- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
biliyorum şu an tüm okların hedefi olacağım ama onun zevkiyle sizinki farklı olamaz mı yanınıza yakıştırmıyo musunuz sevgilinizi?
bunu söyleme nedenimi lütfen yanlış anlamayın ama iki gün önce sevgilimle buluştum o da bana senin giyim tarzını beğenmiyorum dedi sonra da tırnaklarımı göstererek (tırnaklarımı uzatmaya başladım) çevremdeki tüm kızlar uzatıyordu tırnağını uzatmayan kız mı var iyice uzat şunları dedi
eve gelir gelmez inadıma kestim tırnaklarımı beyfendi yanına yakıştırmıyor heralde
ben bir daha giyim zevkini beğenmiyorum demenizi tavsiye etmem kimine göre bu kişinin kendine olan güvenini zedeler komplekse sokar
burda bazı kişiler söylemiş hediye alın diye ben de bunu öneriyorum
çünkü benim iki gün önce duyduğum laf kalbimi çok kırdı sevgilimin de bir ton kusuru var ama ben onu öyle beğendiğim için tek bir laf bile etmemiştim
şimdiyse çok fena inada bindim diceksiniz ki eleştiriye gelemyor musun? eleştiriyi kaldırırım ama zevkler farklıdır bu konuda hiç birşeye tahammülüm yok
Elbette herkes farklı düşünüyor olabilir. 'Kişinin güzelliğe olan duyarlılığı onu, yapabileceği bir sürü kötü şeyi yapmaktan kesinlikle alıkoyacaktır..' Osho bu söz çok hoşuma gider, bilmem açıklayıcı olabildim mi