- 19 Kasım 2015
- 161
- 308
- 18
- 42
ya bende bunu anlamıyorum tesettürlü olup az makyaj yaparsın tepki olur yapmazsın bakımsızsın olur en iyisi takmamak ben kimseye karışıyo muyum kimsede bana karışmasınSana fetva verme hakkini kim verdi cumlesini beynime kaziyorum.srkadasim superr hic aklima gelmemisti ya cevap versemde karsi taraflarda o kadar cvp uruyorki en buyuk silahlari cevap olarak tesetturu suse cevirdiniz falan
Herseyi simdi burda yazmiyorum.konu kapanir diye ama ben sadece ne cvp verieyim die soruyorum sizlere canim
KUSURA BAKMA BENDE ÇOK KIZIYORUM sisizn gibilere.medem kapanıyorsun adam akllı kapan ya açıl kimse seni yargılamaz kafayı kafatıp ne rujundan ne rimelinden ne aylinerden nede daracık pantolanlarınızdan kalıyorsunuz.yeni trend... ama yanlış geliyor bana bu benim görüşüm kimsede beni kalkıp burda yarıgılamasın.kafayı sıkıyolar dapdar pantolon ful makyaj neymiş üstüne tunikmiş olmazzzz... bana ters geliyor.kapalıysan adabına göre geregini yerine getir.yada sıyır at eşarbını röfleni yaptır,ful makyajını yap,taytını giy ,dapdar pantulonu giy ama türbanı böyle harcama ..buu benim düşüncemmm seninkinede saygı duyarım ama ters geliyorBastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?