Ben bu konuda biraz şanslıyım sanırım. Tek başıma çıktığım alışverişlerde zevkime göre olan şeyleri bulup alıyorum. Karar mekanizmam sağlamdırAma eşimle çıktığım zaman hiçbir şey beğenemiyorum.
Sen de alışverişe tek çık. Yanında kimse olmasın.
İş ortamın nasıl bilmiyorum ama çalışma hayatında günlük hayatından bir kademe daha şık olmak zorundasın.
bence birkaç kez sen de '' moda ikonu'' gibi giyin. sonra kendine baktıkça hoşuna gider
Bende bir de beden sorunu var ama...Bir komşum vardı hiç kıyafet beğenmezdi.birgün bir gömlek aldım çok hoşuna gitti kendide aldı ama benim aldığım rengi kalmamış bende aldığım gömleğimi ona hediye ettim.yok dedi ama hoşunada gitti
Bende dedim ben heryerde kıyafet bulurumda iş sende kolay kolay beğenmiyosun.beğenmişken hediye edeyim dedim
Öyle bir sorunum yok çok şükür giyip beğendiğim herşeyi hemen alırım
Kadin irkindan tek alisveris sevmeyen kendimimdir saniyordum.
Yalniz degilmisim.
Ben de hic sevmem kiyafet alisverisi. Hani kadinlara alisverisi cok yakistirirlar ya, yok psikoloji duzeltirmis, yok indirime dayanamazlarmis, iste ben tam tersi bir insanim. Sok beni alisveris merkezine/ magazaya, sec begen al de, kacarim ordan 15 dakika sonra. Birsey begenemiyorum, begenmeyince bunaliyorum. Bir kiyafet magazasinda dayanabilecegim maksimum sure 20 dakika. Biriyle gittiysem, daha 2 dakika sonra "pff hadi cikalim" demeye basliyorum. Bu yuzden de tek cikarim alisverise. Tabii benim yaptigima alisveris denirse. Bos gidip bos geliyorum.
Alisverisi seven, elleri kollari dolu dolu alisveris yapan, o kiyafetleri gorunce gozleri parlayan hemcinslerime ozeniyorum valla. Ben niye boyle numuneligim ya.
Simdi kis geldi, kis tatiline gidecem, bot almam lazim, pantolon almam lazim, hic istemiyorum. Alcam birini yanima, o begensin ben parasini odeyeyim, bana 3-5 parca birsey secsin.
Velhasili, bir cozum bulursan bana da soyle.
Beden sorununu nasıl halelderiz peki?
Bana 34 beden bile bol geliyor, omuz ve kolları düşüyor, sırt kısmı olmuyor.
Diktirme derseniz nasıl bir sürpriz çıkacağı meçhul.
İnternet üzerinden almaya da bu kadar sorunlu bir bedenim varken cesaret edemem.
çok mu zayıfsın ki? boyun kilon kaç ?
bazı markaların kalıpları baya küçük oluyor. bershka, pullandbear, stradivarius gibi. onları denedin mi? ben normalde 34 36 arası giyerim.
bu markalarda bazen 36 dar geldiği bile oluyor.
farklı farklı markaları dene. bedenine uygun bulursun.
olmadı çok az daralt derim.
Bazen bende takiliyorum bir kiyafete sanki o donem bana sadece o yakisiyor.
Birde zor begenirim begendigimide cok swverim:)
Sevmedigimi alip giymektense yakisan evde durani tercih ederim
Bu aralar hep cikiyorum birsey almadan geliyorum
Bide kapaliyim secenek daha az
Isin kotusu takintiliyim.onlarca esarp icinden sadece birtanesi bana yakisiyor
Aglamak istiyorumm
Sen ogretmendin degilmi?
Bu ufakliklarda cok fena benim.yegenim cok takilirdi ogretmeni ne giyimis etmis suslu
bende zaten beden sıkıntısı var bir de insanalr hep aynı şeyleri giydikleri içi mağazalar da o yönte getirtiyorlar. Ben mesela artık yarım ispanyol koy bulamıyorum, hep dar paça dar paça. Bir dönem geyikli tayt her yerde, bir dönem iki tarafı yırtmaçlı etek, geçen kış popoya kadar çizmeler modaydı. Bakalım bu sene ne moda olacak?
Evet öğretmenim, bizimkiler de bazen konuşuyorlar kendi aralarında öğretmenin tırnakları ne uzun, tacına bak, saçına bak falan. Dikkat ediyorlar belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?