Bende sevmiyorum kirpkirmizi ruj a karsiyim zaten ama sureni gorursem de yargilamam.giidpte hafiften suse meyilliyim dikkat cekmeyevek rujlar surerim.ama elimde degil eksik hissediyorum ama gercekten abartoli oldumu dusunmuyorum topukluyi dugun haric asla giymem hep spor ayakkabi yafa babet panyolon giyerim ama asla oram.biram belli.olmaz cunku tuniksiz asla cikmamBen açığım ama kapalıların makyaj yapanı veya uygun giymeyeni benimde dikkatimi çekiyor mesela ben ruj nerdeyse hiç kullanmam en son nezaman sürdüm hatırlamıyorum bile ama kıpkırmızı rujlarla gezen kapalılar var ve çok garip görünüyor. Bide dar pantolon heryeri belli olanlarda hiç hoş değil
Elestirimi yapiyosun canim anlamadim ya tatli dille yapilsa tamam dicem saol bile dicem ama direkt asalaniyorum sanki yaa mesela diz alti dehilde diz ustu hiyerim hafiften ve asla daracik degildi eyeliner de asla kurukli yapmam dikkat cekmez ama ben guzel gisterisli bir kadinim bunu herkez der bana asla kendimi ovmuyorum nefret ederim.ovmekten ama durumu cozmeye calisiyorjm neden bu elesyiriler agir elestiirler mesela ben hafiften suslensem o gun mutlaka bir kadin la tartismam.olur anlamiyorum ya
Bende sevmiyorum kirpkirmizi ruj a karsiyim zaten ama sureni gorursem de yargilamam.giidpte hafiften suse meyilliyim dikkat cekmeyevek rujlar surerim.ama elimde degil eksik hissediyorum ama gercekten abartoli oldumu dusunmuyorum topukluyi dugun haric asla giymem hep spor ayakkabi yafa babet panyolon giyerim ama asla oram.biram belli.olmaz cunku tuniksiz asla cikmam
Offf bilmiyorum canim yaa goz alti fondoten de kullaniyorum hafif allik falan hersey hafif azar azar yuuzm.sapsari benim.surmessem hasta gibiyim mutsu oluyorum...sizin musteriler iyiymiss ohoooo be yapsam onlari varya ucururlar herkade beni:) kapaliyim kole degilim.de guzel cevapBir eyeliner ve rimel sadece ya. Şaka gibi. Hayır ben uzman olduğum için mi bana yaptığın şey makyaj gelmiyor acaba. :) Kadın sanki allık ruj kapatıcı aydınlatıcı full makyaj yapıyor. Sürme çek canım o zaman bir şey demezler eyeliner olması sıkıntı herhalde.
Bize çok arap müşteri geliyor isteyeyim sana "mikhale" diyorlar. Bizim arap müşterilerimizi görsen Hepsi de kapalı. Protez tırnak vs herşey var hiç bir şeyden geri kalmıyorlar. Kadın kapalıyım köle değilim demişti bana.
