki laf söylemek istesinler herkes söyler he he diyip geçin
Terslemiyorum diyo yani yüzüne vurmuyorum diyo kızcağızya sen deve hörgücü yapanlara niye nefretle bakıyorsun kendinle çeliştin şimdi. Kim ne isterse yapma özgürlügüne sahip degilmi senin yaptıgına uyariyorlar diye kiziyorsun.Kimine göre senin yaptıkların deve hörgücü gibi doğru gelmiyor ah ah iğneyi kendine çuvaldızı başkasına.
Canım örtünmenin sınırları belli. Vücut hatları belli olmayacak dikkat çekilmeyecek ve başörtü omuzlara kadar örtülecek. El ve yüz dışında hiçbir yer görünmeyecek. Eğer yapamıyorsan kapanma bence. Bana düşmez ama inan açıkken çok daha az dikkat çekersin. Başörtüyü de süslenmek için bir aksesuar olarak görmeyin. Amaç örtünmekse kuranda hadiste yazana göre örtün yok süslenmekse Başörtüyü alet etme. Kusura bakma istediklerini yazmadım ama bize emredileni yazdım. Açık olursan kimse makyajını kıyafetini de eleştirmez.Canim tekkkkk derdim arkamdan konusuluyo olmasi allah korusun insanlara baska seyler anlatilir falan oyuzden hep kendimi ifade etme cabasindayim.ama nakadar etsemde konu uzuyor cok bunaldim.artik ne zormus kapali olmak
Bastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
sözlerim sana degıl herkesın kendı bılcegı şey kımsenın yuzunede demem bunu ama bencede artık kapalı demeye bazılerınde bin şahit lazım. surat badana üstler dar baş bağlı. t shırt gıyenmı ararasın kol acık. dıze kadar etek gıyenler dolu baş bağlı . her düğünde o baş acılıyor eee ne dıye kapandın.kapanıyorsa bir insan bunu dini kuralara uyarak yapmalı ztn o yuzden takılıyor başörtü yada hiç kapanma. kapalı gıbı yayıp yarı cıplak dolaşan bana göre kapalı degıldır.Bastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?