Giyimini hiç beğenmiyorum ne yapabilirim?

biliyorum şu an tüm okların hedefi olacağım ama onun zevkiyle sizinki farklı olamaz mı yanınıza yakıştırmıyo musunuz sevgilinizi?
bunu söyleme nedenimi lütfen yanlış anlamayın ama iki gün önce sevgilimle buluştum o da bana senin giyim tarzını beğenmiyorum dedi sonra da tırnaklarımı göstererek (tırnaklarımı uzatmaya başladım) çevremdeki tüm kızlar uzatıyordu tırnağını uzatmayan kız mı var iyice uzat şunları dedi
eve gelir gelmez inadıma kestim tırnaklarımı beyfendi yanına yakıştırmıyor heralde
ben bir daha giyim zevkini beğenmiyorum demenizi tavsiye etmem kimine göre bu kişinin kendine olan güvenini zedeler komplekse sokar
burda bazı kişiler söylemiş hediye alın diye ben de bunu öneriyorum
çünkü benim iki gün önce duyduğum laf kalbimi çok kırdı sevgilimin de bir ton kusuru var ama ben onu öyle beğendiğim için tek bir laf bile etmemiştim
şimdiyse çok fena inada bindim diceksiniz ki eleştiriye gelemyor musun? eleştiriyi kaldırırım ama zevkler farklıdır bu konuda hiç birşeye tahammülüm yok

Elbette herkes farklı düşünüyor olabilir. 'Kişinin güzelliğe olan duyarlılığı onu, yapabileceği bir sürü kötü şeyi yapmaktan kesinlikle alıkoyacaktır..' Osho bu söz çok hoşuma gider, bilmem açıklayıcı olabildim mi:34: Yanıma yakıştırmıyorum diyemem, sadece istediğim ben nasıl güzel giyinmeye önem veriyorsam aynı duyarlılığı da ondan görmek isterim. Bunu ona söylerken zaten çekinerek onu kırmayarak söyledim bu cesareti de o bana verdi.

tatlim hic sorun etme:)
beraber alisverise falan gitcek olursaniz sen sec ' bak su cok güzelmis sana cok yakisir falan' de :31:
veya uygun fiyata buldugunda kazak vs al ve 'hayatim sana hediye aldim ' diyebilirsin:31:
ben nisanlimin giyimini beyeniyorum ama bazen renk uyumunu oda yakalayamiyor :))
o yüzden kazak t-shirt falan buldugumda alip koyuyorum kenara:)

en kötü ihtimal sabret evlenince dolaptan sen giyeceklerini cikartip verirsin pasa pasa giyer:))
ben ara ara böyle yapmayi düsünüyorum :)

Son düzenleme:
Ben de pek beğenmiyorum sevgilimin giyim tarzını. Hep marka giyiniyor ama çok spor buluyorum.
Bir şekilde düzeltmem lazım. Ama daha yeni benim ilişkim. Neyse...

Giyim tarzını beğenmiyorum demek hoş olmamış bence.
Bir daha öyle deme. Ama yanındayken "mesela şu tarz bir kot sana çok yakışır.
Yakışıklılığını, vücudunun güzelliğini ön plana çıkarır.
Ne kadar hoşsun baksana, daha farklı seçimler yapabilirsin bence." Bu tarz şeyler diyerek yol alınabilir.
Yani nasıl desem tarzını beğenmiyorum çok kaba bir laf olmuş.
Onu överek ve bununla birlikte yeni fikirler sunarak etkilemeye çalışmalısın.
Yoksa inadına insan bir şey yapmak istemez.

tatlim hic sorun etme:)
beraber alisverise falan gitcek olursaniz sen sec ' bak su cok güzelmis falan' de :31:
veya uygun fiyata buldugunda kazak vs al ve 'hayatim sana hediye aldim ' diyebilirsin:31:
ben nisanlimin giyimini beyeniyorum ama bazen renk uyumunu oda yakalayamiyor :))
o yüzden kazak t-shirt falan buldugumda alip koyuyorum kenara:)

en kötü ihtimal sabret evlenince dolaptan sen giyeceklerini cikartip verirsin pasa pasa giyer:))
ben ara ara böyle yapmayi düsünüyorum :)

