- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
Bastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
aynen aize katılıyorumŞunu anlamak gerekir öncelikle. Kapanmanın amacı saç telinin gözükmesi yada gözükmemesi değildir . Burada kadının daha sade , daha yalın olması , başka erkekler tarafından beğeni ile seyredilmemesi, kısaca güzelliğin gizli kalmasıdır. Bu yüzden örtünün emri verilir. Aşırı makyaj yaptığında , abartılı giyindiğinde sen zaten kapalılığın anlamını kaybetmiş olursun. Çünkü burada başkalarına kendini beğendirme ön plana çıkar . O zaman saçının açık yada kapalı olmasının bir farkı kalmaz.
En son bir ortamda karşılaştığım bir hanımı size anlatmak istiyorum. Genç hanımın başında siyah bir baş örtüsü vardı. Ama bağlayış tarzı okadar abartıydı ki bir sarığı andırıyordu. Dudağında kıpkırmızı bir ruj, altında tayta benzeyen bir pantolan , üstünde kısacık bir bluz vardı. Bu özgürlük evet kimseyi ilgilendirmez. Ama verdiği mesaj şu. Ben zorla kapandım. Kapanmak bana göre değil. İçimde fırtınalar kopuyor. Çok mu güzel bir mesaj
Bana da laf soylemek isteyen bi kac kisiye cevabim benimde senin giyimin hosuma gitmiyor. ben sana niye boyle giyiniyorsun diye soruyor muyum diyorum cevap kesiliyor:)) sende dene mutlaka işe yariyo:))Bastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
işte bende bu tip bayanları anlamıyorum herşey meydanda ama baş kapalı o kapanmakmı şımdı? ama kimsenın yüzüne demem herkesın kendı bılceği şey. minşlı tayltlı kapalı bıle gördğk daha ne dıyeyım kapanıyorsan düzgün kapanHıc bır konuda kımsenın hayatına laf etmem benı ılgılendırmez..
Ama bu sekılde kapananlar harıcKapalılıgı suslenıp puslenmek olarak gorunuyor Basınızıda acın o neden kapalı ? Erkekler tarafından da acık bayanların coguna gore daha cok dıkkat cekıyorsunuz Ben acıgım ve kapalı bır yakın arkadasım benım gıyemedıklerımı dahı gıyıyor Yakında mını etek gıyecek neredeyse Bırde dızaltı etek ve kısa kol ustune salını takıp dısarı cıkmıyor muu
Gercekten olması gereken gıbı kapananlara oyle cok ozenıyorum kı ınsallah herkese oylesı nasıp olur
kapalılık yada gıyım konusunda tercıh sıze kalmıs..Bastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
"Seni ilgilendirmez benim kılık kıyafetim" demek çok mu zor yahu?Bastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
benim başım açık ama özel günler dışında makyaj yapmam bu tercih meselesi insanlara ne bence sizin kendinizi savunmanızı gerektirecek bişey yok herkes önce bi kendine baksın karşısındakine laf ederkenBastan soyleyim ben kapali bir bayanim pantolon tunik sal takiliyorum pardesu falan giyemiyorum istemiyorum rimel eyeliner dudak rengi ruj surerim genelde zaten fazlada dikkat cekmem...ama biktim artik elestirilmekten gecen esimin akrabasiyla tartistim bana agir kelimeler kullandi kapalilihim konusunda kendide yeni kapandi eskiden asiri acik gezerdi ve dun de arkadasinla tartistim durup duruken suslu kapali oldumu ima etti bende patladim ve benim size sorum bir ortamda illaki bana giyimimi sorgulayanlar cikiyor ben nasil cvp vermeliyim inanin konu konuyu aciyor oyle bir agirlik koymaliyimki bana cesaret edemesinler artik kapalilima dil uztmaya lutfen konu kapanmasin ve kimse tartismasin cok.kotuyum.zaten suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?