Evet yaaa canim.kimsebyanlis anlamasin ama ben pardesu giyince esimin yaninda annesi gibi gorinuyorum 20 yas yaslaniyorum ama cooook yakisan da var tabiki...ben boyle mutluyim.yaaa cuull tesetyirluyim.cok muYok yazdıklarından belli zaten bende spor giyinen kapalılara bayılıyorumgencecik kızlar koca kadın gibi giyinmesin yav makyajda zaten gözde olur o abartı değil bencede sen takma sizene de geç
Evet bunu demek istiyorum beni elestirenler hep anlatyigin tarzda kiisler gercektende kapalilardan hic elestiri almadim esimin teyzenkizi yeni kapandi ondan aldim.ilk elestiriyi ama gecen sene mini etekle geziyodu simdide beni gibah kecisi yapmaya caliisyoYa boşver millete bakarsan oooo ben yazın buz mavisi kot kap giymiştim altında da ispanyol paça beyaz pantolon vardı ama kap o kadar uzun ki pantolon 1 karış gözüküyor yanımdan 2 bayan geçti açıklar onlarda ip askılı badi ve süper mini etek diğerinde dé kilot gibi şortlar varya ondan vardı kız dönüp bana dediki buda kapalımı şu hale bal beyaz pantolon giymiş üstündekinı çıkarsa öyle kalicak pardon da niye cikarayim dedim senin badin üst kıyafetin se bu kapta benim üst kiyafetim cikarmiyoruz biz bunu dedim hala diyoki sen kapalimi olduğunu sanıyorsun utan utan diyor bana kendi kapalı olup beni eleştirse neyse dicemde plajda gibi geziyor istanbulun sokağında bide bana laf atıyor
Demek istediğim yeterki laf söylemek istesinler herkes söyler he he diyip geçin
Canim tekkkkk derdim arkamdan konusuluyo olmasi allah korusun insanlara baska seyler anlatilir falan oyuzden hep kendimi ifade etme cabasindayim.ama nakadar etsemde konu uzuyor cok bunaldim.artik ne zormus kapali olmakMadem sen de eşin de memnunsunuz giyim tarzından kime ne deyip geçin.Herkesin her dediğini takarsanız siz mutsuz olursunuz.ben tesettürlü değilim eşimin akrabalarından biri bir kez kız istemeden sonra laf etti.5 yaşından beri ne giyip be giymeyeceğime ben karar veriyorum.sizden fikir istemediğim müddetçe yorumunuz sizde kalsın dedim.tek kelime daha duymadım.arkamdan konuşuyorlarsa da hiç umursamam.
Sahsen deger verdıgım bır konu. Hıc elestırmedım ama konunuza istınaden kapalı adı altında dini bazı sorumluluklarını yasamına yansıtan bayan arkadaslarımın ya tam anlamıyla yapmasını yada o duruluk ve masumıyetten uzak kalmamalarını terch ediyorum. Basörtusu bır aksesuar olarak kullanılıyormuş gıbı geliyor. Abartı makyaj yahut dar kıyafetlerı abes karsılıyorum. Onun dısında hakkanıyetı ile basörtusu kullananlara saygım var. Ama aksesuar olarak kullananları cırkın buluyorum.Bastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
Birincisi szin giyiminiz sadece sizi ilgilendirir esinizi bile ilgilendirmez ikincisi kapalı bir bayan kapanmissa nasıl giyinecegi bilerek kapanır ki ben öyle düşünüyorum üçüncüsü kapalı olan kadınlar bakım yapmayacaklar diye bi kural yok ama su da bi gerçek kapalı bayanlar yaptıkları aşırı makyaj ile açık bayanlardan daha çok ilgi ve tepki ceker.Bastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
O Allah la benim aramda kimseyi alakadar etmez diyin. Bende çok sinirlendim şimdi onlara ne ki. Yani elbette tesettüründe bi adabı vardır. Mesela aşırı dar giyinmek aşırı makyaj yapmak kocaman bir topuz aşırıdır. Kaldı ki buda kimseyi alakadar etmez. Ama yapılöasa daha hoş olur. Bende tesettürlüyüm pantolon tunik giyiyorum. Eşarp takarım şal takmıyorum. Hiçte abes bulmuyorum. Çok biliyorsakar kendilerinde uygulasınlar mademBastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
Size katılıyorum, harfi harfineSahsen deger verdıgım bır konu. Hıc elestırmedım ama konunuza istınaden kapalı adı altında dini bazı sorumluluklarını yasamına yansıtan bayan arkadaslarımın ya tam anlamıyla yapmasını yada o duruluk ve masumıyetten uzak kalmamalarını terch ediyorum. Basörtusu bır aksesuar olarak kullanılıyormuş gıbı geliyor. Abartı makyaj yahut dar kıyafetlerı abes karsılıyorum. Onun dısında hakkanıyetı ile basörtusu kullananlara saygım var. Ama aksesuar olarak kullananları cırkın buluyorum.
Size gelince siz yuregınızden basortusunun hakkını verdıgınızden emın isenız bır tartsmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?