Şuan onun tartışmasını yapıyoruz ve bana söylediği şey bana bakma ben hala aynıyımdan kastı 'bak ben senin istediğin gibi gelemedim' demekmiş. Madem farkında hala neden beni çıldırtıyor..Off:43: Bundan sonra iş başa düştü dediğin gibi yapacağım, nerde gözüme çarpan güzel birşey olsa alıp vakti gelince hediye edeceğim=)

Ben de pek beğenmiyorum sevgilimin giyim tarzını. Hep marka giyiniyor ama çok spor buluyorum.
Bir şekilde düzeltmem lazım. Ama daha yeni benim ilişkim. Neyse...

Giyim tarzını beğenmiyorum demek hoş olmamış bence.
Bir daha öyle deme. Ama yanındayken "mesela şu tarz bir kot sana çok yakışır.
Yakışıklılığını, vücudunun güzelliğini ön plana çıkarır.
Ne kadar hoşsun baksana, daha farklı seçimler yapabilirsin bence." Bu tarz şeyler diyerek yol alınabilir.
Yani nasıl desem tarzını beğenmiyorum çok kaba bir laf olmuş.
Onu överek ve bununla birlikte yeni fikirler sunarak etkilemeye çalışmalısın.
Yoksa inadına insan bir şey yapmak istemez.

Ben de artık bu kadar spor giyinmesini de istemiyorum. Ben topukluyla dolaşırken o yanımda gayet sıradan giyimli biri olarak duruyor. Sanırım ona alışverişe çıkma teklifinde bulunmalıyım:18:

Şuan onun tartışmasını yapıyoruz ve bana söylediği şey bana bakma ben hala aynıyımdan kastı 'bak ben senin istediğin gibi gelemedim' demekmiş. Madem farkında hala neden beni çıldırtıyor..Off:43: Bundan sonra iş başa düştü dediğin gibi yapacağım, nerde gözüme çarpan güzel birşey olsa alıp vakti gelince hediye edeceğim=)

kendini yipratma canim bosuna.. allah baska dert vermesin cözülür bu mesele
is sana düsüyor :) bi sekilde uygun tatli dille haledersin insallah :34:

kendini yipratma canim bosuna.. allah baska dert vermesin cözülür bu mesele
is sana düsüyor :) bi sekilde uygun tatli dille haledersin insallah :34:

İnşallah canım en kısa zamanda çözülür.. Alışverişe çıkma teklifinde bulundum o da kabul etti=) Bakalım nasıl bir alışveriş beni bekliyor:9:

bence kesinlikle ona hediye olarak kıyafet almalısın sonra da bak böyle ne kadar yakışıklı oldun böyle şeyler sana çok yakışıyor diye yorumlar yaparsan ister istemez sen beğenesin diye o şekilde giyinmeye başlar zamanla

bence kesinlikle ona hediye olarak kıyafet almalısın sonra da bak böyle ne kadar yakışıklı oldun böyle şeyler sana çok yakışıyor diye yorumlar yaparsan ister istemez sen beğenesin diye o şekilde giyinmeye başlar zamanla

Baştan sona giyim kuşamını değiştirmem lazım, nereden başlasam acaba :9:

böyle insanları değiştirmek zordur bence.

tarzı bu işte.. nasıl değişsin... adamda zevk yok ki :)

sürekli onun üstüne başına el atmakla uğraşılmaz, bi zamandan sonra bıkar insan...

Allah her şeyi dört dörtlük vermiyor ne yazık ki...:31:

böyle insanları değiştirmek zordur bence.

tarzı bu işte.. nasıl değişsin... adamda zevk yok ki :)

sürekli onun üstüne başına el atmakla uğraşılmaz, bi zamandan sonra bıkar insan...

Allah her şeyi dört dörtlük vermiyor ne yazık ki...:31:

Of off.. Ona değer sanırım uğraşıp göreceğim düzelme ne zaman son bulacak :18:

Back
X